2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 幻想神域v2.3《夢幻の小窩》 說好的捉外掛呢?[測試2小時]希望官方來睇睇~!! ...
返回列表 發新帖 回覆
go

[心得分享] 說好的捉外掛呢?[測試2小時]希望官方來睇睇~!!   [複製鏈接]

今日緊任個時...見到好幾個地方地上好多箱同發光野~!!姐係有人身暴左仲打怪啦...咁我走到去打...我打佢又打...搶怪又煩...打字屌佢佢又唔出聲...野又唔汁姐係外掛啦...我就檢舉佢啦...半小時我又返去睇下...佢仲係到打緊..=.=GM唔做野LO...我火火地又去搵下其他地方...屌...外掛最少10幾個地方有人掛緊...個個我都有檢舉但GM一直唔來做野...有D外掛人物身上D裝笑撚死人...[十個9個火炮得主武冇戰利品得D藍裝]...一睇就知咩事啦...老實講...我唔理你GM有幾個...有幾多SER..有幾多分流...你GM24小時嫁MA...一日去捉3個鐘得未...咩SER都去晒啦...去D40-50圖就得啦...一個分流15分鐘行晒啦...我地玩家幫手捉人...你GM係到訓覺???之後我打去客服....我問佢係咪冇GM係GAME...佢同我講有嫁...我話有外掛呀...佢唔去捉??...佢話可能SER得3個...分流多WO,...我話我都檢舉左啦...佢搵都唔洗搵啦....飛個去捉唔係唔識呀...佢話你有檢驗GM一定做野既~你放心...[老老實實...做野一定要快...等你一個星期捉一兩次....人地掛到[幾千金大把神石]重點係過晒比第2隻啦...玩家都幫手捉你...你就啦啦聲啦...咁落去個個開分身掛機...你就得汁啦....玩家幾萬人..一人開一隻掛...你一個星期先捉個幾十人....你自己想一下啦..... 到時就係變 外掛神域....個個掛大把錢大把裝...洗鬼買點咩....E+個外掛仲有得免費用~!人地大大個字[ XX幻想神域外掛公測中]...我地玩家出分力...你官方GM又出分力啦...等多個星期都係成街外掛我都DEL隻GMAE...

樓主冇睇官方D POST咩
佢話如果你搵到用得外掛就SD俾佢
佢即刻封

玩過星曲WEB

哦 咁你del game啦樓主
你估佢地有無咁多隻手咁多隻眼睇檢控
佢地仲要睇下係咪外掛先 封錯人會比人屌

我話我都檢舉左啦...佢搵都唔洗搵啦....飛個去捉唔係唔識呀...

如果檢控左就封得
此game大把人退game 封錯咁多人

比你做GM 真係笑死人
你檢就封?
咁我狂檢你 你玩都唔洗玩
冇諗過會封錯人咁 用下腦啦  

當我見到標題:[測試2小時]
等我仲以為樓主專登開隻新角色用外掛測試2小時,
來睇下GM會唔會做野
點知原來係........:ro09:

玩過星曲WEB

樓主我驚你見到d名單會嚇親詐,
拿,比你睇啦...
http://forum.agames.hk/forum.php ... &extra=page%3D1

樓主,gm都想封,但系果d外掛系一個團體,俗稱工作室,佢地有個程式set曬所有野,名3個字隨機,裝一樣,自動掛機,封1個,個程式又會加番個落去,臺版都唔知點算,gm已經盡力啦

w071429 發表於 13-9-6 05:54 PM
樓主,gm都想封,但系果d外掛系一個團體,俗稱工作室,佢地有個程式set曬所有野,名3個字隨機,裝一樣,自 ...

盡力條毛咩 D外掛狗掛到49LV冇副武都未死得去GM已經死左 仲有好多5X級係度開外掛

帥鬼xd  用得外掛搵錢既工作室 都係精通電腦既人ok?  發表於 13-9-9 12:46 AM

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙 玩過星曲WEB

樓主小學雞??
打篇野都難睇到死
睇到眼都突埋
一路>> ...

gm返工24小時
樓主我建議你去面試做gm

根本出得GAME就會有外掛- -

帥鬼xd  其實邊有打怪game冇外掛 睇多定少 同埋隻game出唔出名 出名自然幣商加入  發表於 13-9-9 01:38 AM

笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

香港算好..台灣系人都知外掛合法化         

唉....哂氣._.

樓主好肯定係嗰啲不知所謂學生或啱啱出身受盡壓力嗰啲七頭皮

張心比己,GM也是人都係受薪而唔係比你出氣

人把番工收8小時人工就做足24小時,咁比你做得唔得

咁你夠 吉事  上alta嘅辦工至小七佢他啲經理囉

又或者星期六日,紅色假期和GM收工後係咪米玩囉
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-19 04:53 PM , Processed in 0.036888 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存