2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 九陰真經 比人打散幫既幫會將會係做謠生事既世家 ...
樓主: 絕望的黑暗
go

[閒聊討論] 比人打散幫既幫會將會係做謠生事既世家   [複製鏈接]

destinreality 發表於 13-8-19 08:21 PM
樓主岩岩唔係利申左自己係無名居咩? 點解唔開名? 又唔利申拿?

暫且唔提樓主是否其身不正→意圖發起既輿論 ...

唔係打得字多就岩哂嫁哥哥仔
煙雨比一代開追殺, 同盟線唔幫拖 , 解釋唔到就無限放大同神判和解
講到係人地咁岩在先
唔通比你地起飛腳, 人地又比一代打,就唔可以有自主權?
要玩到兩面受敵,遲下洗唔洗聽埋你講進貢埋斷魂崖比_ _做聖主做禮物?

不如直說 煙雨同神判傾就有問題  慕世同一代傾就無問題

我係屬於同神判無雙敵對既另一邊戰線玩家 之前邪教同一代未強大之前 我地同盟線慕容世家無名居講武煙雨同門戰線差吳多日日同神判雙日日開戰真係好開心 仲記得有次煙雨係蘇州比人封打造台果陣同盟線全部出晒力阻止

Wowowo1234 發表於 13-8-19 10:31 PM
我係屬於同神判無雙敵對既另一邊戰線玩家 之前邪教同一代未強大之前 我地同盟線慕容世家無名居講武煙雨同門 ...

你講得出到同盟條線既幫 唔代表 e幾個幫真係有到
講武 同門 龍騰 係有幫手既。

你地同我聽著依家呢條同盟線由我返來開始
由我無用世家慕容露雲聖主幫主一手控制(巧威威)
依家我雖然拉晒人去一代但到一代無實力既時間我會再帶返班同盟打一代 神判
無用世家收人 有禁地有失禁有處男女有小學雞有無腦雞

回覆 慕容露雲 的帖子

慕世有處女?

hoyin1019 發表於 13-8-19 10:52 PM
回覆 慕容露雲 的帖子

慕世有處女?

比下面啦
唔係點收人呀- -
無女的厹唔會入幫嫁
好似一代咁有個副幫係女  雖然條女呃左錢
但無女點吸引厹

喂同盟線既朋友我地搞店左條同盟點上嫁啦   同煙雨係同盟果班  快手甩左佢  
架空左煙雨先  佢就會兩面唔到岸  我地再順手推佢地落神判0.0  咪可以明正言順打7煙雨話佢係25狗羅

呢排我好辛苦
要拉晒成條同盟幫主開會淨係唔叫煙雨去開會
我地私自開左幾次會叫你地賣甩煙雨   我本諗要傾好耐先得.
但估唔到成條線班幫主個個同我一樣咁無義氣0.0 比我雷幾雷賣甩煙雨 答應左
HAHA 到我地叫埋煙雨開會時 煙雨無得唔制 真係肉隨砧板上  
但估唔到我地成班諗著用壓力搞店煙雨 但君河仔唔制 你唔制我地咪推你落神判羅君河仔
但我地一早傾好晒要煙雨同我地一齊入一代同盟  如果煙雨唔肯我地就賣甩佢 KO

雖然我知想當年煙雨為條同盟打生打死  鬼叫趙暈唔鍾意你咩0.0  煙雨等死啦

利申 : 前龍騰天下幫主 現任煙雨閣副幫主 葵葵(比面既可以叫聲葵叔,唔比面可以叫聲人妖)

事到如今我都想講返兩句心底話同心聲,本人唔鐘意吵架,但係會接受批評

我其實一直都有睇2000FUN九陰論壇,第一次出聲係龍騰招人加入果時,第2次係今次,可能亦都係最後一次
熟悉我既人都知道呢個消息,就係我9月因為工作同學業既關係所以將會退GAME
而亦都因為呢個理由另龍騰天下有可能成為冇人再帶領落去既幫會
所以我個人決定將大家帶去另一個幫會煙雨閣,希望舊龍騰天下既幫友有一個平台可以繼續一齊玩落去
而唔係以上所有人既講法希望大家理解
究竟點解會合落煙雨閣度,就由英雄堂比一代名將打開始講起

