2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 私人遊戲伺服器聊天區 〖 聖境傳說 〗★★PlayEden★★全球首家多線路私人服務 ...
go

[海外] 〖 聖境傳說 〗★★PlayEden★★全球首家多線路私人服務器 [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

香港人公會:Lamia Scale  會長:Venus

PlayEden 帶你尋回當年的夢

RC群:26754299

#1 伺服器介紹
#2 新手上路
#3 最新消息及活動
#4 各玩家遊戲照不定期更新

下載部分
完整的客戶端:
ADrive| MEGA

如果以上載點太慢,可以再試試呢2個手動補丁
載點一 | 載點二

如何使用手動補丁
下載啟動後,請首先確保您的官方聖境傳說是最新版本。
將PlayEdenLauncher.exe的文件夾中,雙擊'''' PlayEdenLauncher.exe,讓它檢查所有文件.

注意.第一次,它會檢查所有的文件,這將需要幾分鐘,它看起來像這樣|

完成檢查文件按''''開始遊戲"",登入後將會見到服務器和頻道列表

Enjoy Your Eden
已有 1 人評分威望 收起 理由
☆魔鬼皇☆ + 30 活動參與

總評分:  威望 + 30   查看全部評分

|

中文化教學(感謝jaybe大神提供)

打開遊戲文件內的locate.ini
然後將Locate=US改Locate=CH
就轉到中文

|

申請帳號

請先進入遊戲官網"點這裡"
然後點擊Register

將會見到以下表格,之後既野不用說了吧

創建角色

在ch1和ch2你無法輸入任何字符,因為它受到了移動服務器(DDoS攻擊)打破
可悲的是,我們沒有足夠的時間來充分研究,所以我們想出了一個臨時解決方案這個問題
要創建一個角色,請選擇名為''Create Character'
隨後你可以正常開啟遊戲角色

如何取得免費迎新大禮包

為了幫助新加入的玩家,你將可以獲得免費新手禮物
這意味著當您創建帳戶時,您將全自動獲得免費的AP(遊戲點數)
當商城正在更新與其他免費的東西時,您將自動收到足夠購買的AP(遊戲點數)量  

首先,您需要創建一個帳戶(如果你還沒有的話)申請帳號
完成申請後,你將全自動得到6個免費的AP
#注 6AP可能會係未來有所改變,因為它會被調整至足夠購買新的禮物

之後去在遊戲中,按'' I'' 以打開該項目的商場,你可以看見收到了免費AP
對於所有免費的東西,檢查''Hot Items'' 它將始終被設在那裡

禮包入面分別有禮物是100X粒Viridian的防爆石,它可以100%成功的強化從3升級裝備高達+6
另外還可以得到坐騎,不同部位既時裝以及可以成長至lv30既永恆裝備

如何購買點數

什麼是Pipiload.com
Pipiload.com是一個點數卡的賣家,有很多的付款方式
並很高興地收到有關全世界的玩家需要支付額外的選項本地化的任何建議

什麼是AP(AlpacaPoint)

AlpacaPoint(AP)在PlayEden使用的點數貨幣。
PlayEden大約是8〜9倍+比任何官方便宜。

5美元卡4000 AlpacaPoints作為捐贈獎勵。
10美元卡8500 AlpacaPoints作為捐贈獎勵。
20美元卡17500 AlpacaPoints作為捐贈獎勵。
30美元卡27000 AlpacaPoints作為捐贈獎勵。
50美金卡45000 AlpacaPoints作為捐贈獎勵。
75美元卡68000 AlpacaPoints作為捐贈獎勵。
100美金卡92000 AlpacaPoints作為捐贈獎勵。|

指南
1)去Pipiload.com並註冊一個帳戶

2)進入您的電子郵件,以激活您的Pipiload帳戶

3)返回到您的電子郵件,以取得您的密碼

4)現在去Pipiload,並與您的帳戶登錄

5)按“BUY NOW”

6)選擇您的付款方式

7)選擇你要的金額(您第一次要購買10蚊/以上)

8)然後完成支付,並獲得該卡

兌換到AlpacaPoints
1)登錄在PlayEden網站 *這裡*

2)點擊"Donation"

3)你會看到輸入您的用戶名,密碼和16位PIN碼

4)如果一切順利成功地你會得到一個窗口

5)享受AP

最新消息&活動

照片活動詳情傳送門
|

Boss來襲活動詳情傳送門

☆魔鬼皇☆  違規連帖  發表於 14-1-20 01:17 PM
☆魔鬼皇☆ -10 內容觸犯版規(4★),請自行參閱有關版規內容.

