2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 九陰真經 代表煙雨閣澄清同我地對宜家呢條同盟線既睇法 ...
樓主: 君河
go

[閒聊討論] 代表煙雨閣澄清同我地對宜家呢條同盟線既睇法   [複製鏈接]

暑假花生POST真係睇到眼都盲

吾 系 米 戈 羅

呢d咩字黎

不如大家一齊退GAME , 努力學好中文先啦

難j@0@ 發表於 13-8-21 01:00 AM
不如講武、慕容世家、無名居搵代表出黎解釋下點解同盟比人打 ,

一句有FD就可以當冇野發生啦?不如 呢3個幫 ...

左派幫會 大量出現

kelven14 發表於 13-8-21 12:26 AM
神判無雙盟線經常被人抹黑唱罵
但至少做人重有一點良知 骨氣
同心合力抗敵而吾係吃裏扒外

講得岩
神判 無雙 比對面線覺得好衰做埋的好黑人憎既野
但佢地幫主無可否認既係對自己幫員十分好
而且佢地好團結  唔會好似依家成條線比世家一力搞散
呢條線當初由世家加幾十個幫合埋一齊對抗無雙陣營
同盟線因為唔團結  對面雖然高富帥多  但對面團結就算唔多人都搞得店呢面
其實呢十幾日搞成咁  相信大家都知係因為某條小學雞返左來
但聽講果條小學雞又開始準備潛水
搞成呢條線又係佢 搞散又係佢   
我想知世家 高層點睇今次搞到呢個局面點收科0.0

另外聽講趙暈一開始搞一代時 差無雙好多人情
聽講無雙幫一代 宣地 之前將 千燈鎮塊地 無雙神判打到差唔多爆  讓比一代攻
但一代唔曾氣無資金比講武宣左  趙暈發晒癲話要打到講武 幫守地既 龍騰 煙雨 滅幫
當時世家本身可以幫 龍騰 守地但怕左邪教幫龍騰 可見幾有義氣
問題係一代  係佢岩岩開始成形既時候無雙不斷支持佢  但點解晚晚要開無雙追殺令
趙暈 一開始話要打到 英雄堂 講武堂  龍騰天下 煙雨閣 滅幫
現在只有煙雨 同講武可以比佢打到滅幫

英雄堂
人去流空部份去左新SER 部份跟C水入左神判  部份流失不知所蹤
據說英雄堂
大部份前任高層 陌上花開 小濤 等英雄堂盛世時高層進駐新SER 帶令一眾舊SER 幫眾到新SER 再戰江湖

講武堂
中立不幫神判不幫一代  因為煙雨將龍騰塊地互守講武覺得煙雨各口唔比佢做聖主而反面  現在兩頭唔到岸
但如果入一代陣線會給人笑柄 因為趙暈話過要打到講武堂 滅幫 如果講武堂 依家投入一代懷抱真係怡笑大方
但值得可笑是講武 本說唔想要千燈地 但現在又想做千燈聖主

煙雨閣
因為次次一代開神判追殺令  順便開埋煙雨閣 搞到成條線覺得煙雨同神判有路
加上由頭到尾比一代開追殺 無任何一個同盟肯幫煙雨 值得可憐
後期被世家一名小學雞銀裝聖主合同趙暈合謀推落神判 將兩大陣營打散
現在被蒙上25仔之名  

神判
當年盛世幫主 星夜雨 國家軍委 兩大巨頭  和支撐很久的馬史也理你
這三大巨頭重整神判  而且據說 這次 星夜雨  帶了大量資金投入這遊戲  在世界頻不斷收 打狗殘卷 可見得
據說 文翰 等舊神判高層開始歸來  希望能為神判 奪回當年天下

無雙
因為天哥開始要返工無時間打理
同時間主多由  幻破 處理幫務  但現在大部份無雙 有實力的人去晒皇帥
無雙開始沒落了

皇帥
這個幫開始大量吸收高手 但竟然 秋玉竹 等紅樓 美女走到這幫  厹們想溝女快入皇帥吧
但皇帥 現在的去向不知  據說海皇有可能會重整實力  再參與戰鬥

一代
唔洗多講因為這個幫出爾反爾加上時常開追殺令 導致流失極高
走了很多人  如有興趣可以查看這幫在排行旁 無論運鏢 及幫會人數就知
現在雖然給人表面上感覺很強  但在背後可以發現流失很多人  爬得越高跌得越快0.0  

邪教
雖然現在不斷配合一代開追殺令
但給人感覺是一代的狗  一代打邊邪教就要跟著打邊
但好笑係邪教其實係背後食緊花生
因為每次沒追殺街戰 邪教都係度食花生

慕容世家
雖然不斷吸人
但係吸到既只是一般平平無其玩家  
據說很多有實力的玩家知道世家只是由一群小朋友組成的幫會 不是同盟線不可能得到現在聖主地位
看他的幫主全身是銀裝 就知實力何在 而且這幫會每次都要同盟開追殺先敢開
但現在晚晚開無雙追殺  好笑是無雙依家更本無人比你打你開來做咩  會威會型吧

無名居
唔洗多講
文初 趙暈 是朋友
達爾 龍小邪 是朋友
解釋完

不落日  
無主見因為這幫會無人只好跟同盟線去邊佢就去邊
據說星期日下午最多人玩的時候這幫會只有4頁人數 而且大量是分身或外掛

同門
原本和煙雨 講武 是最有義氣幫會
但由於流失極高....真可惜
據說在幫戰 只能出3隊半人..........

