2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Gunz 2 今日10點開始登入唔到帳號
返回列表 發新帖 回覆
go

[疑難雜症] 今日10點開始登入唔到帳號

如題.你地有冇依個問題??我過左2個鍾都係登入唔到

好心你去下官網睇下開機時間至幾點先再開POST好唔好?

但係今日係最後一日.咁聽日重會唔會有得挽?

cato214pig 發表於 13-9-18 12:43 AM
但係今日係最後一日.咁聽日重會唔會有得挽?

係唔係依D問題你都要.......咩呢

其實道理好簡單,舉個例中秋節就黎到

咁你個父母或者你個父母D親朋好友總會送幾張月餅禮券

或者本身你父母屋企都有幾張唔少月餅禮券

咁假如個張券上寫住期限係2013年9月20,咁你覺得可唔可以係2013年9月21日去攞月餅呢

同樣道理你都話今日係最後一日,咁你覺得聰日仲會唔會有得玩呢

我講到依度小學生都聽得明,咁你會唔會倒依加都仲聽唔明呢!!!

Help Me Please I'm Newbie When i log-in It Say : An error occured in the game client network connection. Sorry i can't speak chinese
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-29 09:57 PM , Processed in 0.208219 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存