2000FUN論壇

搜索
返回列表 發新帖 回覆
樓主: kan2825862
go

[心得分享] ....................   [複製鏈接]

唔止補血坦王要技術, 而家連救人都要技術架喇
要避王招技不得止, 又要避王生出來既小怪招技,  又要搵個安全位"慢慢"讀唱招復活技;
又要諗如何救完你 你得個丁屎血既情況下唔會再被打死;
如果不幸讀唱緊既時候自己不停被怪狂毆, 又要救完你再睇下點樣自救
個下真係頭都大埋啊

求人不如求己,我火炮一比王追就走到無雷公咁遠,等到隻王唔追我為止

還好我地見倒有人死左係但隻怪就死我地都會拉住唔出技等佢玩完跑ONLINE番黎先再繼續出技圍嘔隻王~!___!
不幸死左隻王又死左~咪見意再打過囉~反正有3次既~A__A"
不過依家D小朋友堅係淨識得顧自己既自私鬼~悲也悲也v___v"

我玩呢隻GAME 都只係希望搵返魔獸果種團隊合作O既熱血......點知全部都淨係諗自己.........
個個打副本係咁沖..........
"自以為神"+"我死你錯"係依家打OLG O既態度嗎.........
只因魔獸太毒........冇ONLINE GAME 超越到.....

叫人留王血咪得LO如果打緊BOSS救人一定會出問題

回覆 kan2825862 的帖子

你咁講法你自己咪又剩係自己睇自己,仲有講完就走,咁你開po黎做乜?

btw講句,隻Game好多人死左都會識自己跑既,死左既人唔起身仲要怨人唔復你? 自己諗一諗吧

始終都係~~~自己跑啦~~~求咩人啊~

笑傲無雙

一睇就個復活系統有問題啦~
又慢~救你的時候~一不小心死了的話~就滅團~
唔救你~又給你吊~救你~又要給你吊~
都唔知想點~
最後當然是個個都唔救啦~~自己跑回來~~
指要EC不死~坦不死~~你跑回來都得啦~~

十週年勳章(賀詞)

救人既詠唱時間咁耐
救你隨時死埋自己 點解唔重跑?
我理解不能

十週年勳章(賀詞)

其實如果d隊友真係為左救佢而滅團要重打
你估樓主會唔會又開個帖話d隊友白痴呢?

我自己係坦,無論係單坦定雙坦都好
死左一定係即刻門口狂跑
斷估有ec, 4個打都冇理由幾十秒就滅團

hopong102 發表於 13-8-28 10:56 AM
我玩呢隻GAME 都只係希望搵返魔獸果種團隊合作O既熱血......點知全部都淨係諗自己.........
個個打副本係咁 ...

呢隻GAME無可能同到魔獸比
副本難度唔同, 所以個D當自己係神一般的玩家就只識得9沖殺殺殺

揾公會入面d人開團啦~
一個公會都几十人啦~就算吾上哂點都有最少5人上緊掛~5人都無可以退團了~
跟外人就係咁...自己食自己...打王死左通常吾會有人得閑理你...因為重生戈招未唱到一半佢又對住你開大技...
我就算同公會內d人打,打boss死左我都會選擇重跑....費事拖累大家...
重跑又吾會話解吾到任

以下題外話:
我跟過一個外面ge公會團...佢地好搞笑...5人隊...得我一個外人...佢地都同公會...
打緊boss ge時候有一個人經常死...佢重跑...
但係吾知呢個人係咪會長...佢一重跑...佢地公會d人就停哂手吾打王
好似驚住會長未番到黎解吾到任咁...
打一隻王,佢地左兩次...重跑左兩次...佢d會員就停左手兩次...
我真係吹佢地吾漲...哈哈~

之前種菜真係好食屎
條友睇實我d菜好耐
一種完就收我d菜
真係想係farm到即克同佢隻秋

我玩LINEAGE果陣都會救人既
因為點左張復活卷 點條友就復完
幻想神域 救人 ? 同自殺有乜分別
野團 三唔識七 個個入場都唔會打招呼
死左仲想人救 ? 打字 打下唔該 俾D禮貌都可以救下
完場D人 直接退隊 基本禮貌都冇 呢個就係港澳服玩家質素喇

想人救 不如想下自己點樣可以唔死 唔駛人救

以前玩既GAME 同人解任務 打副本 thanks thank you 3Q thz thx 次次都係洗頻
而家 ? 素質低下 唔同你講 898 已經算好 LOL
死左 人地唔吊9你 已經執到啦 仲開POST 怨冇人救

Sally。Chan 發表於 13-8-28 12:31 PM
之前種菜真係好食屎
條友睇實我d菜好耐
一種完就收我d菜

其實我都試過偷人地D菜/姑
但我會種返D比其他人偷減少下罪惡感  

樓主,你48lv副打緊王死咗,邊個去救你死邊個,你唔知咩?通常大家都系跑番黎

﹡香草粒:) 發表於 13-8-28 12:40 PM
其實我都試過偷人地D菜/姑
但我會種返D比其他人偷減少下罪惡感   ...

原來係你條友

樓主,我唔可以唔講,系副本死,第1,你血薄到咩甘,中一下boss指定技就死。唔該你啦,同我去沖高d血先啦,唔好下下賴曬其他人。第二,你系手殘ge,boss紅技唔識逼,甘就系你自己問題。你仲要無端端上黎開po,甘你隊友死咗你有冇救佢啊,小朋友!你等人鬧炸。

十週年勳章(賀詞)

拿 爬足3頁文我仲未發現 樓 主 咩 職
我主雙刀副琴通常自己復

針對職梨講
雙刀根本豆腐
我雙刀打5人副既唯一用途係:
走過去 減防>大技>出技閃下>避下紅技>補血>再減防>(E個時候差唔多要犧牲鳥)

唔同職喺Game入面就有唔同定位
你係坦 死左 咁我一定復你 冇頂傷 個個豆腐易滅團
你係刀 死左 自己行啦 有坦有補 冇乜輸出 仲拖倒幾下既
其他下刪

kan2825862 發表於 13-8-27 05:19 PM
E隻GAME D 玩家質素真係好低
個個都整係識顧自己
明明玩乜武器都有得救人,見到隊友死左都係唔會救,一味係咁 ...

雖然我都認同有一部分玩家無品幼稚
但呢個真係要睇情況
如果本身已經難打,EC好忙,無時間唔救正常
如果係易打,有足夠時間救,你講聲"救我THX",正常都有是但一個救
一般我見到難打EG.地獄都會叫左救,等一下無人就自己起身行過

如果你想同高質素玩家玩,唔想同D思想未成熟的人玩
歡迎加入我地公會:上班族
我地岩岩升左5LV公會
入會條件係:思想要成熟,唔好搞事,有品,最好年齡20,長時間唔ON/唔再玩要講聲

好似昨晚咁
我死左有人救
我地組員死左,我救緊佢,另一個已經又詠唱緊救佢
打地獄時我死左,講聲等等我先開箱,大家都好好人等埋我
不過竟然上左千代女,仲要CH7無啦啦停機TIM XD(題外話)
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-1 09:52 PM , Processed in 0.043634 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存