2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 AVA戰地之王 –TrueToChooSe– 誠招熱愛爆破人士!
樓主: IssacMak
go

[軍團戰隊] –TrueToChooSe– 誠招熱愛爆破人士!   [複製鏈接]

回覆 Deutsche.L 的帖子

星期1改wow

JasperAY 發表於 13-9-6 11:43 PM
回覆 OffHD 的帖子

混血哥!就算我教左佢地,但佢地都吾一定要聽我講去改變佢自己一向既習慣同態度 ...

教而不善

回覆 OffHD 的帖子

係既係既!

回覆 JasperAY 的帖子

真心一笑LOL完來用自己個名黎做係扮可愛架..你個腦真係要整整佢.. 加上我邊似你咁唔知自己咩皮阿.改埋d名Sez[x].改埋D名以為自己好LUN勁咁 真係唔講唔知以為AVA呢隻GAME呢係玩個名邊個靚D 可能你唔係偷圖既.你溝唔到人又話係自己條女阿嘛.你咁口響話係自己條女.叫佢上RC出下聲啦.你咁肯定咁講阿嘛 .加上你D刷鞋都幾勁架WO.皓子都係改自己名.你咁都兜到,教我點刷鞋搵條大水喉射住ok?.人地一直叫你交流又唔回 哥前哥後真係以為唔洗交流咩.刷鞋仔

回覆 Deutsche.L 的帖子

人地拎曬佢個少少既零用錢去溝女.仲要溝唔到.拎人地張相係RC到同D AVA團員講係自己條女 人地準備厚住面皮去問媽媽拎60蚊去買點改名.人地要改PRO名架.諗好耐

回覆 iamsuper123 的帖子

有女就一定要帶佢出黎同叫佢上Rc講下野,咩道理呀.哥哥,跟住我唔叫佢上Rc同唔帶佢出黎見下,你就話我淆啦,我話你名柒係我個人意見黎,同埋我改名改靚D唔得,靚同勁有咩關係,我有咁講過?唔該証據.

咁你同UP廢話有咩分別LOL?改個名靚D真係溝多D女咩.係人地團到R 條女入RC.仲要成隻厹咁 唔方似有女啦.有女洗咁厹?同埋我真係唔知你咩理解能力.完來用用自己個名就叫柒.咁你叫咩阿lol?[K]elTz.*??真係7到喊..團戰仲要話唔洗plan 慢慢打.你D打法我就真係唔係好明,可能留係你團D小學雞會明D既.無計啦.你咁勁.係咪先刷鞋哥 我話我自己曉飛都得架啦 一陣我唔飛俾你睇又話我淆架啦.加上你D品味.一向唔多好 豬西都當美女.厹公咁款.加上你D個人意見.無人想知架.你D品味咁能畢.你咁想發表你個D咁畢既個人意見.自己係RC同你D團員好似自閉咁慢慢講啦.千字文都唔理你啦

Sor.有女入Rc就一定係拉?哥哥.用腦吧!好似豬西當美女,一向係你眼光黎,唔好擺係我身上屈我唔該.加上我唔plan關你事?你唔慣咪走團Never mind.同埋呢,好似Ray咁,人地Tk你一次,你就可以鬧到人地走團,好心啦.中五啦,你男人黎咖啦,唔好咁小氣Ok?

Sor.有女入Rc就一定係拉?哥哥.用腦吧!好似豬西當美女,一向係你眼光黎,唔好擺係我身上屈我唔該.加上我唔plan關你事?你唔慣咪走團Never mind.同埋呢,好似Ray咁,人地Tk你一次,你就可以鬧到人地走團,好心啦.中五啦,你男人黎咖啦,唔好咁小氣Ok?

