2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 幻想神域v2.3《夢幻の小窩》 官方講野啦,等更新啦!-____-"
返回列表 發新帖 回覆
樓主: ☆﹏梓喵ζ
go

[消息情報] 官方講野啦,等更新啦!-____-"   [複製鏈接]

altamm 發表於 13-8-21 12:09 PM
回應下先:
1 唔係我地懶唔提解決方案,而係台灣個解決方案仲未最後定案,大家覺得將源神移去公會房間打好 ...

IN GAME 見到疑似外掛 有冇方法可以通知GM 查證 ?
密頻 係唔係唔可以密GM 定係本身GM就 長期潛水 ?

十週年勳章(賀詞)

移入公會房打倒不如移去次元/戰場(方便限人數,又不會造成大公會壟斷)

如果入公會房打, d小公會想做大都難, 少人唔夠打源神>越黎越少人>摺埋

回覆 吁吁 的帖子

1 如果大家覺得名單真係咁重要,咁我地安排下,個d名真係冇咩意義,一日封幾百個閒閒地...
2 線上巡視逐個捉,同搵個外掛出黎封左佢等所有人用唔到,你覺得邊樣有效d?
3 我地一直都有自己搵源頭,事實上玩家可以提供既源頭我地一早搵晒亦都封晒,只不過玩家點都多過我地工作人員N倍,話唔定可以有人提供到一d 我地搵唔到既外掛呢...

回覆 altamm 的帖子

你地就好

我玩台版D客服都唔似人類

香港呢個似人類

sosad

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

altamm 發表於 13-8-21 12:53 PM
回覆 吁吁 的帖子

1 如果大家覺得名單真係咁重要,咁我地安排下,個d名真係冇咩意義,一日封幾百個閒閒地. ...

你咁有責任感出黎回應 我SUPPORT你

回覆 吁吁 的帖子

1 如果大家覺得名單真係咁重要,咁我地安排下,個d名真係冇咩意義,一日封幾百個閒閒地. ...

完全唔同意你既講法
首先你叫玩家幫你試外掛?? 即係叫我地去死姐 試完俾你封點算
封源頭係重要 但係未封到源頭之前你地可否去捉下d外掛狗呢 成街都係
要封就封d較高lv既玩家 40級以上果d
名單點會唔重要 你起碼做下樣放番次先啦 嚇下班外掛等佢地唔好用 當然呢招係對d外掛集團冇用
但都起碼減少到d玩家去dl外掛先 如果唔係個個玩家都以為你地唔做野 個個都走曬去用 外掛只會更多
正所謂殺一警百 你去捉班外掛狗肯定有D作用

`  Silent★ 發表於 13-8-21 01:05 PM
你咁有責任感出黎回應 我SUPPORT你

官方肯出做野梗要支持..成效大家有眼見..火炮兵團少左一大截啦

回覆 吁吁 的帖子

其實我沒有惡意
我知道你是代理,在很多方面和我們一樣要等。。。。
但那些掛網他們影響到其他玩家進行遊戲了。
你在找源頭的時候,他們一直在影響你的名聲。

我個人認為最實際的就是把所以能賣錢的東西都放進副本。
最重要包括源神結晶和安裝道具的能力石頭和藍裝寶盒。
當然他們可能也有方法掛副本,但起碼其他人看不見。。。
這很重要=="

Lag機,斷線,老實說台灣也有很多,不是你的錯。
是遊戲設計上的問題。。。
我認為把源神放進一個副本中,特定時間每人交一定數量的源神之力才能打比較好
不是每人在野外免費搶
還有聖城的地雷陣(擺攤)。。。。
這遊戲本身有交易所,還為什麼都是地雷,我認為地雷只能收東西,不能賣東西比較好!
希望對你有幫助~~
好啦。。。說話有點多。。。。。我今天很休閒==""
加油囉

吁吁 發表於 13-8-21 01:18 PM
其實我沒有惡意
我知道你是代理,在很多方面和我們一樣要等。。。。
但那些掛網他們影響到其他玩 ...

白痴...打怪賣樣垃圾落商店都40幾銀一舊
外掛最主要係影響緊物價 佢地大量刷金令D金貶值
加上點睇呢隻GAME都冇可能轉去副本路線啦
你咁諗你不如轉GAME去玩TERA 龍之谷好過吧啦 連幻想神域玩緊D咩你都唔知

仲有 拍賣埸收稅10%你唔係唔知呀? 擺攤有擺攤好拍賣有拍賣好
正所謂高風險高回報>>拍賣 平野賤賣>>擺攤
呢隻GAME擺攤拍賣我都十分滿意 咩地雷陣 不知幾好 就差個自動說話(巨商果個) 有就正啦
整到當年巨商市街果種feel就好

回覆 skyyero 的帖子

已經主力玩緊Tera中

skyyero 發表於 13-8-21 01:23 PM
白痴...打怪賣樣垃圾落商店都40幾銀一舊
外掛最主要係影響緊物價 佢地大量刷金令D金貶值
加上點睇呢隻GAM ...

