2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 九陰真經 真的落淚了
go

[閒聊討論] 真的落淚了   [複製鏈接]

我想同大家講下我D親身經歷,我系係一代仲係得十幾人既時間入幫,哥時一代仲係和平禁地幫
過左陣幫主話想搞大個幫,咁我都有份掛下標,運下大標,打幫戰 幾乎係隨傳隨到
之後個幫真係搞大左,幫戰打得愈黎愈多,就算我要趕文件,都抽半個鍾左右去打下石獅,燒下野     
咁後來一代同神判返左面,咁我想返之前既幫(神判)搞返D事就會返一代
點知岩岩轉到神判一出蘇州就比一代既人圍死左(無追殺令)
我都明白幫會既重要性,但係唔洗轉左幫都無幾日就咁對我呀?
依件事之後我對一代既印象完全改觀
我哥時真係唔知咩感受,做咁多野換番黎既真係太驚喜

港服沒有古譜的
                               宇文天牙 字

可能係我太蠢,呵呵            願意接受任何批評

D人係咁...打機打到好似黑社會咁...
由佢地囉...真正既和平點會存在...
冇幫保平安啦

咁後來一代同神判返左面,咁我想返之前既幫(神判)搞返D事就會返一代 <  ----- 我好奇 又有d唔明 不過唔識講 A_A 風頭火勢返去搞 有d搵命博

第一日玩九陰?
殺敵幫是常識

就算係星夜雨,佢自己個幫都未必個個識佢

一個幫咁Q多人, 吾係個個都識你個大名呀嘛? 你係開國功臣, 去到敵國人地D將軍就吾可以殺你? 你呢D乜野常識? 定係你以為你係開國功臣. 敵國就會出通告話吾好殺你? 吾好咁幼稚啦. 你咁諗只係你自私, 自以為是. 正所謂戰場冇父子, 連父子都冇, 何況係你一個入左敵幫0既乜水.

本人不是一代.

回覆 tigeruuu 的帖子

請問樓主有冇交低因咩事退幫先?有冇同一代的管理層講聲先?

我雖然玩九陰唔算耐,但真係未聽過你個名.
個人覺得,一代名將有咁多人,而且兒家同神判係水火之中,你退幫仲要入神判,難免有唔識你嘅人殺你(見你係神判).

你因為咁而係2K FUN 開個咁嘅POST,反而令人覺得你另有居心.

純粹個人感覺,不喜勿插

天牙,冇人知你番神判做咩,同埋你唔係話去外國咩?

你冇玩幾耐? 冇係RC幾耐?

你番神判我諗冇咩人知,加上幫會好多人你都唔識

我肯定既係我冇打過你

好多新入既,殺敵幫,我相信你係一代既時候都係咁做。

所以可能你誤會左姐。同埋你自己係走得好突然同一句都冇同過我地講。到宜家問番D人冇人知你點解出幫點解入神判。

咁我講多少少野
我係出幫次日係有同趙X講過,佢當時有回應,依家佢記唔記得係一件事(無古譜的確人微言輕)
事後我同我已為算FD既副幫主劉X文講,得到既回答係...  三點

tigeruuu 發表於 13-9-5 05:48 PM
咁我講多少少野
我係出幫次日係有同趙X講過,佢當時有回應,依家佢記唔記得係一件事(無古譜的確人微言輕)
事 ...

天牙~你好早入~還比我早~你同2個大忙人講~只怪佢2個PK咁忙~.~

可聯絡咁Q得閒既我,你都唔搵,真係

回覆 chilamau 的帖子

我有搵你幾次,你都不在線上

tigeruuu 發表於 13-9-5 05:55 PM

我有搵你幾次,你都不在線上

你唔會日頭搵我掛~

我地個個番工~你都知我地唔會有人係度~

同埋我上線率極高~你真係搵唔到我2000FUN都應該搵到我XD

本人上線時間為~非活躍時間8:00AM-17:00, 活躍時間:17:00-3:00AM  睡覺時間3:00-8:00AM

咁你都搵我唔到~你都好好野XD

我開個帖既目的係針對人,唔係針對幫
子霖你想知依件事主要問題,係game入面私聊我好D

tigeruuu 發表於 13-9-5 06:03 PM
我開個帖既目的係針對人,唔係針對幫
子霖你想知依件事主要問題,係game入面私聊我好D ...

