2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 英雄聯盟 LOL 兩日內打左20場RANK到 輸15場, ask me anything ...
樓主: lukechung
go

[英雄心得] 兩日內打左20場RANK到 輸15場, ask me anything   [複製鏈接]

各位可唔可以唔好將自己 覺得咩區易打代入D岩岩黎打RANK既新手
對你地黎講覺得易 對佢地黎講覺得難
但我都應同佢地依家的確未升到金牌既實力 邊有可能個個一黎就有金牌實力先得架 練練吧~

kong55 發表於 13-9-28 12:43 PM
真心一問 第一次打RANK個D點200場內升金呢 咩都唔知
唔好將你白金/鑽石代打既心態放係D新手到
我相信白金/ ...

但係d人死都唔認...我升唔到係技術唔夠
永遠都係隊友雷先升唔到

十週年勳章(賀詞)

我自己係打完10場銅1
然後長打長輸 家下跌左落銅3
除非真係十足把握carry到 唔係既話都唔建議打路
反而練jg/sup出路仲高 (銅牌場 冇乜人自願玩sup 結果周不時出現崩下路)
試過積分用納帝魯斯 gank到對面上路潘森廢左武功
頭先玩左場瑟雷西sup 7/2/13完場 對面投降
不過玩sup真係要同ad好高配合 有fd雙排玩ad自己先好sup 否則就等同將自己個分押落隻ad到

利申:銅3 3分 上到 87分 期間全sup/jg

回覆 lukechung 的帖子

呢個好笑 haha 越ping越沖
有時係人係甘   失去左冷靜  

回覆 chan5d05 的帖子

最重要係d人唔聽
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-26 04:46 PM , Processed in 0.027608 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存