2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 幻想神域v2.3《夢幻の小窩》 alta員工早d收工..番屋企訓啦
返回列表 發新帖 回覆
樓主: zeroxa
go

[閒聊討論] alta員工早d收工..番屋企訓啦   [複製鏈接]

yin01172239 發表於 13-8-14 05:59 PM
連學習都唔識?
見人地好既地方.唔去學下人?
咁就罵人台狗?

學佢地?
點解要學先
依家只係我地既alta有問題炸wor
就可以張所有責任推哂比全個香港既代理?
我個人認為香港有唔少既代理係可以的
只係冇人發展佢地
比方說,NOS的天宇,CSO的黑骨(雖然之前好多外掛,但最近都已經叫做改善得好好),
還有就是980的新女神online,還有就是出名小學雞人數最多既跑online-戲谷
這些不就是香港成功的例子?

我冇話你唔係香港人
所以就叫你去台灣囉明不?
上文下理是很重要的

小月.卍解  天宇d game 又係幾掂 不過欄橙就有保留= =  發表於 13-8-14 08:04 PM

我都係想申請帳號姐=.=

alta員工表示:一直訓緊 多謝關心

你奶奶的代理商
.連帳號都申請吾到.
放屁........................LOL

笑傲無雙

好坦白講 , 得罪講句 ~

個個踩到香港代理咁衰 ~ 咁垃圾 , 咪又係一樣玩隻GAME ~ 發洩完你既不滿 ~ 下一次可能一樣轉GAME , 不過亦可能係同一個代理

台灣活動多 , 係因為人流夠 ~ 活動只係吸金既一部份 ~ 令人更著迷 更投入隻GAME 都最後都係科水 去玩 ~~ 當然會有例外 ~ 忍得住手 !

香港人流少 ~ 但仍然有一班港戰 , 再加上一班 ~ 死忠港服 ~

呢D已經唔係D咩秘密 ~ 隻GAME夠紅 ~ 你踩幾多句都冇用 ~ 一樣會吸引到人 ~ 一樣會有人比錢

好多代理 , 個名臭 ,, 轉間公司轉個經理又去代表新遊戲 ~ 就以為有新希望 ~

爛橙D遊戲未玩過 , GAME ONE 會係一個好例子掛 ?? 佢D GAME 出名吸水力特強 ~ 明知幾個月隻GAME就打柴 ~ 一樣有人玩 ~ 因為隻GAME係吸引 ~~ 有好多上班族 ~ 宅少少既人 ~ 都願意每個月 付出D去遊戲到 換番少少娛樂 ~~

最近幾年講既所謂大作 ~ 企得到幾年既 , 得果幾隻 ~~  玩得就要接受個代理並唔係D咩好野 ~

呢個版真係好正 ^^
帶比我不少娛樂

難道你以為台灣人會對香港好友善?
上一上巴哈就知 香港人已被分類為大陸人既走狗
同埋天下代理一樣黑 黑橙係最大既代理
最大都攪到咁 你認為其他既代理會好得去邊?
玩台灣既代理又要打書面語 咪盞多舊魚 打幾都仲要學中文呀?
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-8 12:50 AM , Processed in 0.026765 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存