GOOD OK!!!

重點,你係有玩緊唔係係外國。已經OK啦。果次見你冇幫,係SO州周圍行,以為係你FD玩緊

P.S.宜家都入唔到GAME

回覆 tigeruuu 的帖子

下,新魔塚呀嘛,有名你叫架啦~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~狗改不了吃便便
你唔好唔記得有一次係RC,  你地個外賣妹一件玉裝訓一晚既副幫主,比幫友質問: 點解XXXX,XX,XXXX,XXX走左既??
佢回答話: 走咪由得佢走囉,多佢幾個唔多                  跟住繼續做自己野,打禁地
意思你唔明? 姐係佢地借緊幫會名比你地掛係身,周圍惡就可以周圍惡
睇下而家班邪教,一代,因為個幫會名小學雞串串共,搞事,辣火頭
神判以及其同盟線,打交還打交,炮咀還炮咀,起碼光明正大,起碼係因為嘈交打一個幫會就打佢一個幫會,唔會有咩攻心計,後路,陰謀鬼計
而家邪教同盟線?想走就走,無人情味無朋友可言,你地係因為幫會名義而集合一齊,唔係因為朋友熟悉而集合一齊,扮乜春落淚,你入幫連個幫既性質都唔知,點樣選擇幫會呀?

八爪魚咀  你唔洗係2K FUN大賣人情牌
實際上幫會氣氛,幫頻,RC,各人既野大家心中有數
賺咁多錠就去賣錠,跟住拎真錢整整個咀佢,呀唔係,係5官+面形+皮膚+身高,跟住去進修班學下相處同改改性格

咁我都講過,我依個帖係針對人(咩人就唔講,佢地自己會知)唔係針對幫會
我唔想依個帖變成幾個幫既罵帖

仲有等大家明白古譜既重要性!

魔塚一半班底邪教,一代
另一半班底新SER,乂魔塚乂
而家另一半班底係新SER比人打到仆街
我而家放長雙眼等合SER,睇下你地點樣比人打到走狗咁
唔好唔記得當初我大勢既時候,點樣打到你地(魔塚退幫保平安),後來我有冇趕盡殺絕呀? 我打散你地就算數,因為呢隻係一個江湖遊戲,需要有兩個勢力去支撐隻遊戲既氣氛可玩性
有心長玩既玩家最好    而家選擇定去咩幫會
你地個一開始聲稱中立但係之後做狗做到出哂面 魅惑爪牙狗仔嶺  個烏龜幫主 烏拉拉係英雄帖講過: 歸錯邊既後果
比人爆內幕/衰野/講兩句,就話人地打手/幾錢一個鐘,好喇有某D針吉到肉啦,就講到自己好委屈/繼續請你鳩up
講人地既時間就正評不解釋/拍案叫絕/同感/加多兩腳/拉呢樣拉果樣黎講/你幫會既版主睇到扮睇唔到,唔做野,過份小小就扣果2~3分當冇事
個幫咩風氣自己睇,個幫係咩人居多自己睇,好心班網廢面對下自己
我都想證明下,我用我呢個(朋友性質,熟悉而集合一齊開既幫),定係你地呢個(幫會名義而集合一齊)會勝利
冇錯,暫時呢一刻我係有點兒失勢,但我想講: 我以前大勢時,惡撚過你地啦但一樣做人做事光明正大,唔會玩到咁串咁盡,花無百日紅
不久就會合SER, 我等睇你地到時比人打到仆街冇地方走,我絕對唔會再一次接收25仔/聲稱自己係魔塚系列既幫員既骨幹既成員

笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

簽名被屏蔽

回覆 如龍╭ 的帖子

唔洗咁灰 神判收人
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-3 07:45 PM , Processed in 0.033840 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存