2000FUN論壇

搜索
返回列表 發新帖 回覆
樓主: kan2825862
go

[心得分享] ....................   [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞)

除左琴
其他範圍回血技都係回好少

你食3兩下就殘血的話
隊友都幫唔到你幾多
所以最好都係自求多福或者組多個醫師

你一味話人打緊王唔救你
但你有冇諗過如果你d隊友打打下王企係到7秒復活你
結果你隊友食左王招大技死埋不特止仲復活唔到你
跟住就小多個人打王
最後滅團
你想咁?
係我死左即刻跑番黎繼續打
再吾係就走位好d吾好死
求人不如求己

如果隻王唔係就死當然會重跑。
但係d人見到就死都要係咁打

十週年勳章(賀詞)

有時好驚坦見到只王殘血就心急吸唔實..最後補師成功OT

自己廢死左黎怪人 之後老馮咁要人黎復你
已有 1 人評分Good 收起 理由
Zz紫色荊蕀x + 1 小龍上水w0w

總評分:  Good + 1   查看全部評分

玩過星曲WEB

首先 講聲SORRY 我對號入座了

好多謝你話我仲係中小學生
但你既發言真係令我很放唔低啖氣

有幾點我想指出

引用" 唔好係到懶叻估人地技術唔夠死" "講到自己神一樣
人地技術不足就係自己垃圾"

提問 : 我什麼時候講過尼幾句野?
當然 你可以話 "幾時有話過係我" "唔好係到懶醒 以為講緊我"尼D說話
但你係尼個PO留言 真係會令其他人誤以為你係度講緊本人
如果唔係講緊我既話 我希望你可以 編輯 刪除以上幾句發言
當然 你唔理我 都冇你呼既 你中意講咩就講咩

同埋隻GAME 根本就冇乜技術可言 你夠紅水 間唔中避下紅圈就過的
我會問你點解會死 只是想同你講 你死 會唔會係因為你著低LV裝血防唔夠以置你死亡
因為尼隻GAME只要換晒同LV副本裝 就很小有死亡的機會的

你之後先講 "救緊人果時硬食阿古尾王大技  之後回唔切血再食佢招暈技死既"
因為復技 讀條要10秒
打王時為左救人 搞到自己比王殺左 小左2個人 令整TEAM團滅
相信比你救果位 個心都會好唔舒服的

所以 E+ 打王時 如果死左 D人都好自覺地跑屍的 (這已經是常識吧?)

你話我 "你就見到個人死左叫你救佢 你就仲要講句你唔死咪唔洗人救之後就走左去"

我夠可以話你 "無腦唔識閃紅陣 比王秒左 之後 大叫 呀邊個邊個 你死架? 有復技唔用 快過來復我"
那你 想人救你 都幾難 相信 唔係玩家質素問題 而係你既問題

最後 請在話人前 留意下 自己先前到底講左D咩 令到人 會咁話你

我05年註冊

我是小學生

那~

你是什麼 ?

幼兒 ?

(我已經收起晒D粗口  你大可以唔洗理我 我只係慎下)

蘇黑兒~*  "e+打機d中小學生 "恕我睇唔出 邊到有心態既意思 /.\ 唔係應該講小學雞,中學牛果d既咩 = =?  發表於 13-8-28 09:39 PM
kenton18  05年又點,我地講緊你個心態啊,我係09年,幾多年代表d咩,威d?哦  發表於 13-8-28 09:23 PM
已有 1 人評分Good 收起 理由
w071429 + 3 你講曬我心聲

總評分:  Good + 3   查看全部評分

打緊王點救你?招復活技要讀架,唔通為左救你,硬食王招技咩?

所以先話e+d人不如以前
以前個個見人死都救人先。e+個個夠打就自己殺完解完任就算

你意思係之前d人不顧自己生死
不顧滅團與否都要救人先?
just a question.

