2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之歷險 夢歷都越黎越衰- -
樓主: 槍神JX
go

[閒聊討論] 夢歷都越黎越衰- -

kenyeung525 發表於 13-12-19 11:58 PM
多數都放曬ac啦
淨低既真係買少見少

我都有幾個舊AC
朋友既朋友比我@@
唔係點打團

少人左d 昆狗不成問題 唔上當就得

笑傲無雙

系咁嫁啦

回覆 比卡超-_- 的帖子

我仲未退休wo

我要卡牙

夢之GG

笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

我要聖誕節禮物

謝分享

多謝樓主的用心分享

笑傲無雙

唉 心淡哂。。。

sck123 發表於 13-12-16 10:47 AM
又係個堆放左AC叫人係咁放既濕鳩
你老母

呢位好重殺氣既朋友
姐系人地見到夢歷變到甘 就好心叫D人收手 廢事D人誤入歧途
踩得深 傷得越深 朋友 你有錢系你既事 但一隻GAME有錢就大晒甘其實仲有咩意義呢
當然站系夢歷既立場 隻GAME以前仲有得搵錢 不過依家似乎冇乜可能
一黎物價雖然下降 但其實比起搵到錢果陣仍然有一段距離
以前我靠滿月就可以搵到食 依家似乎1S天毛亦不足夠

叫得你放AC都唔想你越陷越深姐
老實講你系GAME買點買到勁威又如何
出到社會唔通同人講句我GAME入面幾威幾威就可以打橫行咩

夢歷依家好多恩恩怨怨 新玩家其實我都建議玩一排 但系上到高LV我就建議你一路玩其他GAME 或者退夢
姐系好簡單你正正常常入一入P場都可能無啦啦有條友話要清你
甘既GAME你仲放錢入去 會唔會有小小晒呢
拎去食餐飯可能仲抵

至於夢歷會唔會汁 呢樣野好睇個人
不過系GC搵到另外一隻GAME比夢歷更加搵錢之前
應該都會KEEP住

s0810649 發表於 14-1-10 09:49 PM
呢位好重殺氣既朋友
踩得深 傷得越深 朋 ...

好心還好心 煩鳩還煩鳩 2kf大把呢類post 係唔係別有居心我唔知
反正我見到一個二個又呢樣個樣自問真係屌唔順 放唔放關人咩事 要走既走哂啦
幾時到自認好心既人係度開post學人講埋D咩回頭是路 驚死趕人唔走?

踩得深 傷得越深 朋友 你有錢系你既事 但一隻GAME有錢就大晒甘其實仲有咩意義呢
我幾時有話我有錢呢請問? 閣下眼睛有無問題???(起碼你引用我既文之中我睇唔到有 sorry)

當然站系夢歷既立場 隻GAME以前仲有得搵錢 不過依家似乎冇乜可能
一黎物價雖然下降 但其實比起搵到錢果陣仍然有一段距離
以前我靠滿月就可以搵到食 依家似乎1S天毛亦不足夠

大有大玩 細有細玩 老老實實 你唔抽箱唔玩強水真係用唔到你幾多錢
裝可以去打 要沖 一樣都可以慢慢比心機咁沖 沖卡一樣都係
你無耐性 who care? 你問題
再者打機本身就係錢有錢打 窮有窮打 有人要死追爛追 追極都追唔上人地 關人咩事?

老實講你系GAME買點買到勁威又如何

唔好將你自身既FF強加係人地身上
咩叫做老實講你"系"GAME買點買到勁威又如何

請問我邊度有表示到我有咁既意思????
好明顯你先係無啦啦將game同現實扯埋一齊講既人
對閣下既行為感到遺憾

因為我遂次遂次好有心機回既關係
所以先回一半 仲有另一半

s0810649 發表於 14-1-10 09:49 PM
呢位好重殺氣既朋友
踩得深 傷得越深 朋 ...

夢歷依家好多恩恩怨怨 新玩家其實我都建議玩一排 但系上到高LV我就建議你一路玩其他GAME 或者退夢
姐系好簡單你正正常常入一入P場都可能無啦啦有條友話要清你
甘既GAME你仲放錢入去 會唔會有小小晒呢
拎去食餐飯可能仲抵

