2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之歷險 個D成日以為裝就係一切實力既人好好反省下啦 ...
樓主: a10fc98
go

[抱怨專區] 個D成日以為裝就係一切實力既人好好反省下啦   [複製鏈接]

裝+盾先係

我是傳說中的令人聞風喪膽的
迅間秒柒頭..
手下有頭碼 大傻...
身為柒頭的你  有否成為過我的刀下亡魂?  有否搶我頭碼的女人時不經意被爆頭?

回覆 a10fc98 的帖子

係囉我屈 唔知邊撚個呢串柒柒咁話我秒唔到人呢可 自己唔開密頻密我講野 仲細咩柒頭  你有冇做過 一樣 心照啦柒頭 你宜加連回洗撚到個POST呀傻仔 話我扮大佬 你自己扮唔起就咪話人啦 我理得你鍾意入點落咩GAME到 宜加我入點落夢 咁點呀傻仔

咁我問返你 你電腦問題 唔識換電腦挽? 我當佢認左有真相又點 你宜加打撚到我喎 我秒就秒唔到你 不過最小勁過你先啦 唔夠人打就縮落安 怪獸家長?  唔好意思我知你係 但係唔洗講出泥 因為人人都知你係 你連講多次sor都唔識
姐係証明你都唔係好得去邊喳傻仔

a853139157 發表於 13-10-25 04:47 PM

係囉我屈 唔知邊撚個呢串柒柒咁話我秒唔到人呢可 自己唔開密頻密我講野 仲細咩柒頭fa ...

拿,
又屈人啦
「話我扮大佬」
我又有冇講過先

如果係NOS既,你冇圖就唔知你啦
但在2KF(即依個post的話)
「大佬」二字經過我在microsoft office word 2003的搜尋後
得出的結果是:「情況好唔同wor大佬,你有冇野 」<依個是我講的
但我係串更你,同話你扮大佬既意思.
係完全唔同架
下次,串人,都要睇清楚人地講咩先啦好冇

「係囉我屈」
你不嬲都靠屈架啦唔洗自認,人人皆知

「 唔知邊撚個呢串柒柒咁話我秒唔到人呢可」
咁你係咪秒唔到先
一個八九十LV既,仲要係傳裝(見住你傳+唔知幾多,唔好話冇啊,同過你打既一定清楚過我.)
都秒唔到一個著住45甲既咒……你會唔會覺得自己失敗左D呢可
仲要話我垃圾,唔串你?
對唔住我自己

「自己唔開密頻密我講野 仲細咩柒頭」
依句我就真係唔明你講咩了.

「你有冇做過 一樣 心照啦柒頭 」
依句同返你自己講啦柒頭
話我打人唔認,人地認左.
你就避開依個point唔講,明顯心有屎啦

我有冇做過wor?
明顯係你無中生有啦,仲咁多野講,
有D我有認,但我有原因,你又唔講
偏要講我冇做過既個D走泥屈我
係咪因為我認左個D道理上合邏輯你又避開唔講先?

----------------
連回多過你一次就係洗撚更個post
你有冇野啊?總之都係回應更你講既野+冇重覆就得架啦,
關你Q事咩

「你自己扮唔起就咪話人啦 」
我根本冇必要好似你咁自認扮大佬咁失敗

「我理得你鍾意入點落咩GAME到 宜加我入點落夢 咁點呀傻仔」
冇話唔比,更加唔洗你理(雖然你已經理會更……)
你入洛NOS到冇問題,我冇講過係依樣事情上你係錯
你又自認做乜春姐.

a853139157 發表於 13-10-25 04:51 PM

咁我問返你 你電腦問題 唔識換電腦挽? 我當佢認左有真相又點 你宜加打撚到我喎 我秒 ...

「咁我問返你 你電腦問題 唔識換電腦挽? 」
關電腦咩事
我部電腦勁同差對你有咩影響

小朋友,你係咪又睇撚錯野啊
我係話由於電腦差所以唔知點解sd多左次「sor」,
跟住你就叫我換機,
之後你就講
「你連講多次sor都唔識」
你……其實係咪文盲?

「我當佢認左有真相又點 你宜加打撚到我喎 」
拿拿拿,昨天你又唔講,依加唔夠人講先走泥彈依個咁既野出泥
我想講,我用既係水咒既水矛同冰碎,又點打到你
你唔係想同我講我招水神打到你啊
話你靠屈一定冇錯

「我秒就秒唔到你 不過最小勁過你先啦 」
又關事?又咩關係
我都回應左話NOS冇技術之分,亦即冇勁同差既分別
你仲講返.唉.文盲你夠鐘學字啦

「唔夠人打就縮落安 怪獸家長?」
哇,依句經我修改之後可以變成咁:唔夠人玩就縮夢歷 你戇尻架?
唔好意思我知你係 但係唔洗講出泥 因為人人都知你係
你連睇清楚人地講咩都唔識

姐係證明其實我的確唔係好得過你去邊,
只不過好過你百條街咁啦

係囉我15劍喳柒頭  你自己唔開密頻叫我夠膽就唔好挽夢 宜加又唔認?  扮大佬 點似你姐 扮唔起又要搵第二D野講 我理得你睇電視定電腦 我宜加就打柒你 點樣?

