2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 AVA戰地之王 –TrueToChooSe– 誠招熱愛爆破人士!
樓主: IssacMak
go

[軍團戰隊] –TrueToChooSe– 誠招熱愛爆破人士!   [複製鏈接]

回覆 iamsuper123 的帖子

哥哥仔.你一路話我畢.但有無檢討自己個樣?你又話自己唔似豬.但無圖無真相.單憑你既騙面之詞.人地就會信?不如你Po你自己個樣既相上黎比大家睇下係點?唔Po=淆.我又唔係好似D人無品Po人地個FaceBooK上黎lol.話人做小學雞行為,自己唔係一樣做緊咩,唔該反省下!同埋唔該群主幫我封左佢個帖你個FB好似叫咩『啜袋底』Wow.個名真係型咖姐.同埋你話我畢.咁你又唔係畢又唔係豬,姐係好靚仔.不如你去選香港先生,我一定投返一票(最受歡迎醜男)比你咖Wo.

回覆 JasperAY 的帖子

你係咪想我笑 放你FB=小學雞行為完來.咁你無圖叫人肥西叫咩lol?你咁想睇你咪出黎睇囉.你住好近咋嘛同我.油塘姐.唔po=淆?咁唔出=淆阿傻豬仔 我FB你肯定係你所講既『啜袋底』?我自己都唔知既點解.封post?仲有人地係版主.唔係群主阿傻仔=.=.識唔識字架?>>版主: 阿豆@FT, FT-Toby, ShowTime*..你見識會唔會小左D呢?成世人都剩係活在RC同AVA.無D見識..仲有你個句>如你去選香港先生,我一定投返一票(最受歡迎醜男)比你咖Wo..真係唔太好笑.你D小學雞同學成日俾呢D傻仔笑話搞到笑架..?.同埋我都唔想再同你嘈.大家有眼睇.邊個慘D.走哂D主力.係慘D既.我都唔想再踩你一腳啦.陰公.關post啦『版主』.記住阿.係版主阿傻仔

回覆 IssacMak 的帖子

咁我係咪可以告你個小學雞團長誹謗?無證據係到話人肥西?加上我真係好驚.去告我啦.嗚嗚 加上你呢隻護主犬真係好.法律都幫你主人查埋.

好心啦!我所睇既角度『版主』同『群主』.係無咩分別.係你自己鐘意搵野出黎講!@唔見你係我團就係2000fun嘈,一走團就係2000fun嘈?你無野呀?有病去睇醫生啦.青山等緊你,死傻仔.餅姐真係慘!有E D死on9同學.玩你個小學雞Cso La.嘈嘈嘈!返去讀你既傻仔書La.腳本狗!.吠兩下黎睇下!同埋呢,唔係『完來』呀.哥哥.係『原來』呀.又係你教我既.最緊要正字呀Ma.咁快自己唔記得La?唔該你自己檢討下.話人又唔識話自己.無啦啦講緊AVA.可以擺曬人地FB,女朋友出黎講!你訓醒未?我又知既=你可以零辰3點訓,跟住可以訓到第2日既夜晚7,8點既.唔知咁樣=吾=豬呢?

你要挽我同你挽盡佢
不過真係吾該唒你幫我推帖!
比人知道你有幾小學雞!真係笑死人!

iamsuper123  挽盡佢?點挽?玩盡佢?同你主人一樣既點解D中文差到  發表於 13-9-8 11:44 PM

都無人話佢係豬西!佢真係乖!自己認左!GooD PiG

哈.我7,8點先回你=7,8點先起身原來 唔想應你隻狗仔咋 仲有唔知邊隻狗講講下AVA屈人肥仔呢 自己反省下啦.唔知邊個同學慘D.要日日對住個傻仔..我係咪on9.出到黎咪知.係到單機吠有咩用 講到自己咁靚仔.出黎見下咪知.你唔係驚阿..?仲有呢.你句>>返去讀你既傻仔書La<<你唔係讀緊書?你仲有排讀阿傻仔 我就讀完啦.慢慢讀屎片啦你.仲有我玩既係CS1.6.唔係CSO 其實你知唔知1.6係咩?唔知你不如google下啦 .你捉字?吾?唔唔唔唔?你所睇既角度?宜家你所睇既角度係咪事實阿?唔係事實你就收嗲啦傻仔 仲係到好似好威咁大大聲吠.因住街坊報警 捉走左你呢隻咁可愛既狗.好可惜架嘛..仲有我想講呢.腳本狗?我有用腳本你咪檢舉我.唔係唔好係到廢UP.好_廢阿你

咁好笑呀!
竟然有人認!
不過你吾可以咁話人架,你搞到人哋吾知點答你好!
期待答覆中...

