2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之歷險 有關夢之 幾年來GM一直對待外掛態度 !!! ...
go

有關夢之 幾年來GM一直對待外掛態度 !!!   [複製鏈接]

講講力史時間, 講埋隻GAME變曬 :
我係由夢之出左唔夠一年起, 開始玩
睇住前期個個玩的是技術, 中期收買老的出現, 攪到夢之個個變HKD戰士, 真正會玩的人都走曬。
我都係在收買老出現個陣走的其中一個, 收買老出現前, 夢之係一個極之和平, 友誼, 重情的GAME

過左年幾, 我都係咁中2夢之, 什至有朋友, 仲長玩緊, 不停開新AC(當時我都話佢你做物野開咁多個新AC,. 係咪傻)
因為我地都係熱愛隻GAME, D人玩錢愈玩愈勁, 愈抄愈勁~  初頭連卡盒一張光弓(岩岩出光弓個陣)  都係好似唔過9,000,000。   
講住咁多, 已經無心再打。
長細唔多講, 我有發信比GM, 好多次好多次投訴, 又放上FB個回應, 無人應, E-MAIL佢只係一味回信話"有關的人員跟進"  ...

另外講講我對GC的睇法, GC黎間公司好識得買GAME返黎, 佢都會係咁E做下動作(活動), 總好過爛橙, 但係對於小數玩家來講 = 彩你都傻, 應付下你算。 好似講外掛咁, 小小掛, 得你一丁友投訴?  慢慢黎先~     我又試過入點問題時, 打比客服, 態度是十分好的。

講返隻掛, 我話6月尾發信比GC, 佢就話會跟進啦。  我再睇, 再睇, 日日睇, 1)佢唔會發通告警告玩家  2)入GAME時隻防外掛隻野未更新過。   我無記錯, 好似個0  2個月後有更新過小小隻防掛。
我仲UPLOAD過幾條有關隻掛的影片(之前因為有D放棄夢之, 什至DE左, 所以DE埋條影片, 我放過上FB嫁, 可能個陣太多人LIKE夢之PAGE。)官方有咩反應, 大家睇下我上傳D野啦~~~~

之後我見官方好似無做野咁, 我又再次退夢... ...

好啦~我又再重玩夢之(因為出左好多新卡), 我仲叫朋友玩TIM, 雖然之前D  AC仲有高LV, 但係我想有個新開始, 完全重玩啦, 係我做任務經過其間, 又發現有外掛, 我唔知有咩反應~     我會SEND黎個主題比GC, 另外再比大家知道夢之E嫁有幾爛!!!!!     爛唔係爛在多爛仔, MK仔! 外掛戰士!

外掛睇落去好似唔多影響我地~, 但係D人係咁拎D  AC賣黎賣去比玩家, GC間公司無錢收入, 公司一味靠一堆一堆大更新又幾年一次, 靠附加道具搵錢。  
之後用掛的人, 拎D野去炒, 做壞個市, D野愈炒愈高!!!!

我想今次難得有朋友同我玩, 我想認認真真玩落去,  大家唔覺得隻GAME好似愈來愈少新血嗎?  見到一係掛一係假新。

新舊外掛分別 :
舊掛 : 會汁指定物品 / 多在林克左邊出現 / 面子通常都係扣到好盡(應該係狂死之後自動行返去再打) / 有人行近會自動OFF
新掛 : 通常葉子"名如" / 暫時知一堆出現在平原 / 自動拒絕 / 有人講野自動OFF / 會休息
共通點 : 都係帶精, 通常有30-49%精力 / 出現在同一地圖 / 不同分流 / 輪流OR一堆出現

我唔係亂講24, 立即去片~~~~~~~~~~~

://drive.google.com/folderview?id=0BwwjoHn7L5DscldTNlRpQ2FYMlE&usp=sharing
^ 馬煩大家係前面加返個  https   因為我新開AC  唔想出名同埋2000FUN禁我用連結

