2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之歷險 海SER 換 天SER 野!!
樓主: lestor
go

海SER 換 天SER 野!!   [複製鏈接]

ps 議完價 講埋條數係3s半 我問人借埋防齊數
跟住同我講3s半上wo

跟住同我講要去拍賣
你講完數話去拍賣55
3s半防收甲同弩+ac 包少量加0頂job卡
我話3s半防押甲同弩
ac你後比
你話只押弩 即是點?

我做商人真係未見過傾好晒價
齊完防 再議價 你係第一個~

跟住同我講 價高者得  
你係商人 你明架啦

仲有 你話 我收左你甲加弩做押 唔收我ac點算
我3s半收ac+甲加弩
邊個咁on9 拿完押唔要隻ac啊
你想昆人就昆人啦 你講乜野姐

ken321471 發表於 2013-9-9 22:41
ps 議完價 講埋條數係3s半 我問人借埋防齊數
跟住同我講3s半上wo

跟住同我講要去拍賣
你講完數話去拍賣 ...

最尾講到尾 你講出果個理由 分明係你想昆人啦==
問我2kf有號??
跟住話自己2kf無號 我有問你??
話我打呢堆字同post相都冇乜用
最尾同我講而家轉手啦
冇用??心虛? 你係海外 用電腦 海外限流量?

甘認真做咩

惢沁尒♂ 發表於 2013-9-9 23:03
甘認真做咩

唔認真唔得  佢明想昆人

我有1set22防系天空換海洋野
我先冇問題  你留屋企電話比我
如果你先就留我屋企電話比你   手提吾要
有興趣黎海洋問號左手面草地搵火君十代
當然  面交最好
利申:試過玩巨商有人留屋企電話比我 昆左我
我就晚晚4點幾打電話煩到佢老豆話報警
之後我就同佢講你個仔昆左我你米報警囉  結果某日佢on番比番d野我

night325 發表於 2013-9-10 14:45
我有1set22防系天空換海洋野
我先冇問題  你留屋企電話比我
如果你先就留我屋企電話比你   手提吾要
有興趣 ...

佢話佢係海外啊 仲有小心d

黑翼之天行 發表於 13-9-10 03:32 PM
海洋劍士名又唔提供
一睇就知昆人
報左警了

佢叫劍士001--

請你不要再抺黑我了,你話我唔係海外,OK我都特登轉ICON比你CHECK,睇唔清可以去我相簿,另外你又話海外唔限流量,OK我又比埋網址你去查,telstra.com.au/internet/home-broadband/cable/(請在前面加上www.權限不夠,沒有權限發表 URL 連接)我己經買最貴GE 500GB用黎玩,香港人出國學習有幾出奇,只係心繫夢之,又有咩錯,我都有睇新聞關心香港,單慘案亦有睇過,近期係發生唔少昆人事件,玩家們都提高警覺,所以一有交易上意見分歧就讓人起疑心..所以就算我保證我唔係昆狗可信性都不大,但你又有無考慮過我呢? 我真心放AC,但因為過分擔心以至你誤想我係昆狗(有部分原因係你個GAME名..你叫奸商AH!...你叫我點完全放心..根本唔關我ON唔ON9事,係你個名太有霸氣),你知嗎? 我地都冇交易到,又何來昆呢,冇每次搞到一定要整死人先叫停,大哥,我只想放AC姐,我放唔到比你,你就要咁樣做...何況我又唔係真係昆你,換個角度,你係度放緊AC,難道可以一點憂慮都冇嗎? 宜加仲比你抺黑到咁,你叫我點放呢?!?! 所以,請你明白,你認為我係昆狗我冇法阻止你咁諗,但都唔好因為你偏見強加係人地既思想當中,謝謝!

lestor 發表於 13-9-10 06:19 PM
請你不要再抺黑我了,你話我唔係海外,OK我都特登轉ICON比你CHECK,睇唔清可以去我相簿,另外你又話海外唔限流 ...

我真係相信唔到
3s50防收ac加甲加弩
3s50先押你甲加弩 姐係我比晒數你
你話我昆你? 昆你d乜
你想點轉折呢-- 係都係你昆到我 我押炸 我ac未拿埋 係我蝕底ok 你解釋d咩
幅圖一開始係表明你話自己無2kf ac 跟住突然間又知人地同你換野?
你都幾搞笑

9點10分等到你十點 你話有人收你把弩  
跟住係果時你話押甲同弩 3s50 你話等等先講
你沖涼沖到十點咁勁 ok 我無問題  就算你唔係昆人 咁又點?
你出國 學習 都冇腦?

你up乜 我昆你?== 由3s50防押你甲加弩 話我昆你 你好笑wo
3s50 ac加甲加弩
壓你2件裝都比晒防你
你話我押完 唔要隻ac 點算  你up乜尻 我晒錢去收香水同埋收ac?
仲有 你解釋下你話無2kf ac 呢件事ok?  我名字太霸氣 我唔覺wo== 我收咁多次ac 係你煩到乜咁
仲有 你話有人收你把弩 你同我講押劍加甲?  表明你想做d咩?

你叫奸商AH!...你叫我點完全放心..根本唔關我ON唔ON9事,係你個名太有霸氣),你知嗎? 我地都冇交易到,又何來昆呢,冇每次搞到一定要整死人先叫停,大哥,我只想放AC姐,我放唔到比你,你就要咁樣做...何況我又唔係真係昆你
想問我叫奸商AH 個名太霸氣又點?
識我既人都知我誠信良好== AC? 一個月都轉3次咁製
冇交易到? 意圖想昆 就唔叫昆?  賊仔偷野比人發現 偷唔到 唔叫賊仔?
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-3 08:46 AM , Processed in 0.033267 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存