2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之歷險 聖之刃見帖自入〜〜〜〜〜〜
樓主: 風至
go

[閒聊討論] 聖之刃見帖自入〜〜〜〜〜〜 [複製鏈接]

小愁:) 發表於 14-1-12 02:28 AM
佢係人妖 2kf個個都知啦
如果美女係唔應該打 咁人妖 扮女人 更加應該要打  ...

我從來冇講過我係女人……icon係我同學兼女神

NOS新手 發表於 2014-1-12 11:13
回覆 天邊一片云 的帖子

變左好耐,系你唔知姐

依家啲cm離哂題.個個都係攻擊他人為主.咁樣好?反主題啦

風至 發表於 14-1-12 11:21 AM
我從來冇講過我係女人……icon係我同學兼女神

你女神比我啪啪啪緊啦 仲玩夢之

s0084221 發表於 2014-1-12 15:31
你女神比我啪啪啪緊啦 仲玩夢之

注意用詞牙.

攻擊聖之刃~

回覆 愛仔。﹏。 的帖子

咁都叫少少野 定係你認為好多新手比人亂殺已經係好正常既事呀
你唔尊重人地係你既事 或者對你呢d欺凌弱小既人講係無用架啦

緣來這一家 早已經變哂質 由天行,聖之刃,小地
有邊個唔係撩事鬥非 家長/副加長又坐視不理
原因大家好清楚啦 咪係要消滅幸族囉

原本緣1係唔夠打架 佢地唔搵d狗幫手又點打得嬴呀
而家打嬴左 自己變埋狗 有良心既玩家請睇睇海s啦
p場比d大族搞成咩樣子 不知所謂 日日加技族戰先係推向隻game既死亡
比你打嬴哂啦又如何 緣家係一個好好既例子

之前仲好尊敬緣家中立唔生事 族人都幾好
而家淨係見到佢地日日串人 排除異己
雪地清哂人地惡北就可見一斑

我想睇下緣家去到天s會比人打成點
即管繼續威啦 唔會威得好耐

而家中立族大概只係得返紫星 AVA 星1 mylover 繫憶 廢盟
所以天空玩家請注意 海s有咩族係狗族

送海洋第一大族緣來這一家一句:他朝君體也相同

回覆 要玩玩盡佢 的帖子

日日加技族戰先係推向隻game既死亡
我好想問  有咩關係?   
因為加完技會令夢之死SER?  
定係嚇到D人自動神登而令海洋之夢人流變小?

之前仲好尊敬緣家中立唔生事 族人都幾好
而家淨係見到佢地日日串人 排除異己
雪地清哂人地惡北就可見一斑

認認真真啦
我真係E加先知天使唔比打惡魔
甘何必要分兩邊 ?

點解你會認為緣家去到天S會比人打?
又咩道理?

而家中立族大概只係得返紫星 AVA 星1 mylover 繫憶 廢盟
屌你收風收好D啦   星1 中立?   
原來星煞 POOH ERIC 係唔打族戰
我真係E加先知佢地中立

你根本係道理哥
打橫黎講你最勁啦

其實我覺得緣來這一家好慘 入s2打即比幸運兒d人話=狗 唔比佢去s2 夜月,紅豆呢d自私玩家先至係推向隻game既死亡 希望緣家快d打殘班自私你若 維護夢之和平

你講野真係冇用腦???

加技打交=推向死亡 我真係頂你唔順- -

我真係好想係到同你講四個大字:@#$@#$%^#^

你d膠論真係~_~連小朋友都唔想睇

我都唔明有咩好怕,隻game又唔係好似d武俠game,一出城就俾人打,你唔入p場唔入生存唔去雪地唔食pvp水佢吹得你脹?隻game去到現在除左pvp都已經無野好玩,打輸左俾人殺左又點,打嬴打輸都係樂趣姐,俾人話清使咩怕,輸左又唔會扣經掉裝,班友成日話清人我見到都好笑,我係唔入p場唔入生存唔去雪地唔食pvp水,你吹得我脹

回覆 凸囝 的帖子

我好想問  有咩關係?   
因為加完技會令夢之死SER?  
定係嚇到D人自動神登而令海洋之夢人流變小?

咁你認為有咩原因更能解釋夢之隻game走向死亡
以前都話多d人吹水 後來演成大族既戰爭
令到玩家既生存環境 隻game既文化變左質
想入p場都比人殺 睇見緣家天行就知道啦
仲有s1都變埋車怪戰場 其他玩家少左野玩
雪地又比緣家清洗貢人仔 更加多人退game
日日打團/吹水你都悶啦 p場,雪地變哂戰場
你有咩更好既推論論證到有更好既原因令夢之隻game走向死亡
如果解釋唔到就請你收皮,唔好成日針人論點又唔提出自己既意見

認認真真啦
我真係E加先知天使唔比打惡魔
甘何必要分兩邊 ?