當日英雄堂比人打幫地既時候既之前一晚係有開左個會,我亦都刻骨銘心
果日己方既同盟線都到齊曬人再加趙暈同仲有個都係一代既(唔記得邊個因為好似冇出聲)
當時趙暈話要打英雄堂塊地,叫我地比面佢(唔知咩原因要比面佢,可能我真係唔識佢所以我唔明)
佢就話如果唔比面既就係敵人,佢需要一塊地去打無雙神判(好難理解呢句說話,唔係冇地仲好攻咩?)
己方同盟線
有人發言話:我地因為同一代名將係FD,又有D FD係一代入面所以唔會幫手(下,咁條同盟線要黎做咩?剩係打神判無雙,其他幫黎打就唔幫咩道理)
咁我本身係英雄堂上左同盟位既同盟所以我出聲話會幫,另外講武當時既幫主巴索羅米熊六都話會幫
成條同盟線得兩個幫會幫,詳細既唔講喇之後演變成點大家應該有眼睇,就係講武落200錠拎左塊地同龍騰比一代摸左4次王座
係呢件事上面龍縢比人攻地講武 每次都有出黎打 無名居冇接助戰一次 慕世冇接助戰兩次 (當時同盟係講武堂 無名居 慕容世家)
當然每個都有唔得閒既時間接唔到唔緊要都係咁守
但係之後出現左一次好搞笑既情況,就係有一次龍騰比一代宣左而慕世果日都有地開左邪教亦都係,我建議拉開佢地既戰力叫慕世宣邪教(可能有用可能冇用)
不過慕世當時既幫主子軒就話唔宣得邪教因為係FD(再一次覺得條線究竟係用黎就咩?剩係用黎打無雙神判,自己人比人打就唔理?我龍騰係咪比人利用黎打無雙神判?)
係呢件事上面,問心果句就算比人利用但係我都唔會做任何事話邊個唔岩,我剩係想維繫返成條線既向心力,我唔會怪任何同盟既決定
而每一次蘇州地一開我都會係同盟幫主會度講有咩事大家保左蘇州地先,冇人幫到一係就我開分身幫去保,點都保左蘇州地先,龍騰塊地由佢啦
但係換來既係一代攻我地一代開我地追殺令,守地比人4打3,追殺令冇人幫
去到8月頭我幫條線做最後一件事就係將龍騰合落煙雨度,希望留返D戰力係條線上面,點解選擇8月頭而唔係9月1日呢,係因為我想兩個幫D人可以磨合一下到9月我真係可以交得低
當然啦你地可以話我因為係得煙雨打一代,但係我D幫友亦都係因為煙雨打一代先會9成人跟我過去
而我亦都講返龍騰其實本來跟本同無雙神判果邊線冇咩仇恨,只不過得兩邊選擇而我地亦都係有想過要強大,所以入呢條同盟線
不過就算同無雙神判冇咩仇恨我都會照打,因為呢個係條同盟線成立既其中一個目的(我諗有第2個目的就係互相保護,但係原來係我自己一個想)
我希望大家清晰返件事

係呢件事上面我既心聲係龍騰有少少比人擺左上枱,去到煙雨,煙雨又一次比人擺左上枱,同盟線唔齊心自己雇自己
舉手話唔幫其實我都識,幫戰HEA住打我亦都識,但係點解我唔會咁做,因為我想做返個正常人,有骨氣的人
你鐘意可以話我剩係幫自己人發聲,但係係我既心聲
係,龍騰係幫主會既時候係有講過唔打血色,但係唔係我既主意,係我做幫主既其間係咩幫都會打,只要係同盟想打既
但係我想打一代就冇人幫,冇人想幫,個個都話係自己FD,係咁叫我打左神判先,咩意思?
有件事仲搞笑有人出英雄帖話咩分化計劃,咩冇心計(下)可能講者無心聽者有意,好有骨
條線比人分化,條線直頭中曬人地心計TIM,哈哈,笑左黎
最後我想講,打機其實求開心,返公已經好辛苦,日日做雙面人,返到屋企仲要角色扮演,繼續雙面人玩心計?
我唔得囉,好辛苦,打咪打囉死左又唔會入廠既,仲要玩心計打機唔做返自己心入面既自己咩
定係本身個心已經係好想玩心計心術不正?真的好難明白
炮我啦,唔緊要我當做批評
唔信我係正身可以係GAME搵我