哈.我邊似你阿.叫阿Ray報位.仲要叫人走團.你係咪男人黎架?我問左佢啦.你叫佢報位架龜公 仲有你D大話可唔可以唔好咁吹得.人地話你0意識好垃圾.你仲好意思同我講人地拉你入團.我問清楚哂啦.你D衰野.有邊個唔知姐?唔怪之得D人會走哂.ARFA都走啦.傻仔.慢慢同你D小學雞團員玩啦.仲要ICON條女成咀毛都好意思同我講靚女LOL自己咩品味你自己知啦.咁又係既.你得中二.好多女都未見過..仲要連CS1.6同BF3都唔知係咩..做多幾年人先啦.仲要成日老屈 呢D野在心中.大家有眼睇既.你呢D無品狗

我叫佢報位,跟住佢報左你位,跟住有未聽你位,就有人殺左你la.哥哥!用腦啦.跟住你就屌到人地怕左你跟住走團咖.唔好屈我啦Thz.無啦啦講緊AVA,又講我條女,你做咩膠野呀,食左春藥,轉話題?你無野呀.好心啦.唔夠1-2星期走1次團.中五啦.唔好當個團係你屋企先得咖,自出自入.你唔like既人你都會出盡辦法整走人.同你一個團真吾好彩.廢事爆咁多衰野出黎啦.可?

哈.你講到玩藍刀叫人報位好岩咁WO.我邊似你..無技術扮勁.好多人都唔鐘意你架啦.有咩人唔鐘意你自己知啦.人地勁小小就賴人地打機當飯食勁過你?唔反省下自己玩左成3年都咁LUN廢?仲有我想講關食左春藥咩事?你知唔知咩叫春藥架其實?咁又係既.中二阿嘛..唔知唔怪你既.加上我整走咩人??有無證據阿.D人走係因為你呢個傻仔扮勁.係到用埋D垃圾打法.

仲有阿.你個傻仔.問我拎隻分身.入4erLove到扮入團.仲要呃人話自己金星?你收嗲啦乞兒仔.仲要自己抽到把槍仲要我俾身分證你改PW?你扮狗吠2聲.我咪俾你囉傻仔 仲要呃人點數.呃到點數未阿乞兒?又想唔認阿?仲要係其他GAME到扮女人同人結婚周圍呃點.我真係唔知仲有幾多衰野爆出黎啦.你不如去泰國變性呃男人啦 我真係好睇唔起你D小學雞.改個名廢UP咁耐.無錢買點咪出聲.出黎我帶你去7仔買返張送俾你改名啦.洗乜扮女人呃人點咁cheap姐

Sor.你話我呃人點有証據?講我乞兒仔 我點槍多過你啦!傻仔.我玩左3年?你無野呀,我3月先玩返炸.你Up下就當秘笈.無野呀?好果D腳本狗咁呀,問佢腳本去左邊.買左唔夠1-2個月,隻腳本mouse咁快賣左?定驚比我遲D係AVA唱你用腳本殺人,腳本狗話用腳本打團戰?我無話自己勁,但己經勁過D腳本狗啦可?

你真係3月先玩番架咩==?

係.PhoExiX之後無玩

哈哈.話我腳本.圖?證據?你一味話自己無用腳本?你點證明自己無用腳本??仲有大家有眼睇啦.你自己團D正常人走哂.得返D小學雞.大家都知咩事.如果正常團長無野.D人洗走哂?.自己心知啦..仲有我想講.人地係笑9你垃圾.自大扮勁.你仲好意思同我講佢拉你入團.佢同我講一開始都無諗過拉你隻垃圾.加上我滑鼠換左唔少啦.似你咩.用埋D幾廿蚊既垃圾滑鼠.你唔係以為個滑鼠多小小功能就當腳本滑鼠阿?你見識太小啦.用開垃圾滑鼠

點槍多=唔係乞兒仔?係咪用自己錢買點自己知啦.成日周圍拎分身入人團扮金星呃點.大家真係小心呢隻昆狗 仲要扮女人個下先笑死我.做男人做到要扮女人先搵到錢既.有無自尊架你?仲好似好威咁周圍講

仲有阿傻仔.你一味話我肥.有無圖?仲要同我講一定靚仔過我?
https://www.facebook.com/dan.k.la.18/photos
我相信真係無乜人會比你更畢..

在此提一提iamsuper123會員!
你發表的內容已觸犯版規(第3、4、11、14、15項)
已及你於2013年9月8日,下午5時24分發出的回覆內容中公開他人的個人資料,
內容可能已觸犯香港法例第486章《個人資料(私隱)條例》其內容!
受害者可採取法律途徑追討!
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-19 11:07 PM , Processed in 0.037015 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存