2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 九陰真經 2SER只有打打殺殺~~.?
樓主: JaCkY_IDEA
go

[抱怨專區] 2SER只有打打殺殺~~.? [複製鏈接]

笑傲無雙 玩過星曲WEB

回覆 ken00200 的帖子

首先 我已經退出左九陰好耐
而我亦唔認識你 所以唔會無端白事去詆毀你
但憑你既回應 我都覺得你係個小朋友
而且大俠唔係自稱 係人稱
所以有時d 野真係"面就人地比 架就自己丟"

以上純個人意見 罵戰可慳返

回覆 tszlok 的帖子

當年大家雖然對住殘體字,但係GAME既生活都過得很開心...... 現在風總不再......

很懷念當時一起打暮色和解任的日子

當時無人做幫會運鏢, 我一晚走十轉, 成為第一仲諗係唔係個GAME有BUG (XD)

仲成為左幫會最弱既副幫主 (其實係總務) XD, 求其一個幫會兄弟都可以秒我

我個 "魚仔" 比人斬首, 成班幫會成員想幫佢 (當時仲未有劫獄), 等佢上刑場, 斬首 (哭), 大家笑佢......

仲有似謝X風既堂主 !!! 回想起真係好感動 !!!

雖然星哥講過9Y會係你最後既ONLINE,但係希望有機會的話一起再玩 !!!

感謝你當年送大家的曼頭, 感謝你當我的沙包師父, 實戰對手, 令我成長了不少, 不過我最後都沒有成為高手......

你的仁義心腸 和 武功實力, 俠之大者當之無愧 !!!

利申 : 星哥係高手,幫會有佢基本無敵 !!! ( 見證星哥平民裝輕傷 K.O 別人勁裝 )

* 有圖有證據 !!!

你唔洗理佢=.=" 全 Ser 都知佢係咩人,唔想解釋。

我前日返 1Ser 去 SO州 睇人玩比武,用2階銀武 2傷2破,金玉裝打人6傷玉武全玉裝,我心念輸硬啦!最後真係輸左,但只係輸少少血都係一兩招左右,之後我就狂睇佢比武,我見到咩先係勁人 (技術完全唔同其他人),2ser 完全冇依啲人,2ser 只會見到 5 品玉裝、5-6 傷玉武、古譜 win左之後重要好自豪。我相信九陰重有識打機ga人,依種人真係好佩服佢,佢識運用技術壓到對方,而唔係好似有啲人用 6傷玉刀 斷情去狂劈人 or 打打下開太極之連成套技,睇到依啲人真係想反胃。

新服怎會沒好手?君不見沒古譜的金軟軟打入5絕?龍女古譜對住佢就只會跑,最後一場打x.一開始就完全壓住x 打.就只輸了古譜一套接一套!另一個沒玩的別再愛,用武當套路就打幾個.新服金玉裝充斥是伺服新開機出太多奇遇工作台吧!

回覆 小遙子 的帖子

星哥係唔係逍遙居幫主,如果係佢真係幾勁,有佢帶打幫戰打禁地完全好安心,又唔會咀炮。
有一次打禁地拉左一大班怪唔小心拉左王‧‧‧我心念死緊 -.-" 一定俾人插,點知講左一句:"照打。"
有好多人打禁地 re左王,好似死左老豆老母咁ga款,爆晒粗口又話唔識打唔好打,講真打機咋,有咩所謂,re左王打多次lo~    而家啲人念咩野? 李家城上身一分幾百萬上落? re王好晒你時間?咁唔好打機啦專心搵錢。

回覆 山水閒人 的帖子

金軟軟 我都有睇佢 so州 比武,你睇下佢咩裝先 (重要係極樂3內時期) ,我唔否認佢勁,但我1ser見果個係武當,講緊ga係佢用玉裝重要唔係5品之後七成金,2傷2破, 打ga對手係 金軟軟果啲裝,對手重要唔係傻 (有一定程度。

回覆 山水閒人 的帖子

另外 別再愛 就唔好提高手依兩個字,新開ser我極樂做執事時,佢走來極樂奪書,我當然打,佢同我講咩呀?我書都味攞到手就打我?當時笑左,你已經奪緊點解唔打的,之後唔夠打就call錦衣fd拉住我來打。我當時都係師門裝加自己做ga 1階銀裝。佢同金軟軟相差好大。

奪書的不公平情況下.借問有誰護書不是吃攻擊藥,食物的?又問奪書不是吃九轉的?極樂有誰不是先疊毒的?武當套路玩到這樣不容易了.

2 ser 人就小d,不過開ser果陣好正

回覆 小遙子 的帖子

哈哈 估唔到小遙你仲有睇2kfun 九陰版bor
我講唔上高手 只係個普通玩家
邊及得上果d 乜盟主乜五絕 高手
係我心目中 最強既始終都係風爺
(唔係我地識既風吹 係封測既星級小惡風)
最有印象佢"自稱"佢認真起上黎坐忘打贏3內
呢份自信有誰能及 不過佢好似比人呃左錢 睇唔開
所以人都走左就算啦 往事只能成追憶

回覆 JaCkY_IDEA 的帖子

我有一排的確係逍遙居幫主XD
果陣我好小同街人打禁地
閣下係。。。。?