戇鳩仔 話緊你都唔知?  你自己唸下你自己有冇出大技先啦 自己做完GE野咁快唔記得啦傻仔

a853139157 發表於 13-10-25 10:26 PM

係囉我15劍喳柒頭  你自己唔開密頻叫我夠膽就唔好挽夢 宜加又唔認? ...

係囉係囉冇證冇據就屈人囉柒頭

「你自己唔開密頻叫我夠膽就唔好挽夢 宜加又唔認?」
冇就冇架啦
我話你老母挑撚釁我tim
話你屈人就屈人啦
我話佢地佢地認左所以我唔需要圖
但我有冇到同你講既野先
有冇啊柒頭
一味係到死雞撐飯蓋有咩用姐
邏輯上你已經輸左.同我咬:比分我呃,多謝哂

「扮大佬 點似你姐 扮唔起又要搵第二D野講」
你知唔知自己講更D咩

「 扮唔起又要搵第二D野講 」
哇.你真係同manman班傻系好似
我講乜你講乜
你知唔知道自己講更D咩
依加係我話你搵唔到其他野講囉

我答哂你所有野
我搵其他野講=合理

你?有冇

「我理得你睇電視定電腦 我宜加就打柒你 點樣?」
唉講野1999
九唔搭8
真係雞同鴨講,都唔知你up乜春
我同你講更有冇證據+你屈人
你無啦啦彈個電視咩事
你睇得atv多? 搞到你依加咁

你咪打我囉.記住唔好離開NOS 轉技術GAME wor
我怕你係技術GAME比人恰炸
我怕我係cSO用glock18 (簡稱b11)都爆到你頭咁就唔好啦

a853139157 發表於 13-10-25 10:28 PM

戇鳩仔 話緊你都唔知?  你自己唸下你自己有冇出大技先啦 自己做完GE野咁快唔 ...

係係係.話更你ma傻系
你做咩自認姐
我叫你戇尻仔你就認
唉.失撚敗

「 你自己唸下你自己有冇出大技先啦 自己做完GE野咁快唔記得啦傻仔」
就係念完先答你囉
答左你又話我唔記得.姐係你一開始已經否定左啦
咁你仲嘈乜尻姐
依加係你唔記得炸

你連事情(即post既樓主頁個件事)發展經過都唔清楚
就嘈3嘈4

都唔知你嘈乜尻

你話我搵其他野講,係啊.但我起碼合理地答哂你所有野
你?一直迴避問題
唉,咪話你淆囉.淆就收皮啦

又要學人串又要迴避問題
最大問題係亂咁跟人講野
唉,正一小學雞

係囉係囉我淆呀柒頭 落P場隻抽隻囉  我同manman似?  不如話你自己似佢啦 1999 ←何以見得? 柒頭

簽名被屏蔽

你地不如鬥多錢.
隻GAME都唔係講技術

a853139157 發表於 13-10-26 01:26 AM

係囉係囉我淆呀柒頭 落P場隻抽隻囉  我同manman似?  不如話你自己似佢啦 1999 ...

「係囉係囉我淆呀柒頭 落P場隻抽隻囉」
係囉係囉淆我呀柒頭 2KF罵戰隻抽囉
又要係返D垃圾先會去個到大戰既地方,簡直污辱左我

「我同manman似?  不如話你自己似佢啦 1999 ...」
一早講左原因,係你自己唔睇
啊,唔記得,你係文盲泥架tim
乜都唔識睇
真係可憐
自己唔睇人講野就話返人何以見得,笑左

咁你又何以見得我似佢+1999先
我就係依到講左點解,至於你……冇囉

姐係又係尻吹囉.
唉,唔記得左.你不嬲都係中意冇證冇據(屈人+指責人)+文盲泥架tim

近攻才王道 發表於 13-10-26 01:32 AM
你地不如鬥多錢.
隻GAME都唔係講技術

多錢又有乜用姐,
佢都唔會夠我多架啦
我敢肯定佢全副NOS既身家都唔會多過我WS+BS D卡既價錢
唉,佢不嬲講野1999,跟人講野
仲要屈人,佢仲識做咩姐

我講野佢1999+點解之後,又問返我何以見得
我懷疑佢有輕度弱智

a10fc98 發表於 13-10-26 11:43 AM
多錢又有乜用姐,
佢都唔會夠我多架啦
我敢肯定佢全副NOS既身家都唔會多過我WS+BS D卡既價錢

講到要係NOS到隻秋有春用
贏左唔等於有道理既
如果佢係要打既
開D技術型既GAME到佢打過
話說CSO你叫咩名
有冇與趣GOT1?

近攻才王道 發表於 13-10-26 12:53 PM
講到要係NOS到隻秋有春用
贏左唔等於有道理既
如果佢係要打既

話說我CSO都唔係好勁架炸
唔好以為我好勁先得架==
CSO冇人勁架(認真+我係指一般,屍個班我已經唔想理會)

我依加念住放更D BS卡,
買CSGO返泥
真正咁鍊槍法

不錯的說
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-5 10:05 PM , Processed in 0.050350 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存