2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 幻想神域v2.3《夢幻の小窩》 係禁彈GAME點玩呀打副本打到最後先黎彈
返回列表 發新帖 回覆
樓主: 聖者
go

[疑難雜症] 係禁彈GAME點玩呀打副本打到最後先黎彈   [複製鏈接]

我筆電今年先買,都係a卡= =
我成日都冇原因彈game,行行下彈,視角轉緊又彈,打副本又彈,仲要越彈越密= =
我2個月前玩tera一d事都冇,但玩呢隻game唔知點解好似岐視緊a卡用家囉....
巴哈都開左post問玩家,好多版頁既玩家都係用a卡先會彈-.- n卡or個別牌子冇事....
同埋唔滿意次次打副彈左...都唔識on番既時候直接係副本度on番,門口都好呀....
次次彈完要山長水遠行番去,最慘打地獄得一次機會,彈左又要計數又入唔番,結果成團因我而滅(我玩補師- -)
好心佢參考下tera既副本設計...我寧願副本打完等時間都唔希望斷左or死左or有咩事既時候,入唔番副本果種無力感= =

A卡有彈路過~
好彩彈果陣都係行行下/轉地圖 (額
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-1 10:40 PM , Processed in 0.030050 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存