我都唔知你up咩=="
我覺得佢地刷源神結晶同道具石頭就可以換現金了

你去巴哈望下d石頭比佢地炒到幾貴,野外點比佢地搶唒,普通玩家只能跟他們買
然後你冇錢又想玩落去,你咪又係跟他們買幣。。。。
當然你可以買點數賣,但係佢地又會用優惠的值錢吸引你

最後爽的都是他們,遊戲倒了?啊,掛其他去了=="

吁吁  時間會証明一切@@"  發表於 13-8-21 01:56 PM
skyyero  石頭貴既原因唔係因為佢地搶晒OK? 係佢地每個AC每日24小時百幾金上落 100隻外掛狗就每日過萬 試問金幣貶值 實用既野點數 石頭之類仲唔升咩  發表於 13-8-21 01:50 PM
夜小卒  其實d石唔值錢= =  發表於 13-8-21 01:33 PM

笑傲無雙 玩過星曲WEB

回覆 skyyero 的帖子

其實佢已經答左    玩家人數多過佢地員工好多    一定較大機會發現其他外掛

另外PO名單真係MO乜用   隻GAME免費   鎖左之後走去開多個ACC就得

就算PO出黎99%都唔會睇    一般做法只會報數+舉幾個例子

好啦,我見官方版主回我,我比d意見佢
唔係同你地嘈==" 
有激到你地唔好意思

回覆 吁吁 的帖子

真係希望你睇到呢段野  

你犯左個好嚴重既錯誤   叫玩家試外掛?  同意玩家使用外掛?
使用外掛而被封呢個情況係唔應該再出現
因為你係2000FUN既官方版主  發言應該代表官方

回報問題
其實可唔可以整個gm頻or  信件    就算唔夠人手即時回應   都可以紀錄下
叫我地去回報   未必個個都識回報   好多官網既回報系統都收收埋埋
搞到好多人都唔想回報   gm頻唔單止可以令你知道game有咩問題  仲方便你即時捉外掛
一舉兩得    惡意使用呢d野另計啦   因為咩系統都會有機會被惡意使用/破壞

game  任務個方面
可唔可以派個工作人員去做一次所有任   因為有d bug  係玩家都唔知or唔覺
咁工作人員可以睇資料而修正   呢個可以算係官方同玩家既交流之一
普通任務唔做都ok   直接開個足夠能力測試既人物   做彩蛋任   
太多做唔到    台服玩家出哂攻略   跟住做做唔到  定係個個人既彩蛋任都唔同
係人都知內容跟台服   唔好交代話台服同港服有唔同
右鍵使用路線太多有問題  點改點修正你地諗

技能仇恨個到
既然知道係一個錯誤  可唔可以送一個物品重點冒險之路(不能交易/禁放共用銀行)
主武器劍盾  好多玩家都唔知係咪錯誤所以係冇點增加仇恨  (點過去都要5點)
依家改到咁一定好多人想點返過去   
如果你回應叫玩家升lv or比金重點or重升人物既話就可以完全唔理呢個回覆

想玩隻game先比下意見

希望唔會未出100層就死城啦

笑傲無雙

彈game情況 出更新末?

十週年勳章(賀詞)

hkcow2 發表於 13-8-21 12:02 PM
不會減少 只會愈來愈多

當隻game 已經沒錢賺,少人玩!  集團會自動退出€把資源放到其他game ...

不能同意更多了

讚 +1000000

我支持幻想既各位工作人員,雖然仲有好多問題都可以改善,但係大家應該比d空間比工作人員解決,認真幻想神域出左唔係好耐一定仲有野可以改善既唔洗一味話人地,

發post一日,又變戰post-___________-"
好感謝各位發表意見,而且我都好認真睇哂你地既文~

其實~各位大俠,隻game都吾係開發佐好奈姐,系統問題多見怪不怪啦...(廠商技術不成熟就是了)
而且管理員都係人黎咖,佢會回post都算係咁,比著其他...人影都吾見多隻~
比D空間人地啦,都係打份工姐...又吾係聯邦特攻,做野都要D時間咖嘛""
認真個句~咁叻咁多意見,你去做lo...(對極端人士說)

仲有呢~管理員朋友,辛苦哂啦,份份工都有佢既難處,打得依份工就要忍氣吞聲接受啦~
吾好抖氣啊>__<!

小弟說話可能有點過太,但願各大俠見諒見諒 (不要插我,會痛痛的>/\<)

回應下先:
1 唔係我地懶唔提解決方案,而係台灣個解決方案仲未最後定案,大家覺得將源神移去公會房間打好 ...

有D公會個個都55-59LV
我本人唔多信佢地""個個""都用你地D 20%經卷用到上500%黎升LO  咁貴

你地有冇CHECK過呢D ACC先???   你地封話外掛???  我今日仲見到佢地個個都健在lo

回應下先:

之前都有人post過相  影到有班55-59lv既人  係30lv版圖 企同一個位打同一隻怪打左好耐既圖

唔通佢地係咁岩企同一個位打同一隻怪...打一段時間?

我宜家都仲見到佢地幾個係度......你地咁叫封acc?
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-30 07:32 PM , Processed in 0.037297 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存