又係呢D小學雞模式 又話自認阿嘛..我係咪自認自己知啦.咁又係既.你扮女人都咁出色.扮呢D.濕濕碎啦. 加上我無自認阿.我從來都只係話>>你話人豬西<<我有認咩? 中文好一點.可以嗎?讀多D書啦

加上係唔知邊個無品先 我先以牙還牙.你有無品大家有眼睇.

混血都話你無品啦. 自己個朵有幾衰.自己知啦.仲兜
--------------------------
你有好好管教他們?
連基本尊重其他人都沒有,你覺得你自己有能力勝任?
一而再,再而三,三而竭得罪人
你繼續反駁,雞的飯蓋始終有死撐的需要

再一次期待護主犬的救助

你繼續幫我推帖啦!
吾該唒!
比人知你有幾小學雞啦!

Issac,我有無話過自己靚仔,但好似有人話自己靚仔過我Wow?又想屈我呀?我唔受E套咖La.傻豬黎既!Sor Wow.我係有排讀啊.但我間學校起碼勁過D Band2 lol好無!.Band2個D出到黎又對社會無貢獻.不如去自殺啦!阻住曬社會運作!Btw You are Good PiG!D人好鬼鐘意捉字咖Wow.慢慢捉La下!D人好似之前係Rc到講,『我岩岩起身炸,你想我打成點呀,大佬』跟住我睇個鐘幾點啦.好似唔係7,8點.好似係9,10點姐.不過無錄音無真相,廢事人地話我屈佢啦.純粹提下姐.話人廢,不如同你戰場上對決,不過唔好用腳本.我好驚驚人地用左腳本扮無用,跟住Po張相話自己羸左果D,D on9仔最鐘意係咁.

iamsuper123  我幾時又叫issac?你真係搞笑.LOL  發表於 13-9-9 12:19 AM

推推推推推

我覺得有護主犬幾好好過D人無呀.D人唔係妒嫉呀?

你哋真係好人!係咁幫我推帖!
繼續推啦!
期待推帖中...

你得罪左啲band2 band3既學生
利申:我系band3 學生

iamsuper123  佢把口不嬲臭開.打團戰周圍撩人.仲要叫團員一齊x9.可想佢做咩之前都唔用腦:)得罪左唔少人  發表於 13-9-9 12:21 AM

其實我都係BAND3
其實你都得罪左我
不過...........
期待推帖中........

回覆 mandy46669 的帖子

我只針對某個人

咁都好啲@@

D人好鬼鐘意捉字咖Wow.慢慢捉La下!D人好似之前係Rc到講,『我岩岩起身炸,你想我打成點呀,大佬』<<好似?好似有D人係RC自認自己係狗.不過無錄音無真相,廢事人地話我屈佢啦.係咪先 但我間學校起碼勁過D Band2 lol好無!.Band2個D出到黎又對社會無貢獻.<<你咩學校阿 Band1咁巴閉阿?校名啦唔該. 何謂有貢獻阿?你宜家係2kf到好型咁吠.大個就會好有貢獻 .仲有你都幾兜得.你呢D咪叫刷鞋.你真係好刷得下鞋face_l_18: 護主犬?我無架.我得朋友.你又慘D既.無朋友..得D狗陪你.仲有你無捉字face_l_18: 睇下自己留咩言啦.你唔洗再回我啦.你回我個D野呢.其實根本無回應過我問題.中文又差.讀多幾年書.再返黎回我啦
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-20 02:02 AM , Processed in 0.041927 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存