2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 九陰真經 Gameone 你要識 Say Sorry~~~
go

[閒聊討論] Gameone 你要識 Say Sorry~~~ [複製鏈接]

活動十一:迎“天下變”,BOSS天天打
活動時間:11月15日 至 11月24日

活動十六:砸蛋贏禮樂不停
活動時間:11月15日 至 11月30日

Gameone 你地做錯野唔洗講 Sorry?你老母冇教你地咩叫禮貌咩?O~Sorry,太過粗糙應該係父母,可能你地全部人一出世就死晒老豆老母冇家教,但做錯要講 "對不起",唔好日日就識吸金,明唔明呀?唔好日日   
人哋講你又唔聽,
聽完你又唔Q明,
唔明你又唔Q問,
做野做到成篤屎。

乜春都無開.
之後修復好又要玩家貼圖證明無開過先有補償

十分抱歉,有關問題經已修復。

經已修復即係今晚有世BOSS?

dllm尋日抽左250張得一張綠卡
其他全鏝頭

你老母 個客服電話 打3日(工作天時間) 每日打5次都冇人聽

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙

客服我由新ser開服 打到10月都未試過有人聽.留親言都話信箱爆左..
但係果個客服系統就十分鍾覆到你..內容都係一樣 跟進緊.會反映
唔係親自上公司 睇怕冇野搞得店

喂 版主
咁大間公司請個一個人服待下客仔都要掛
一個人一個月隨時用幾千hkd係你到
你用幾千蚊請條垃圾asso仔應酬下人都要掛

有冇人上過 Gameone 公司,係唔係得3-4個人做野?

雲哉 發表於 13-11-18 10:02 AM
活動十一:迎“天下變”,BOSS天天打
活動時間:11月15日 至 11月24日

你真係死傻系 你唔好挽呢隻GAME拉 柒下柒下 講野九唔搭八

人地做野關老母咩事 柒完未 你是咪石頭爆出來要父愛母愛?

回覆 雲哉 的帖子

粗糙何意??望樓主修改

另外,如果有去客服留言,應該會有抱歉或相關既說話架bo

我次次問親佢,不論事情大小,佢都淨得句抱歉

反而比我既感覺係g1除左識say sor外,其他乜都唔會做

chankinman  有道理  發表於 13-11-18 09:53 PM

樓主就好似一隻癲狗咁亂吠
我建議有狂燥病患者真係唔應該打九陰

唔好日日   
人哋講你又唔聽,
聽完你又唔Q明,
唔明你又唔Q問,
做野做到成篤屎。
  老實講其實你係咪覺得自己好搞笑

放鬆d啦翱魂 天御/劍悟情  成日打機死2次就好似要殺人全家咁   人地gameone做唔到野 你未唔好玩依個伺囉....

第一   我開SER係叫千雨,之後俾左個FD玩,後來佢改名天御,而家我玩返叫劍悟情。你分清楚好啲,唔識就唔好扮代表亂屈人?
第二   我打到而家死左N次都冇殺人全家咁,我都冇咀炮過,打機死左又唔會痛,好多人重癲啦~
第三   我玩唔玩依個SER關你咩事?討論區發表意見地方,GAMEONE有問題當然發表啦。我只不過問GAMEONE公司係唔偽得3-4個人,因為人手少,所以經常出錯?
第四  我覺的我FD天御講野好好笑呀~ 你唔覺就算啦~
第五  我FD鐘意講粗口,關你地咩事姐?重話人係癲狗亂吠,你地又唔係一樣~ 文化水平低又要扮聖人? (唔講粗口、日日去關心別人,紅十字會好需要你)
第六  我都希望你地唔好打機啦,連主題都唔識睇,讀好啲書啦,如果出左來做野就去進修一下,主題係講 GAMEONE 要識 SAY SORRY,你地連主題都唔識睇,aa027047 入到來就識講傻系,咩石頭爆出來要父愛母愛,你講野一舊舊重似九唔搭八啦~  

去左打兩次BOSS都冇出現,但GAMEONE又冇回復,就識狂叫人買$10卡、99武學...等等,咁係唔係代表就識吸金?其他野冇左當算?如果回復左出現問題,起碼知咩事啦~ 唔洗日日去等。我個FD係指GAMEONE冇家教,好似小朋友一樣做錯野扮唔知,當冇一回事,所以就話人一出世死左父母姐。 (如果睇唔明句子意思,都係果句啦:讀好啲書先啦)

Tszjai 我想問鐘意講粗口係唔係一定有狂燥症?你係唔係醫生?有冇牌照?咩都冇?你好似就係識亂屈人wo~
另外,我同天御企 CWB 某間公司做 Graphic Designer,每個月有穩定收入,重可以上2000FUN講耶穌,你地連主題都唔識睇,只係識亂屈人,我都建議你地讀好啲書,出來搵一份好工 OR 自己出來開公司,有空閒時間先來打機啦。