頂字多 樓上咁多位好有心機打咁多字
如果可以拍成電影你地話幾好肯定收得!

討論得咁激烈認5主打2只字
煙雨情況同夜月有d相似當年夜月閣走去搶龜搶下搶比神判無雙高登打埋!其後3塊幫地即時差d比人打灑落哩!係哩件事雖然所謂內幕5太清楚也不想知!但我個人立場比較同情夜月閣架!幸好當年最好同盟熾殤留左1大筆錢先大部渡過難關

我知道夜月內幕 , 導火線在於XX小XX因副本被殺手困擾 , 而殺手原來是同盟
但XX小XX並不是和公會組 , 而跟街團組 , 副本足足打了3/4小時
XX小XX老修成怒 , 衝上高登駐地 , 殺其幫主
第二天 , 本應只有訂好的公會打王 , 汶哥帶領自家公會去搶王
和神判 , 高登衝突 , 爆發一發不可收拾
還有無雙如何上夜月敵對 , 因為汶哥密龍騰天下
要求龍騰去封無雙金陵台 , (打聽到當時那台的擁有者正是魚露天)
以上正是 , 夜月叛變 , 同事件經過

killon9 發表於 13-8-20 03:23 AM
我知道夜月內幕 , 導火線在於XX小XX因副本被殺手困擾 , 而殺手原來是同盟
但XX小XX並不是和公會組 , 而跟街 ...

你講得好中肯
我想派粒糖比你食
另外夜月好多野係自己羅來
但依家煙雨係我世家一手推佢落神判
同盟線由我一手控制

雖然事件情況原因各有不同 但比人抽左出哩打哩樣好相似
江湖險惡 人心難測 吃花生算 今日朋友明日敵人!

a263914 發表於 13-8-20 02:42 AM
討論得咁激烈認5主打2只字
煙雨情況同夜月有d相似當年夜月閣走去搶龜搶下搶比神判無雙高登打埋!其後3 ...

夜月閣反轉豬肚就係屎都同情?

a263914 發表於 13-8-20 04:20 AM
雖然事件情況原因各有不同 但比人抽左出哩打哩樣好相似
江湖險惡 人心難測 吃花生算 今日朋友明日敵人! ...

江湖人渣 講武世家

策略性 你地識條春咩

SSYHK 發表於 13-8-20 10:31 AM
策略性 你地識條春咩

洗識條春咩,識夏秋冬都識得多過你啦

藍信一 發表於 13-8-20 10:32 AM
洗識條春咩,識夏秋冬都識得多過你啦

UID3354764 帖子7 積分27 Good0  註冊時間13-8-20 在線時間0 小時

2013 年 8 月 20號 註冊時間 好勁呀 咁快就27分!

又發現多一個打手   睇黎你要問下_ _ 天點樣計策好小小先唔比人發現

唔凖話我小邪

十週年勳章(賀詞)

SSYHK 發表於 13-8-20 10:45 AM
UID3354764 帖子7 積分27 Good0  註冊時間13-8-20 在線時間0 小時

2013 年 8 月 20號 註冊時間 好勁呀  ...

一星新手會員

UID3136654 帖子35 積分35 Good0  註冊時間13-4-6 在線時間22 小時

唔夠人講就話人打手?
睇黎你都差唔多姐,24小時都無
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-3 05:53 PM , Processed in 0.034060 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存