應該話你無知定天真好呢
而家講緊既係佢地日日串人 排除異己
同埋雪地清人洗貢人仔 連洗貢既機會都唔比人地
你地雪地打嬴打輸冇問題,而家已經係另一個問題,明未
如果你要回應我,請你回答我先
緣家清人地惡北是對還是錯 殺死和平玩家又是對是錯

點解你會認為緣家去到天S會比人打?
又咩道理?

因為緣家已經淪為狗族,狗族比人推翻好正常
雖然緣家唔係人人都係狗 但有狗既族家長唔正視佢就要負上責任
今日既緣就係當日既幸, 詳情請留意即戰,雪地,p場
如果你想說服其他玩家認同緣家唔係昔日既幸族
請提出你既觀點  觀點都無人地會認為你更有道理咩

屌你收風收好D啦   星1 中立?   
原來星煞 POOH ERIC 係唔打族戰
我真係E加先知佢地中立

咁AVA mylover 繫憶 廢盟係唔係中立,答我啦
相信你都默應左緣家同AVA mylover 繫憶 廢盟族既分別
再講,星族冇緣家咁狗即戰車怪
唔似天行,bu吹到全ser第一弓同劍
人地pooh,星煞,eric都收佢皮
你唔好同我講灰暗時代係海s第一咒,我會笑架

天邊一片云 發表於 14-1-13 09:59 AM

你講野真係冇用腦???

加技打交就加速死亡,我諗得佢講得出

一定係你若乘風 夜月D人講出來

你吾撚會同道歉關我地撚事咩

回覆 kw041007 的帖子

你若乘風 夜月唔會同人道歉

十週年勳章(賀詞) 童話八週年

要玩玩盡佢 發表於 14-1-13 12:00 PM
回覆 凸囝 的帖子

推咩論姐 =.=
生存空間係自己營造出黎
幣商放遊戲幣, 賣天毛滿月
呢d 唔係加速隻game 滅亡?
正常情況下要玩家慢慢從怪物及迷你屋身上得到
先有機會可以強化裝備
無得即戰執天毛果陣都一直有人退夢架啦
你果d 論點完全唔符合實際環境既因素囉

由幸9 族撩皮開拖族戰開始
我地族已經唔係中立
我理得人地點睇姐
你咁在意人地點睇, 你咪去問下人地對你有咩評價囉
你唔滿意咪唱飽佢
雪地出王大約1星期1次
今日都13號啦, 如果你硬係要出王先洗點
咁我都無你辦法
遊戲設定成天使惡魔所有版圖對立
其實你有無諗過 洗點根本就係一個bug 黎?
利用模擬戰鬥獲得貢獻點, 其實有違遊戲本身意義?
邊位偉人講過天惡北係公認既洗點地方?
我淨係知幸9 族有個偉人叫肥9 話侵占s3 = 敵人咋
至於p場 唔係和平既玩家應該去既地方
或者咁講, 玩家a 對你和平, 但對我有惡意
你又知道幾多?

我唔鍾意將d 人/事物/ 族 比黎比去
每個人每件事每樣野都有佢本身唔同既睇法
但我地一定唔係昔日既幸9 族
因為我地只會比佢地玩得更開心

邊個第一戰第一弓果d
原來你在意?

回覆 無聊一啖笑 的帖子

你若乘風 夜月 好自大 佢成日話自已第一弓第一戰

日日加技族戰先係推向隻game既死亡?
真係好好笑lor 咩理論泥嫁?
我只係知無人買點真係死亡啦

我點解要人認同人地講我地咩
你為左人地生活嫁?
虛擬世界泥炸
咁認真做咩呀

打左比gc未呀?
雪地用人仔洗點比人殺
殺人仔過個岩定錯未呀?

AVA mylover 繫憶
係和平族咁又點呀?
我地有搞過佢地咩?
講講下又拉埋人地族泥講 你又離晒題啦
但我話你知 廢柴同盟會因為你變成唔係中立族lor
陳曉風先生個族有咩事發生唔好怪我啦 ^_^

傻仔膠論

樓主可唔可以換icon=3=
次次睇到都好想打j
但係又醒過來,諗番你係gag
真係好想打你
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-6 09:17 PM , Processed in 0.033174 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存