以上係個人觀點不喜請插

aki君  詳盡全面 有趣 讚一個  發表於 13-8-22 07:24 AM

笑傲無雙

smate 發表於 13-8-21 10:59 AM
講得岩
神判 無雙 比對面線覺得好衰做埋的好黑人憎既野
但佢地幫主無可否認既係對自己幫員十分好

支撐很久的馬史也理你

馬史乜理你

123451 發表於 13-8-21 11:09 AM
支撐很久的馬史也理你

馬史乜理你

LILIY
我唔係刷你鞋
你都唔洗知我係邊個馬史理你  呢個字唔識打唔好怪我
我唔係神判既人 我係一個唔係呢條戰線小幫幫主

但我可以話比你地知我收風係全SER 最強最快最多料
可能有部份全流料但我講既野好中肯
但可能會得罪好多人 唔好開我追殺令

笑傲無雙

smate 發表於 13-8-21 11:11 AM
LILIY
我唔係刷你鞋
你都唔洗知我係邊個馬史也理你  呢個字唔識打唔好怪我

都算幾中肯
小小偏我地
都OK既

LILIY
我唔係刷你鞋

有冇咁強@@求教學

chilamau 發表於 13-8-21 11:20 AM
有冇咁強@@求教學

子霖你就唔岩啦
25仔呢個名你其實同你幾合適
係無雙 盛世你係入面打到對面同盟線一仆一碌
個個唔炮咀你就係咁炮咀
見無雙開始無人你就走去一代  見邊度勁邊度多人就走去邊

據說當年 你係唔知一個咩幫既幫員  我都唔記得咩名
但好記得你個幫係比無雙打散  但你竟然走去入無雙
依家一代 威威就去一代
遲的一代無人你會唔會入皇帥??

最好笑係當時第一次無雙神判 一代 大戰
好多人見到你追著 天哥係咁打佢
你條友仔真係唔念舊  當年天哥點養大你點對你你唔記得啦  
25仔

講樣野比你聽
慕容世家 其實比個花名你叫  厹子
你問問佢地0.0 有無咁既事
係2000FUN 咪有好多分身用你頭像玩你既  其實都係世家的人來0.0
信不信由你  但我就一定信

smate 發表於 13-8-21 11:28 AM
子霖你就唔岩啦
25仔呢個名你其實同你幾合適
係無雙 盛世你係入面打到對面同盟線一仆一碌

邊有話25丫,隻GAME悶到冇人,就唔會有你地出黎打咁多千字文。

我打機都係娛樂姐,唔ONLINE你又奈我咩何。

把口係人地度,我控制唔到喎

我記得我離開無雙時,組人仲有5,6隊,又唔明白咩叫無雙沒落時離開喎

加上我打機,唔會係任何一個養大我,阿天我都好尊重佢,你是旦問一個無雙,我只係追殺令下才打交,其他時間呢? 咁人人退幫都係25,唔洗玩啦。

仲有,可能你搞錯了,養大我既人係我父母 如果講GAME既話,幾多人收我D官銀/古譜,不必多說。

另外,就係我係一代只有3X人已經入幫,威唔威都係你覺得,我地只係細幫會一個。

LILIY
我唔係刷你鞋

講野叫中肯
想知點解開追殺令就睇下趙暈開過既post
不過護主內容護得幾好

chilamau 發表於 2013-8-21 11:34
邊有話25丫,隻GAME悶到冇人,就唔會有你地出黎打咁多千字文。

我打機都係娛樂姐,唔ONLINE你又奈我咩何 ...

放心。我會繼續比你自我陶醉。

iamKT 發表於 13-8-21 11:35 AM
講野叫中肯  
不過護主內容護得幾好  

成日講得一兩句左派說話加個icon仔就以為可以打倒他人言論

好多左派呀 2000fun

藍信一 發表於 13-8-21 12:05 PM
成日講得一兩句左派說話加個icon仔就以為可以打倒他人言論

好多左派呀 2000fun ...

成日講得一兩句自以為正派說話就以為可以打倒他人言論

改一改又得

iamKT 發表於 13-8-21 12:08 PM
成日講得一兩句自以為正派說話就以為可以打倒他人言論

改一改又得 ...

估唔到你又咁順攤認衰仔喎。

夜月招人,求lol伸手帶rank,pad神手帶降臨,分身都唔區,最好有4成怒技,密諸葛阿蝦。~~~~~~~~蘿莉控

藍信一 發表於 13-8-21 12:11 PM
估唔到你又咁順攤認衰仔喎。

更係啦, 我又唔係d自稱正派人士既人

iamKT 發表於 13-8-21 11:35 AM
講野叫中肯  
不過護主內容護得幾好  

係你地班護主蠢,完全唔配合趙暈,上黎玩自爆, 柒左就唔講之前講之後姐

12horoscopeforecasts.blogspot.hk/
(細佬自己開的星座網站… 多謝支持... :))

ray4hk 發表於 13-8-21 12:43 PM
係你地班護主蠢,完全唔配合趙暈,上黎玩自爆, 柒左就唔講之前講之後姐  ...

點夠你地班護主醒, 完全配合晒煙雨, 上黎扮可憐

回覆 smate 的帖子

邪神門??
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-3 05:01 PM , Processed in 0.039556 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存