2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 BT 電腦PC遊戲區 [win7/xp已測試] PAYDAY2 中文版 (#11updated)(解壓即玩 ...
go

[射擊] [win7/xp已測試] PAYDAY2 中文版 (#11updated)(解壓即玩)   [複製鏈接]

因為小妹一開始DOWN其他地方既版本
經常性失敗 試過好多隻就終於搵到1隻係OK傢啦另外我試過遇到好多問題 都可以幫你解答埋
另外我只係識得STEAM加好友同入陌生人場既方法
其他方法我就唔知啦
可以加我STEAM好友 :
siub1992

除左個種之外都係原創傢

【檔案名稱】:收穫日2 PAYDAY 2
【檔案格式】:BT
【檔案大小】:
12062MB
【檔案語言】:中文
【遊戲簡介】:
  本作是《收穫日:掠奪》的正統續作,添加大量新內容。比如技能升級,兵種職業選擇(每個都有特殊能力)等等。收穫日2是一款很有戰鬥風格的射擊類遊戲。在遊戲中玩家扮演的是智商高超的職業罪犯,像警匪片中演繹的那樣,用各類犯罪手段謀求生存,例如去搶劫銀行,武裝劫持車輛,也可以協作犯人們越獄。總之,在偌大的都市里,你可以擁有強大的武器和裝備,自由穿行無可阻擋。

安裝:

1. 先解壓縮,入面有個BT同CRAKKK.RAR,下載BT檔先啦

2. 把crackkk.rar內的文件直接覆蓋到已下載及解壓完成既PAYDAY 2資料夾入面 

3. 開Steam,開PAYDAY 2內的payday2_win32_release (ps.唔好按"開始遊戲")進行遊戲~

冇steam既要down 同注冊
steam download: http://cdn.steampowered.com/download/SteamInstall.msi
入game:

1. 入完安全屋做新手新學

2. 落去''地勞''搵部電腦出黎 按落去可以出主頁

3. 按主頁的第1個選項 (ps. 第2個係離線模式,for單機的)

4. 見到地圖會有好多場 (已經有人既場會有人仔icon 一開始唔會有錢自己買合約的 所以都係等系統search場玩)

5.入場 , 按esc, 邀好
友, 搞掂~  

Q&A
Q: 點解入唔到GAME, 按完後冇反應或者無法回應/停止運作?
A:1. WIN7 桌面教解析度 轉32BIT / XP 去顯卡控制度轉返32BIT
    2. 打開顯卡面板,管理3D設置入面將Payday2手動選擇高性能顯卡就ok~

Q. 點解SHIFT加TAP 叫唔到STEAM出黎?A: 因為你用左"開始遊戲"開GAME,要用payday2_win32_release開傢!

Q:點解係英文
A: 同上
Q: 點解看唔到人個場,但係又看到有好多人上線?
A: 1.
右上角有得按搵場設定 或按"f"  有個設定默應係"近" 你教做全世界,可以搵到更加多
2.大多數人STEAM顯示都係 遊戲中- FORGE , 如果顯示其他GAME都會搞到見唔到人開場同連唔到線, 下載 http://pan.baidu.com/share/link?shareid=4294077082&uk=3341977079 破解就OK

Q:  打開後 出現ERROR " The application was unable to start.........."
A:  開始->cmd->先打 for %i in (%windir%\system32\*.dll) do regsvr32.exe /s %i
跟住禁enter
再打 for %i in (%windir%\system32\*.ocx) do regsvr32.exe /s %i  再禁enter
Q: 點解咁LAG?
A: 1. 可能係你顯卡唔夠勁
     2. 你顯卡驅動太新/太舊, 可以首先試下下載最新既,
         如果都係LAG , 就下載比較中間既版本
         我都係咁樣先唔LAG~
Q: 玩玩下彈GAME?
A: 有可能係人地個SER問題, 自己開既話就唔會彈傢啦
     多數WIN7先會有依個問題發生~
Q: STEAM冇買過野冇得加好友  但係又想同好友一齊玩?
A: 唔好意思, 依個問題我都解決唔到, 我係上淘寶用5蚊買個STEAM序號返黎,
     如果有需要可以比個網你,係即買即用到~
Q: 大多數人STEAM顯示都係 遊戲中- FORGE , 如果顯示其他GAME甘點?
A:  下載 http://pan.baidu.com/share/link?shareid=4294077082&uk=3341977079 ( by小天)

download:
http://www.filedropper.com/payday2222222

解壓密碼:

如 果 你 想 觀 看  隱 藏 內 容 , 請 按 「 讚 好 」

或 「 回 覆 」 。

siub1992

唔該大家
仔細睇清楚哂全部Q&A先好留言問同PM我

問題都會經常更新 而且好多你地問既問題入面一早有解決方法~!

已有 1 人評分Good 收起 理由
FortuNE622 + 3 感謝分享!

總評分:  Good + 3   查看全部評分

十週年勳章(賀詞) Alta活動勳章 玩過星曲WEB

我都覺得隻GAME唔錯..

SUPPORT,,
試下好唔好玩先

試下先
感謝分享

support!!!!!!!!!!!

笑傲無雙 玩過星曲WEB

THANKS~ I GET IT~

THX!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

等我試下好唔好玩先

thx for sahre

THZ FOR YOUR SHARE;D

thx~~~~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

第一次見女USER PO文 支持

我已經等唔住試緊連機MODE XD!

fung1992 發表於 13-9-28 10:09 PM
經常性失敗 試過好多隻就終於搵到1隻係OK傢啦另外我試過遇到好多問題 都 ...

已解決

support support

payday2_win32_release後立即沒有回應喔

回覆 hohoho31 的帖子

因為你是16bit的解析度吧?
如果較了32bit , 就顯卡驅動問題  我之前也是這樣  我下載之前版本的就可以,
有些驅動太新 不知道為什麼開不到~
還是你有沒有開steam? smartsteam不行的~

thx for sharing

fung1992 發表於 13-9-28 10:09 PM
經常性失敗 試過好多隻就終於搵到1隻係OK傢啦另外我試過遇到好多問題 都 ...

請問樓主 仲會唔會歡迎或者對外加好友?
仲有位置的話可以有空一起玩:)

謝謝, 很有心機製作此POST...我嘗試一下
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-20 08:48 PM , Processed in 0.037845 second(s), 15 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存