Jacky   洗Q理佢咩,講咁多耶穌。
Tszjai   我屌你老母臭西呀!癲狗亂吠?我有冇講錯呀 (兩個活動冇左)?我係唔係亂吠?你唔Q識野就唔好吵~ ON9仔,你唔係好識放圖講自己幾勁咩 (開追殺 殺好Q多人) 近排冇圖呀?知唔知點解呀?因為你班柒頭俾人打到柒咁GA樣LO~~ 死傻仔~ 你幫主X都好鐘意講粗口,佢都係癲狗呀?你老母臭西俾人屌上腦呀?話自己幫主係癲狗,你地跟佢果班係咩呀? 死傻狗 吠都唔Q識吠
aa027047 我玩唔玩關你柒事咩,死柒頭。自己講野九唔搭八企度話人,我唔會怪智障人士
wongsword 你講野好過以上兩條死傻仔,起碼有 focal point,我粗口當食飯,睇唔順眼就當冇睇。aa027047 & Tszjai  學下人啦~兩條ON9仔扮Q晒野~~ 屎忽鬼~
另外,想殺我?買定套古譜先啦~

JaCkY_IDEA 發表於 13-11-19 10:34 AM
第一   我開SER係叫千雨,之後俾左個FD玩,後來佢改名天御,而家我玩返叫劍悟情。你分清楚好啲,唔識就唔好 ...

你都唔撚差嫁喇 你同你個FD 癲狗 一樣咁撚KAI 出黎澄清 你是咪同佢搞GAY   WHY要護主?

咁撚大篇野 你依家是咪要扮聖人講經??

7下7下 岩嫁喇 你同你個FD癲狗永遠都自我中心 活在2個人既世界 你地岩嫁實~

雲哉 發表於 13-11-19 03:45 PM
Tszjai   我屌你老母臭西呀!癲狗亂吠?我有冇講錯呀 (兩個活動冇左)?我 ...

睇下你似咩 QQQ 點解你可以咁撚小學雞..

你挽緊天御個陣 成日都比我地屠 又話要買古譜先殺你..

講野經唔經大腦 定係先天性思覺失調 洗唔洗我帶你去睇下醫生??

快D挽番拉 你唔挽番 見唔撚到你生氣的樣子

回覆 aa027047 的帖子

咩叫護主?你打機打上腦  打到真實世界都分唔清楚?
咩叫搞 GAY? 你係唔係指 Homosexuality (都叫你好好讀書)?依個世界係有樣野叫 兄弟,你冇朋友?
出黎澄清?我只不過講事實,我澄清咩野?
永遠都自我中心,活在2個人既世界?我真係唔明你想表達咩野 -.-" 可能我中文水平低

我FD睇完你偉論笑到出唔到聲,佢話日日俾你屠,問下你有冇 Cut Pictures?
思覺失調? 你又叫我FD唔好玩,而家又叫佢玩返,定係你先係思覺失調,冇錢睇醫生?
你地識唔識咩叫小學雞?企我地角度意思係講緊 打機都問人攞錢,唔知你係唔係自己搵錢打機?另外我FD次次屌你地都好開心

確實你講好多野我都唔係好明,你而家讀緊小學定中學,中文水平又低,講野完全冇Point,唔通出來做野搵份外賣or地盤 工作?搵唔到尊嚴,企GAMES扮大佬以為好威?

我查到啦
「小學雞」原本只是用於對小學生的貶稱,現延伸為指一個人的行為有如小學生,不論行為說話的方面。所以不論年紀大小或大中小學生,任何人做出小朋友行為都有機會被冠為「小學雞」。

我經常見你次次回復完有張相彈出來,我估應該唔係你,你連尊重別人都唔識,你重似「小學雞」啦,好心你啦~ 讀好啲書~
你講野唔經大腦,又似小學雞,說話前后予盾 (思覺失調),全部壞處推在別人身上,小朋友面對現實啦~ 返返來真實世界,唔好日日掛住打機扮大佬~

雲哉 發表於 13-11-19 03:45 PM
Tszjai   我屌你老母臭西呀!癲狗亂吠?我有冇講錯呀 (兩個活動冇左)?我 ...

第1我幫主唔係X
第2我殺你點解要買古譜 你覺得我要用古譜先打得嬴你咩  你話你唔係劍悟情可以比一比你個GAME名我睇下我殺唔殺到你@@ 都可以係GAME到開擂打交
你返咩工都唔關我事

''知唔知點解呀?因為你班柒頭俾人打到柒咁GA樣LO''
你既然咁想要圖我就PO出黎比大家睇下

你照搵 劍悟情 啦~ 原來有人係文盲。
我希望你讀好啲書先,因為你連題目都唔識睇,我地主題話 GAMEONE 少左兩個活,要識 SAY SORRY (回復 GAME 出現的問題),你一入到來就話我FD係癲狗咁亂吠 (你回復啲內容冇一樣野關於活動出現的問題), 你重似只癲狗啦。
我返咩工當然唔關你事,我想俾你感受一下,你話 GAMEONE 做唔到野就叫我地唔好玩依個 SER,我地玩唔玩關你咩事呀 (就識話人,知唔知自己做緊咩呀?)

另外你都幾厚面皮,我地同魔虫打緊,你地講數堂走入來抽水 (吸紅) ,之後就閃入百草堂用追魂爪拉人入百草,我真係笑左,咁狗GA招都念到 魔虫追殺完左佢地都散左,而講數堂重有大把時間,但人影都唔見,抽唔到水就跟魔虫走人?   
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 04:32 AM , Processed in 0.043304 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存