劍盾副手搭琴吧....而家打機冇人會睇住你條血
唔係琴既話....買張點數吧

而家D人不及以前? 以前? 指幾時? 你指咩Game?
隻隻Game復人既模式都唔同,呢隻Game復人就食硬技既,你復?
你自己死左唔跑仲要hi人唔復你? 無野呀小朋友? 人地打少左個,仲要曬時間救你?
anyway,怨人唔救你你咪買點買復毛,係到開po托? 人地俾建議你,你又hi人又話你呢d人,自high?
最後我想問句,救人唔救人又要有咩心態? 咁又關打機咩事?

回覆 blitzeta 的帖子

有時我玩琴補隻王係咁黎,我真係o哂...係咁黎<-

總之e加打機大多數只係睇自己。其他人就你死你事
講完

笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

隻王就死你就更加應該自己禁復活

第一,,人地唱你起都要七八秒,有無諗過人地會死?
第二,,隻王就黎死,咁係唔係有可能係七八秒之內死?如果係咁,你更加要跑返黎,因為呢隻olg既系統只要你摸過隻王,都會計任(訓地果時就唔計
所以話,你自復既話都計任
第三,,如果地獄模式  你死左驚打唔到箱既話 咁就係你自己既問題  或者你點解死之前唔同隊友溝通好?

blitzeta 發表於 13-8-27 05:54 PM
而家真係低左好多。我做坦成日比人吊吸唔住王。明明係打手自己唔識走位避d王技都要賴落坦度。每次比人話吸 ...

隻王吸唔吸都會放單技打其他隊員~係好正常既事~就算你隊友一下都無打王~~~王一樣會打佢~~

好老實~~我好幾次都係因為救隊友死埋~~~個詠唱實在太耐~~~有時我自己死左都即復唔等人救~~~~
等人救累死隊友既機會更大~~~佢個救人設定係我個人睇黎真的係廢既~~~
我比較建議死左立即重生跑返過去~~~
唔好以為人地同你同隊就一定要救你~~~
我覺得同質數差無關係~~~

marco0v0  几耐又點.....如果打到3王果D呢?跑番黎真係好晒時間  發表於 13-8-28 01:47 AM

笑傲無雙

我都覺依加有部分玩家心態好不平衡...
見人死唔救...打快多幾下...
明明係你隔離...唔救...唔拖下隻怪...

玩副...冇話一定唔死既...
唯一最唔易死既
係劍琴

但玩GAME...希望某部分人顧及下其他人既感受...

有時...係唔好彩先死~~~唔係我專登去死~
有冇試過被暈再被落石...冇得走...
硬死...
都唔救...由你解唔到任...

係睇你地同咩人打姐.
我地個公會.34個人去組人打副.
街人死左!?停晒手呀!!吾比出招呀!!
等佢行番黎先好殺王呀!!
話者?
打手去救佢呀..坦去拉走只王.補C顧住坦
如果真係錯手/黎吾切咁殺左只王?
同你打多次!(除非你自己走左隊/我地無次數)
所以話...都係睇你同咩人打姐....

kan2825862 發表於 13-8-27 05:19 PM
E隻GAME D 玩家質素真係好低
個個都整係識顧自己
明明玩乜武器都有得救人,見到隊友死左都係唔會救,一味係咁 ...

如果你有打奇蹟你就明白死左救人=滅團
你訓左係到無輸出 EC要補打手要走位坦要坦
你死一隻跑屍隊友都可能仲控得住隻王
你死左要人救你,你一起身就死左=白救再加上人地救你果時已經冇左唔少血
微光尾王你都會明白到個紅色地板技係持續傷害仲要範圍
EC要睇曬你地全世界D血  回的得坦回得打手自己都回唔到自己
你話救人係咪曬氣-.-
除非有為左打日任升公會既高LV帶喇 咁你打王都仲有機會救到人既~~

自由·  奇蹟尾王好9...試過復活緊人..去到最後佢出招定身?定唔知乜cut我-.-  發表於 13-8-28 02:55 PM

sashimiowo 發表於 13-8-28 01:50 AM
如果你有打奇蹟你就明白死左救人=滅團
你訓左係到無輸出 EC要補打手要走位坦要坦
你死一隻跑屍隊友都可 ...

太多人唔明白救人招技既禍害啦
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-2 04:42 AM , Processed in 0.051536 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存