2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 九陰真經 九陰真經新聞直播室 ~
go

[玩家公會] 九陰真經新聞直播室 ~   [複製鏈接]

舊時:慕世無名居同門講武堂煙雨閣不落日vs神判無雙高登血色

依家:慕世無名居不落日一代邪教魅惑閻皇居皇朝vs煙雨神判無雙高登血色  同門講武仍然花生

有人問 點解煙雨會"過檔" 君河稱:比一代閻皇居開追殺既時候 同盟有無過問 有無幫手

魅惑領幫主 在昨天的凌晨約2:30時份 開英雄貼道:埋錯邊 等死   ~~ 亦在續英雄貼 幾時同神判合幫 類似呢d說話

煙雨仍沒回覆 繼後 在今天凌晨時份 亦有大戰 大戰期間 有人開英雄貼 問道 點解同盟打緊神判 煙雨唔打神判既

君河稱:咁我都想知點解我地比人打既時候 無同盟幫手?繼後 令狐小颯加把口 就被煙雨高層 英雄貼KO 大家心中有數

我又唔太明白喇?點解趙暈當其時 話道 講武堂唔滅幫 我就唔叫趙暈 但點解講武唔一直追究到底 仲要花生呢?

或者係講武怕?定係唔夠打放棄?而慕世幫主奕雲稱:蘇洲塊地在我手 我好辛苦 交出黎邊個要?

當其時 煙雨講武無名居不落日慕世同門高層都在rc傾 當然 無人要塊地 因為會比雙方夾 大家都想得到塊蘇洲地

雙方既意思係指:一代邪教同盟線++神判無雙同盟線 而呢一刻 已經轉變成 奕雲投靠邪教一代去保護佢

繼後再話 竟然塊地同盟唔要 咁我交出黎 我唔想理了 我好辛苦 究竟你辛苦d咩?我又唔明w0 打機炸麻

最後:點解一代邪教會拉瓏慕世無名不落日呢?到底有咩企圖呢?而點解各幫幫主要迫煙雨到神判堆而又要問點解呢?下集見 ~

上集完 ~ 有最新消息會向各2000fun九陰真經區愛好者發新聞 下次再見 利申:甚麼都不懂的小人物 ~

回覆 道不同 的帖子

新聞直播?但一d 都唔中立lo
是否有其他意圖?
是否為了挽回昨天的敗數?

係一代名將無實力 得個講字 垃圾

可能在座咁多位 都會認為唔中立 偏幫

這次是最後回覆 本人是直擊每場戰爭

信不信由你們吧 我只是在討論區說給一些不知情的人知

而已樓上既 意圖 敗數 我真係唔明係咩 你鍾意可以睇

你唔鍾意可以路過 請自重 ~ 本人只是記者 完~

你邊位呀
你又知我辛苦??
你知唔知我由6月開始就潛水無玩   呢掛無野玩見就來暑假完 聽講無雙走左好多人無實力
你唔見我一返來就晚晚開無雙追殺令咩   我以前唔敢開神判無雙追殺令 因為佢地人多
你唔見次次開追殺令我第一時間叫同盟線開我再跟著開  咁咪可以比人睇到唔係我開先 係果班傻仔同盟開先
我咪可以係背後食花生羅傻仔
次次開追殺我無人  但同盟線有人緊係推班同盟去同狗仔天打啦
我咪係背後食下花生訓下覺羅
拿你地同我聽著我因為要早訓  所有晚晚凌晨3點後唔好同我打追殺令 因為我班手下同我都好早訓

我明白由我6月幾開始潛水果排  慕容世家 好和平無敵幫搞我下面的細
但因為趙偉烽 鐵軍  獨孤雲龍 呢班係我世家打手因為我潛左水比講武吸走左去
我唔會怪講武  因為係我自己潛水先
我都知晚晚我因為媽媽罵我 要我早訓覺  所以晚晚 鐵軍  雲龍 同敵幫打得好辛苦
相信全SER 都知一件事 有晚凌晨 全同盟線同神判無雙打  因為我媽媽罵要早訓 所以果晚得鐵軍代表 世家出來打
果時我知鐵軍好慘佢一個人都要比無雙開追殺令  呢單野我知比好多同盟同無雙笑我地無人

但我依家話比你地知 我會係呢個暑假完結前會搞好多事出來
暑假完可能會又潛水   鐵軍你放心我會係呢個暑假吸返多的人返來 但暑假完我又潛水唔好怪我
大家明唔明我無銀玩game 見到周街都係5品金玉裝  好貴呀
我只係想羅個聖主幫主名太威威  唔好怪我無裝  但趙暈話會比著數我0.0

我知煙雨比一代打求過我地同盟線幫手 但你地明唔明呢隻game 已經比趙暈 統治左
趙暈online你未聽過咩
雖然煙雨係咁求和希望我地會同佢一齊而對外敵 但依家時世已過
我知你可以唔幫神判 可以打神判 但你地因為好憎趙暈online既一代想打佢地
咁我地同盟線點搵人守地依家得一代幫到我地同盟線守到地 我地緊係要賣甩煙雨推你地落神判啦
但係我世家依家無人呀保唔到地你明唔明  一代同我講話可以保到我塊聖主地我緊係狗衝啦
我知一代講野無口齒之前又話打到講武滅幫但打打下又停手(因為呢隻叫趙暈online)佢想點就點
雖然之前話幫夜月閣守地搞到夜月閣由3塊地變返得1塊 食埋佢武當塊地
但趙暈同我講打散左神判同煙雨 會食埋夜月閣另一塊武當地

