2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 九陰真經 回百狗夜含方靖
樓主: 《X》
go

[港服] 回百狗夜含方靖   [複製鏈接]

睇到依到都係果句。。。屌你老母呀豬西x。叫x好撚有型丫?打你就梗嫁喇。記得第一次聽你條撚樣講叫我x....笑撚左我成晚。。。睇報紙就話受害人x慘被姦殺。。。。你唔好再係到做笑話喇。

gn00120890 發表於 13-10-2 02:44 PM
睇到依到都係果句。。。屌你老母呀豬西x。叫x好撚有型丫?打你就梗嫁喇。記得第一次聽你條撚樣講叫我x.... ...

所以佢地永遠只能扮做受害人

受害人圖呢

唔知你地有無開收音機   欣賞豬系X既對話

細佬就有幾個總結  

絕技1.....收風返黎.. 不理真假..即屌....  當你事後問返佢......佢就會叫你問返報串條友...推得一干二淨...(報串條友反而會比佢打)
例子
我話佢係狗既CASE..佢就好嬲(原來佢都介意比人話狗!?)
佢就應該係聽人講 我係RC 屌魔塚係狗 (我就從來都唔講既 ....而且個晚追殺令點解咁肯定 因為我我屋企有客到 成晚都無開RC...我先咁沙膽叫佢比圖)

而當佢聽完人講件事    佢就完全無諗過去證實件事既 可信性....              
及後 講件事比 豬系X知既人....由於係入佢RC係搏FD...唔只 唔會被收入魔塚(((仲會比魔塚追殺)))有錄音
之後就係 豬系X既連技....   有咩你就唔好問我...問返個班人 你自己搵(((我地係無神神比豬系X屌    唔係俾第二個......但要我地自己搵第三者比證據)))

例子二:係對話之中 九九同 相聚 散人R FD 比 X收風出帖怒屌.. ((即場有 散人相聚 拆解))

結果...我比佢稱呼做狗...佢入SER 我去佢RC吹水...
佢收左誓惡 我已經停止聯絡
佢同紅塵打  問我 百鬼立場...我答得好肯定...如果係紅塵 魔塚隻揪 百鬼係唔干涉(((其實早期...既宣戰 次次紅塵都可以叫百鬼出陣)))
而魔塚叫無法無天宣 紅塵 ((雙霸王令)) 係好彩百鬼幫主咁岩係度 接左信....無比佢謀害到....
當然之後打...佢就用上面既例子1 話我係狗.... 其實只係因為宣戰後我變左敵對幫...所以=狗?
X係個極度自我中心既幫主... 無接受任何對手既氣度...相信任何一個幫會同魔塚開紅之後都會有同感
我都想知 同魔塚開紅接觸後有咩幫..(((可以逃過一劫 不被稱為狗幫....)))

絕技2..同我出去飲酒
多次記錄...講唔夠幾句....佢就會叫:你同我出去飲酒.....
(((好似以前D送貨佬 去完人屋企搬野....搬難野~~~~比客投訴到去公司.... 個師傅打電話去....!!!喂!!!!做咩投訴我...同我去飲茶!!!!講清楚.....)))
2000年後都好小見呢招...估唔到2013年 重現九陰

而九九都 指出..... 你見到狗仔天...... 係會場當住咁多人面叫人狗仔天.....仲要個頭哄埋去個隻......(((相信無幾多人有狗仔天咁忍得)))
設身處地..不論任何人都好大機會 會郁手...
而豬系X既解答係.吹咩~我鐘意..我不果講得出做得到

不過情況係如果你出左豬系X個場飲野 當面比佢問候...你會唔會咁忍得唔郁手?
((((豬系X)))))已經講明個場係佢既.... 係唔係正當生意就唔知....  不過任何人比佢咁樣問候...
郁唔郁手真係好難講..我諗大家都係忍下佢...真係嬲爆爆走去飲..都係叫定一兩個警察朋友去 以策安全
其實飲野同打機一樣....都係求快樂....我估對住佢都係一肚氣
結果當晚佢多次要求 都係慘食 LEMON

絕投3 心照
屈完人 比人迫到提交證供.... ((慘被九九一一拆解))
豬系X: 你D衰野心照....
已經完成無證供...已經慘被拆解....只有心照

我淨係知心照 係同兄弟 有默契先有心照
誣告完人..................之後就留低一句 心照........ 高招 高招

總結....咪撚理佢LA   傻系一名  
自我中心既怪獸 .....
全部人都要識佢 全部人都應該比面佢..
全部對手都係狗

作多D故仔 屌完人 之後叫人唔好問你 問返條友LA.... ON鳩鳩...........9唔撚答8..........

《X》 發表於 13-9-30 05:28 PM
咁我搵下果條友 等佢on 叫佢rc比圖你 比左你咪吠... 我洗做呢d野屈你。。搞笑。。

再唔係我叫佢本 ...

13-9-30 05:30 話搵果條友
佢可能去左非洲, 無網上
搞到而家仲未搵到   

lung2146  阿佬阿圖?我想住既地方  發表於 13-10-3 02:07 PM

圖呢

x 你繼續係到訴苦喇。。。。我地知你慘嫁喇。。。。明嫁。。。。。下次可以再慘d...

受害人去左邊圖呢

X 叔 我撐你丫! 快d post 張圖上黎等我地一齊吊爆方靖!

我行我素~~~ 發表於 13-10-2 05:27 PM
受害人圖呢

咩呢個世界真係有圖有真相既咩?真好笑!

回覆 秦霜 的帖子

佢自己話有圖 人地話叫佢po出黎有圖佢del ac跟手佢消失左

pokajai 發表於 13-10-3 01:40 PM
13-9-30 05:30 話搵果條友
佢可能去左非洲, 無網上
搞到而家仲未搵到     ...

打咁大篇野都幾有心機喎…
想問一句:ser1方正=ser2方靖?

求圖求圖求圖求圖求圖求圖求圖求圖求圖求圖求圖求圖求圖求圖求圖

回覆 《X》 的帖子

睇到你張頭像..已經唔想睇E篇野LA...

樓主水已潛

可靠線報指
打埋今次華山就退game

pokajai 發表於 13-10-25 01:58 PM
樓主水已潛

可靠線報指

如果系
我地要多謝X大佬為我地提供左咁多笑料
我決定要去開英雄貼多謝
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-27 09:16 PM , Processed in 0.039514 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存