有關影片我會一個月左右刪除, 放出來係希望大家知道夢之E嫁咩情況, 同比GC壓力, 希望認真對待幾年來外掛的情況, 都希望大家能多多流意外掛的情況。  我今次翼會發信比GC, 大家等睇佢點復。

~~~~~~~~~~~不喜者別多事~~~~~~~~~~~~~~~   你可以唔睇/唔復~
已有 2 人評分Good 收起 理由
A3802 + 2 精品文章
s2002125 + 3 鼓勵

總評分:  Good + 5   查看全部評分

其實好多野平左好多
例如:天毛之前40M一條.變左6M
例如:防爆之前1200M((好似......變左400M
都唔係愈抄愈勁掛

_hob'  防爆試過20m一粒  發表於 13-8-16 03:52 PM
_hob'  天毛試過3千 一條  發表於 13-8-16 03:52 PM

HKD戰士都有錯

冇HKD戰士你仲有得玩夢之???

樓主有強迫症?
又要打文 又要無心機再打落去
講野199
我都係超早期玩家 果陣12D 副族 大慨4-5年前
BTW 有兩點我唔明
早期和平?唔好講笑啦^^
前期玩技術? 一路走一路打人係咪叫技術???
樓主講野語氣好小學雞FeeL
新血基本上冇可能架拉 升上99LV 大慨2-3年時間
時間追唔到啦
下次自己係腦入面構思好先打文啦    垃圾扮大袋 挑

其實你都好有問題姐
game錢果陣900m你知唔知=幾多hkd 睇死你都冇睇過嫁啦 如果你有買過都知而家好撚平

收賣佬又得罪你既
只係發達號 金仔 比我收啦 仲有某位人士 佢地上次買點活動
計完只係佢地4個人 都洗超過左10m蚊啦 係港幣呀
我有時賭輸錢唔開心都求其開幾s點箱黎玩啦 你真係認為Gc咁易收皮?
而且佢呢排更新都密左好多 更加多左舊人番黎玩啦
只係呢1個星期我已經放左7s防爆以上喇 你收皮吧啦

而且佢地唔理外掛 你上黎講佢都係唔會理 你打電話去投訴都係一樣
而大部份夢之玩家都知道有外掛 都冇人嘈過 佢影響到底係邊

而Hkd戰士何以定義 你唔係見撚到人地成身傳裝就叫人地做Hkd戰士牙?
我以為1蚊都唔用咪又係成身傳 而且錢梗係用黎洗嫁啦 關你春事 你得閒得制定眼紅

好心你冇心玩就直接退夢啦 咁多野講托咩
退夢啦 唔係話唔Hkd勁唔到 我都係收賣賺錢多過用Hkd 但係你打機都唔識既就真係專專心心讀書會好d

不過沒左D掛
比天毛既SUPPLY又小左

hkd戰士都有錯?
仲有 大把人打天毛根住賣左佢
咁既話 佢地都有錯啦 佢地搞到天毛趺價bo
同埋 隻game出左幾年?緊係唔多新手啦

回覆 Asce_Nam 的帖子

係5轉出前同埋出後期間, 你有流意2000FUN交易區嗎?    賣AC, 平放.....  通通多的是~

我諗你肯定唔知一樣野
其實天毛而家已經少左好多人打
因為每日即戰全s加埋係有2790條天毛
而每日就有6場450+1場係得90條
我諗外掛影響不大吧 用下個腦啦

小﹏穎0v0 發表於 13-8-16 01:07 PM
hkd戰士都有錯?
仲有 大把人打天毛根住賣左佢
咁既話 佢地都有錯啦 佢地搞到天毛趺價bo

其實黎個貼主要唔係話HKD戰士, 只不過我有D懷念之前夢之的環境
其二, 每一隻GAME, 主要都係靠玩家和入點作賣點
如果玩黎玩去都係個D人,  雖然佢地不停入點買防

無新玩家, 遲早都無又無人玩。
好似5轉出左後個排~    勁多人退夢。

只不過黎排韓方開始更新多左~  D人玩返~

官方都不停拉返D人返黎就知個陣超多人退夢, 要做D野拉客~

ahenrya123 發表於 13-8-16 09:50 AM
不過沒左D掛
比天毛既SUPPLY又小左