而點解我帶晒成條同盟線過一代  而唔帶 煙雨  重要架空煙雨 推佢落神判
係因為趙暈 同我講  成條同盟線 有兩個佢唔鍾意  煙雨  同講武
佢同我講呢幾日開神判追殺令 同時間開埋煙雨
咁咪可以令佢兩個幫合作打一代  到時成條同盟線咪可以 架空煙雨 唔要佢 推佢落神判
咪可以打散煙雨呢班 茂利
同埋一代 想我將蘇洲塊地送比佢  我答應左嫁啦  
神判你等死啦
雖然我都唔想推煙雨 落去神判  但趙暈叔叔話唔推煙雨埋神判打散呢兩個幫佢唔會幫我保地
無計嫁依家我世家比講武吸晒的打手  得鐵軍一個傻仔返來  我又無開太極  我問左我媽媽好耐佢都唔比錢我買開太極  無計0.0

煙雨閣你快手埋神判啦  我帶晒成條同盟線落一代  
你唔落神判比我哥哥趙暈打   
趙暈會唔同我上同盟嫁  快手啦67  
雖然 我地一早搞店左依家條同盟線點上同盟 賣甩煙雨  但煙雨一日唔上神判 我地好難做
煙雨拿依家我地同你上左同盟果班幫會呢依家宣你塊地暫時唔會打爆你
但到你比敵幫宣塊地來打  我地因為無人好難搵人幫你守地  心照啦快手上神判 比我地唱你地做25仔打到你煙雨散幫

講武堂你同我聽著依家 港服九陰真經由趙暈一手控制
到我世家上左一代同盟你好同我乖乖地將我幫打手比返我
你唔比就會好似煙雨咁比我地架空你 推你落神判打到你滅幫  
而滅你講武幫 趙暈一早想滅但係因為佢想搞店神判先先唔搞你  
搞店左神判果面講武你唔聽我話同我等死啦

今次世界大戰再次起變化 多得我返來搞咁多野
各大小幫先咁多野睇咁多花生依
呢次可以同一代傾計  首先好多謝 劉天文同我副幫管中 因為佢兩個太熟
可以幫到我做傳話

笑傲無雙

道不同 發表於 13-8-19 09:45 AM
舊時:慕世無名居同門講武堂煙雨閣不落日vs神判無雙高登血色

依家:慕世無名居不落日一代邪教魅惑閻皇居皇朝 ...

神判表示舊時仲有飄雨英雄堂龍騰天下

偽中立帖,笑完算喇

回覆 慕容露雲 的帖子

神判是否唔夠抽?,技窮?
出埋離間計,
拉攏煙雨打一代 邪教?

題外話
賣墨子劍當日,
神判領袖星夜雨叫趙暈埋去傾密計,內容會否是想求和?

realhmy 發表於 13-8-19 10:52 AM
回覆 慕容露雲 的帖子

神判是否唔夠抽?,技窮?

推煙雨去神判 打一代係我我趙暈一手控制

回覆 realhmy 的帖子

唔討論夠唔夠揪,呢排咁多人冒名扮人出post亂放炮,明眼人一睇就知。
呢個post都有啦,唔係打得多字就好戲架嘛

笑傲無雙

iamseanan 發表於 13-8-19 11:01 AM
回覆 realhmy 的帖子

唔討論夠唔夠揪,呢排咁多人冒名扮人出post亂放炮,明眼人一睇就知。

扮人名出POST由9月13日開始已經有
所謂明眼人既一睇就知

係呀,2000FUN只可以有抽神判線既貼
不準有抽你地既貼
拉拉可

哈哈   我期待下集。。。。。
如果可以有圖讀 讀者應該可以更加睇得投入

樓主 好多謝你話我花生。。。
我幾驚你話我痴埋一邊   
舊時同盟仍然係我兄弟 琴晚世家打交 我只係盡點綿力幫兄弟>3<

K歌達人 十週年勳章(賀詞)

你係中立報導先好,因為我都想睇下家陣咩局勢

123451 發表於 13-8-19 11:21 AM
扮人名出POST由9月13日開始已經有
所謂明眼人既一睇就知

凸你啦, 你個幫會大咁多, 比人抽既機率就自己多架啦a_a
上星期咪有個抽我架囉.3.

反而我想問下, 點解煙雨自己周圍搞事搞飛, 積積埋埋咁多仇家要同盟再分負擔去打一代邪教條同盟線上?
上次打無雙-海皇支針事件我地都有開追殺幫手, 因為本身條同盟線就專打神判高登無雙, 係呢3個幫既一定會去幫手
但係點解佢地煙雨自己d搞事幫友宇文心, 慕容小夜, 雪茄呢班搞事王整出黎既野要同盟一齊幫佢食?
先係一代邪教, 而家閻皇居
定係煙雨諗住吞完龍騰天下d人之後就可以同其他大幫平起平坐?
最慘就係龍騰天下班人, 入到煙雨後仲多敵人過未入
日日就比人開追殺企百草

自從佢地有雪茄呢d小學雞之後 一早想甩煙雨好耐啦

只怪煙雨太好心了,幫完講武龍騰打一代宜家比同盟出賣番

石內卜. 發表於 13-8-19 12:51 PM
自從佢地有雪茄呢d小學雞之後 一早想甩煙雨好耐啦

小學雞都有小學雞既價值
小學雞都有小學雞應有既尊重

做唔做到野係主觀感
係戰力 定 小學雞 只係一念之差

只可以怪世家為左轉線 同 屈人 用盡所有手段

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-3 05:11 PM , Processed in 0.035442 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存