你就係星哥?我係逍遙居小小幫眾,好少講野,不過對你影像深刻  比而家果啲五絕幫主果啲你人品好好多~更加服眾~ 最重要同你地一齊玩好開心~

我以前叫 千缺~ 之後又開分新 AC 叫 雲哉~~~ 不過個 AC 同 FD 一齊玩~ 佢都係一個好口臭好戰份子 -.-""" 之後去左新 SER 叫 千雨,但見多人冇玩就好快離開左俾左FD玩,我返左 1SER 開新AC簡單玩左一排 (當休閒),前排個FD打到爆晒粗-.-""" 逼我玩返2SER佢又用左我1SER AC玩... 2SER之後改左名   劍悟情

你不如玩返啦-.-""" 好似琴日我都見到英雄貼有人因為褔袋事件話人豬西前豬西後,我都忍唔住話將褔袋送俾NPC。九陰真係幾好玩GA,個個人都係自由,唔好理人點做,自己一班人玩的開心就得啦!

係喔 我國服叫獨孤摘星 港服封測都係用返呢個名
可惜公測果陣比人搶左個名又唔玩
先改左後來既 一逍遙子一 XD

原來雲哉係2個人玩
唔怪得有時見你咁和平 有時就咁好戰啦
我仲以為有壓力要發洩tim xd

至於玩返就暫不考慮啦
原因有3:
1.港服既代理太搵笨
有咩好野都玩拍賣
成日想呃錢

2.玩家質素太不濟
太多小朋友,有錢仔
上面不解釋
而且太多無情無義之人
幫主的確有責任指導會員
我自問都傾囊相授
但太多學完野就走人
出去就扮高手。。 我真係幾討厭呢種人

3.感覺蝸牛技窮
不斷重覆炒冷飯

小惡風我知道,好在睇唔開都係走人, 仲諗住佢......

仲有豬的,佢地真係最搞笑 XD

闍月破 !!!

全部都成了絕響 !!!

我都有入逍遙居 XD 不過只限封測

宜家1 SER 重玩,等21內入金針 XD

PS : 掛坐忘都殺我...... 無人性 (T__T)

你冇野呀~ 死仔...我好戰咩... 大家一齊做野, 工作時間上2000FUN講耶穌...

第一點我都好明白,GAMEONE如果睇到,我真心問你:你點解要咁做?開始時 炎陽刀法明明就需求好大,你就搞個拍賣,令到供給大減,而你GAMEONE收益就只有300套,反而入到拍賣網一次買十幾套啲人就可以高價賣,重有啲玩家想買來玩都買唔到,我記的有一次見人用10D人收炎陽,重有唔係個個人都有10D。
你地有冇學過 經濟學,最基本定律:有需求就有供給,機會成本係咩你地都唔知。搞到好多人都有怨言,而家大把ONLINE,放棄九陰玩LOL唔好咩?點解唔好似國、台SER咁放出商城賣?
好啦!知道自己錯啦,而家先走來放99金武學,但又有另一個問題,就係優惠期限,我真係念唔明你GAMEONE係唔係傻GA?388金一件流雲服同8XX金相差太大,你估有冇人會用8XX金去買呀?如果冇點解要一個期限?因為俾人一種感覺而家好平,要買就快手,如果唔買又唔知等幾耐。而家打機咋,你玩晒依啲手段有咩用?點解打機都要俾你限住晒?
唔好再講自己有幾偉大!GAMEONE 我係一個出來做野GA人,銷售手段見的多過你學GA野,你日日講自己係代理要向總公司申請,唔好再昆玩家啦   因為玩家素求而極力申請到99金,可能好多玩家係中學 OR 小學生,小接觸商業化唔知咩叫代理,九陰係中國蜗牛公司製造,佢地想企香港發展就得搵一間代理公司,因為佢唔知香港人打機文化,玩家質素水平,要如何申請和運作,而代理可以一一解決,更加可以例出不同 promotion 去吸引玩家提升銷售額,好似2000金就送太極拳,只要唔影響遊戲性質,大部份 promotion 係唔需要向總公司反應,例如:GAMONE自己念左一套武學叫 GAMEONE神拳 可以大賣,但佢地 必須  一定   要得到總公司批准 先可以放上GAME,但 炎陽刀法 一早係99金武學,GAMEONE就攞來拍賣,當然蜗牛唔會理會,因為依啲係代理銷售手法。

如果我有講錯,請 GAMEONE 回覆一下。

回覆 MasWish 的帖子

由團購人數就可以反映出

而家應該少左一半

之前聽人講開公測時期係7-8千人左右,而家 1SER 1千人掛,2SER 睇個幫戰 幾個幫一齊都唔夠1團人... 我估300-500人。GAMEONE日日用晒啲冇腦銷售手法,以為自己好叻,搞到而家咁...

1服太多人 係多人打禁地.
不過倫人情倫親切.都係2SER.
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 05:08 AM , Processed in 0.035570 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存