夢之不嬲都係多恩怨麻煩野
先排除忍耐力係因人而定
夢之p場係唔係一定要入D易比人搞既SER?
開頭入D普通家族 得閒去D少人既p場玩唔好?
on9仔一定有 行到邊見到邊 有人清你 你要on99企係度比人清??
你去搵番班FD玩唔好??間唔中搵下團打 打下呢樣打下個樣
當然...夠打既緊係可以還拖啦
不過要先cap圖先 唔係第時嘈起上泥都有證據
放幾多錢因人價值觀已定 你覺得洗錢無謂 人地中意洗
你又憑乜去同人地講:拎D錢去食餐飯仲好啦
唔通閣下你真係好心氾濫??係既話去幫下更加有需要既人啦
仲係度"好心"地叫人回頭是岸 你唔覺煩我都覺煩

簽名被屏蔽

莉迪亞 發表於 14-1-11 12:50 AM
gc打手

某程度上我又唔否認我的確係幫緊GC...
我明顯地睇唔順眼成班死唔斷氣既吊死鬼
自問撞過唔少案例 好多人都係比FD帶入泥
之後FD仲早過佢地退 仲要係咁叫佢退
人地其實唔多唔少都想玩落去
結果咁就無多一個玩家

另外好明顯所謂既"好心人"
唔理三七二十一剩係叫人退
雖說唔知有無動機/動機係乜
就算係所謂既"好心"
都好明顯要睇人受唔受
人地唔受 佢又要係咁煩住落去

學小雲話齋,想夢歷收檔?等2046啦

回覆 槍神JX 的帖子

任何1隻game都有昆狗

只係睇下gm做吾做野姐~~~~唉...依家no既gm真係...等出糧~~(((都吾做野既~~~

回覆 Frost.L 的帖子

小雲有今講過咩?

其實人地up乜 唱好唱淡又關你咩事
隻sck123做咩咁激動,唔順眼咪上一頁or even禁都唔好禁入黎
仲要講咁多看似好有道理既野但實質帶頭引起罵戰
係咪持有好多貨未走得切呀?慢慢黎唔洗咁激動w0r ^^

sck123 發表於 14-1-11 12:48 AM
姐系 ...

既然你要玩字海 我又唔介意同你玩既

好心還好心 煩鳩還煩鳩 2kf大把呢類post 係唔係別有居心我唔知
反正我見到一個二個又呢樣個樣自問真係屌唔順 放唔放關人咩事 要走既走哂啦
幾時到自認好心既人係度開post學人講埋D咩回頭是路 驚死趕人唔走?

姐系人地好心咪好心 正如你話 人地放唔放關你鬼事 你自己頂唔順又關人咩事
要走既的確走左 但系唔代表唔可以系2kf勸人地收手 姐系唔玩game都可以理下game既野
始終苦心經營過都尚有一絲感情 你唔可以排除人地真系真心想d人回頭是岸架wor
同埋要留既始終都要留 又點會一言兩語就勸到人退夢呢 甘易講得走都證明呢位玩家好易被人動搖到 難保佢唔會玩完一陣就走

我幾時有話我有錢呢請問? 閣下眼睛有無問題???(起碼你引用我既文之中我睇唔到有 sorry)
姐系我表達我既意見去回應番你既問題 我講出既意思無針對任何人 你要對號入座我可阻不了你

大有大玩 細有細玩 老老實實 你唔抽箱唔玩強水真係用唔到你幾多錢
裝可以去打 要沖 一樣都可以慢慢比心機咁沖 沖卡一樣都係
你無耐性 who care? 你問題
再者打機本身就係錢有錢打 窮有窮打 有人要死追爛追 追極都追唔上人地 關人咩事?

的確大有大玩 細有細玩 但系系夢歷呢個世界你唔買點靠耐性我都唔知你可以靠幾耐
我自己呢就無用過點去強化自己任何野既,但系我一路升上84系幾甘辛苦既一件事,當然要廣結人緣先至可以達致長久。當然who care?請你玩game唔好用任何金錢,去證實你所講既理論。
同埋打機唔一定錢有錢打 窮有窮打 以lol為例 唔通堆戰士一入去就op咩,同樣系要技術。
追極都追唔上好明顯就唔會再有心機玩落去,甘其實的確唔關人事,問題系個個玩家都甘諗既時間邊個去玩呢隻game呢

唔好將你自身既FF強加係人地身上
咩叫做老實講你"系"GAME買點買到勁威又如何
請問我邊度有表示到我有咁既意思????
好明顯你先係無啦啦將game同現實扯埋一齊講既人
對閣下既行為感到遺憾

我重申一次只代表我既立場 非針對任何人,另外啦 game同現實其實毫不疑問系一定會有關連,無現實game點黎,無game,現實既代理商又點黎,如果你要針著於呢個問題,我對閣下既行為感到抱歉

因為你要玩字海既關係 另一段我都分開了

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-29 07:40 PM , Processed in 0.035006 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存