咁又係...  咁大家希望有外掛, 多天毛
定少天毛, 自己打, 有D成功感呢?

Asce_Nam 發表於 13-8-16 01:47 PM
我諗你肯定唔知一樣野
其實天毛而家已經少左好多人打
因為每日即戰全s加埋係有2790條天毛

我唔知你未食藥定點啦~  一味好似攪事咁~_~
不過我都係想主點討論掛上面。
其二, 一味話一無腦, 你好有腦?+F 愛因斯坦哥+S

peter0982 發表於 13-8-16 01:45 PM

係5轉出前同埋出後期間, 你有流意2000FUN交易區嗎?    賣AC, 平放.....  通通多的是 ...

咁係因為果陣"仲"未有咁多傳裝
而且果陣你知唔知最高Lv果個係幾多Lv?
果陣乜野都冇 冇靚盾 冇咩傳裝 連Lv都唔夠高啦
幾年前我有隻85Lv既弓已經係好高 而且果陣光弓+9都值1億 70%商光都貴過張光弓啦
而岩岩出呢隻game果陣夠成地天毛啦 都冇人汁
咁係因為果陣佢地用唔著嘛 你諗真d先講野啦

唔通幾年前超級市場個杯面$2-5 而家加到咁貴你去嘈鳩佢?
大佬我講咁多 你只係問我有冇"留"意過人地交易區
我做左咁耐收賣佬 你唔係想講你知價過我牙=.=???
你有冇答到我d野嫁 而家賣ac既人唔多咩?
我仲賣緊ac喎 我都好多ac係手添
每個人放ac只係放番佢認為合理既價錢 正如果陣d人咁平因為果陣d野仲廢
我有件78甲放左350防 仲貴過件90甲
但係唔係價錢問題 而係有人覺得佢值咪會收囉
冇錢咪唔好打咁多機囉/乖乖地去打天毛吧啦你
一係你就番下工 番多幾日工都收到好多傳裝啦傻仔

1)個陣D人係打曬所有卡, 連5轉, 裝備, 好似賣身咁平放, 我心諗, 咁多人放, 又咁平, 買唔買好。最後因為咁多人退, 朋友走曬, (個陣起碼超耐無更新, 得維護同活動)。
2)E嫁重點在隻掛方面, 引致其他野, 收賣老我唔介意, 如果唔係我做咩玩返?  (睇文), 係因為一E再, 再E三有掛出現我先退完又玩,玩又退~
3)"而岩岩出呢隻game果陣夠成地天毛啦 都冇人汁"<<<真係無人汁就唔洗馬煩收賣老-.-  反而我覺得E嫁真正出多左毛, 之前真係極少~

peter0982 發表於 13-8-16 01:52 PM
我唔知你未食藥定點啦~  一味好似攪事咁~_~
不過我都係想主點討論掛上面。
其二, 一味話一無腦, 你好有腦 ...

如果你要伶少人黎謂 你可以用以前夢之有既ser數量出黎講
而星河 大地 海洋合左 係人都知少人玩左啦 仲多左海洋既人過黎天空添

我都唔知你個腦發育完成未啦 諗野咁撚有問題
你係討論外掛既 打"Hkd戰士"幾個字出黎做乜春
點睇都覺得你眼紅bo 仲有你又未答我咩係Hkd戰士既定義?????????
我唔知我係咪好有腦啦 不過我個腦起碼係正常既級別 你喇喎......我點知?

外掛既問題 你唔理佢就唔會煩嫁啦
你有冇睇到我答你嫁?
每日唔靠打怪天毛出產量都有2790條天毛嫁啦
你可能會覺得要天毛多d 定係要低天毛有成功感
但係我可以同你講 就算多外掛 即戰天毛又出得多
但係都仲有好多玩家係好努力打緊天毛既
我諗你唔係好知自己想點 以前天毛貴變平左你又嘈 d裝貴曬收唔起又嘈 咁你係咪想寫個價表比大家睇?

我係唔係搞事就唔關你事啦
我就算搞緊事 我都係答緊你講既野
至於我個人覺得其實你只係唔鋸外掛搞到天毛平 但係收賣佬又搞到裝貴
其實可能只係因為你零用錢唔夠姐 不如唔好玩夢之番工啦
如果以家仲好似以前交易區d ac咁平咁廢你覺得好玩d既 你咪搵過第隻game囉 你做咩姐

Asce_Nam 發表於 13-8-16 02:07 PM
如果你要伶少人黎謂 你可以用以前夢之有既ser數量出黎講
而星河 大地 海洋合左 係人都知少人玩左啦 仲多 ...

1)HKD戰士 = 買AC, (自己入點買野比自己用唔計), 利用金錢收買唔係自己打返黎的野~
2)睇文 " ~~~~~~~不喜者別多事~~~~~~~~   你可以唔睇/唔復~"
3)睇文X2   熱愛黎隻GAME, 明?   你喜歡一個地方有人在攪事嗎?(隻掛)

peter0982 發表於 13-8-16 02:06 PM

1)個陣D人係打曬所有卡, 連5轉, 裝備, 好似賣身咁平放, 我心諗, 咁多人放, 又咁平,  ...

前排魔殺隻ac夠有暗弓15 水弓15 光弓13 傳裝 座騎 3000蚊咁平我都覺得想平嫁喎
仲唔夠平咩?? 咁夢之有好多好人都退曬夢嫁啦 咁fd都係識番黎嫁姐 佢地走曬你就走 人地去死你唔去?
你估得你試過果段長期唔更新既日子? 我都玩左5年幾夢之啦
而家有6又有7轉 遲d佢又會出埋8,9轉仲想點姐

咁我咪問緊你囉 外掛影響左幾多你又答我唔到
我從來唔會因為外掛而退夢 我多數比人爆完ac先會退一排再玩番
我諗佢打果少少天毛 果少少錢應該影響唔到幾多

咁你知唔知點解成地都冇人汁? 咁係因為果陣冇人沖卡 沖卡要用既錢太多
而家連金額上限都由1億上左10億啦
而家多左咁多15卡 都係多得d外掛/玩家打咁多毛出黎 先收到咁多天毛沖15姐
有佢地有好有壞嫁姐

而你問題所在在於 你心死就唔該快d走
唔好係道話外掛 話收賣 話hkd戰士 我都唔知你想討論外掛點解可以講埋另外果2樣出黎啦=]
你咁多不滿的確係應該早d退夢/草錢收購Gc/開隻你理想既夢之歷險

Asce_Nam 發表於 13-8-16 02:16 PM
前排魔殺隻ac夠有暗弓15 水弓15 光弓13 傳裝 座騎 3000蚊咁平我都覺得想平嫁喎
仲唔夠平咩?? 咁夢之有好 ...

我復埋你黎個唔答, 因為你實在太"廢UP"
總結答你 :  你係咪希望隻GAME有掛?    咁打去GC叫左折左個防掛程式, 就咁簡單~    無影響嫁;)  佢有佢掛, 我布我打炸馬;)   

peter0982 發表於 13-8-16 02:10 PM
1)HKD戰士 = 買AC, (自己入點買野比自己用唔計), 利用金錢收買唔係自己打返黎的野~
2)睇文 " ~~~~~~~不喜 ...

咁你認為Hkd戰士 利用佢既金錢收買d唔係自己打番黎既野有咩問題?
熱愛隻game就唔好咁多不滿啦 好好地咁玩落去咪仲好
當然我係絕對喜歡外掛 冇佢地我以前邊道收到咁多天毛沖卡 靠自己打要幾個鐘先沖到1次+15嫁喎
你知唔知14沖15其實要幾多天毛?
唔好講到而家技術冇用咁啦 我用技術試過神72刀暗弓+1 打贏傳92刀暗弓14
技術未必真係幫唔到手 只不過傳裝估既優勢比較多

你個睇文我要睇咩? 一早答左你外掛係佢一直唔理既問題
每隻game都有外掛嫁啦 佢理得幾多隻?
而且有外掛呢個問題 打左gm都唔會見到 得小雲 你上黎講完都係得我地2kf會員會睇姐係哂氣
不過都係果個問題 真係唔覺得外掛阻住左其他人玩
我諗好多人都已經接受左佢地既存在 加上你都阻唔到佢地
既然你咁不滿咪搵多d人幫手 係班外掛前面清怪 等佢打唔到囉

隻掛好似D黑錢咁, 有人洗黑錢, 會做壞個市, 明嗎?哥哥。
完啦~
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-20 10:45 AM , Processed in 0.054887 second(s), 26 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存