總評分:  威望 -10   查看全部評分

90%飛龍坐騎

帥氣鳳凰寵物

我的白痴會長

會長整個像比我放係公會城到

☆魔鬼皇☆  違規連帖  發表於 14-1-20 01:17 PM
☆魔鬼皇☆ -10 內容觸犯版規(4★),請自行參閱有關版規內容.

總評分:  威望 -10   查看全部評分

玩過星曲WEB

http://www.2000fun.com/thread-5465469-1-2.html
同呢個有咩分別?

感覺〞 發表於 14-1-20 11:51 AM
http://www.2000fun.com/thread-5465469-1-2.html
同呢個有咩分別?

同一個伺服器
由於舊文已經冇再更新
我已經請示左魔鬼皇亦得到許可開新一個post作全面更新

2KF活動勳章 寵物大使 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) K歌達人 2KF大型活動勳章 忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

tyh2005 發表於 14-1-20 11:57 AM
同一個伺服器
由於舊文已經冇再更新
我已經請示左魔鬼皇亦得到許可開新一個post作全面更新 ...

#2教學 我許可你連帖 但其實可以係#1一次發佈

但#3,4就違規連帖 原本發佈後違規 就得不到發佈獎勵

但今次見你誠意十足 雖然違規帖每帖扣10  但發佈獎勵依然俾你

下次唔好勒

☆魔鬼皇☆ 發表於 14-1-20 01:19 PM
#2教學 我許可你連帖 但其實可以係#1一次發佈

但#3,4就違規連帖 原本發佈後違規 就得不到發佈獎勵

麻煩鬼皇唔好意思,無下次

幾個問題,
一, 做唔做任務??
二, 如果唔做, 裝點搞好??
三, 有無免費重點同飛圖果D道具??

okokop 發表於 14-1-20 09:25 PM
幾個問題,
一, 做唔做任務??
二, 如果唔做, 裝點搞好??

一,隨你喜好,有d人會清任務升lv,有d人會刷副本小怪升lv
二,唔做既話,打副本刷出黎
三,冇,重點一直都係商城野
飛圖可以用傳送點飛

rc群開了沒

笑傲無雙 玩過星曲WEB

tyh2005 發表於 14-1-20 11:57 AM
同一個伺服器
由於舊文已經冇再更新
我已經請示左魔鬼皇亦得到許可開新一個post作全面更新 ...

本身隻GAME都有論壇了..不用在這更新..

fuitykkk2004 發表於 14-1-24 03:08 AM
本身隻GAME都有論壇了..不用在這更新..

咁本身隻隻GAME都有官網
仲洗咩post其他野出黎,叫人自己上去睇咪得
我冇話你d咩,我只係想搞好個post吸引多d人玩呢個ser

cch0429 發表於 14-1-23 07:49 PM
rc群開了沒

rc群未開,因為以我所知既人數仲係5隻手指數得哂...
大約7,8個就會開

tyh2005 發表於 14-1-24 12:34 PM
咁本身隻隻GAME都有官網
我冇話你d咩,我只係想搞好個post吸引 ...

因為好多人都唔知有呢隻私服係都到.先POST出黎比大家知.OK?

唔通一開始就知?

你地開新POST 我歡迎.我只是發表意見

fuitykkk2004 發表於 14-1-24 02:06 PM
因為好多人都唔知有呢隻私服係都到.先POST出黎比大家知.OK?

唔通一開始就知?

留意下我呢句說話表達既意思
個post吸引唔到人既點令人有衝動禁入去睇?
唔排除有人係本身就因為隻game而禁入去(包括我)
但比率絕對唔會係大部份,我大執既目的唔止為左吸引老手
而係連新手都要吸引入黎一齊玩
至少我大執之後呢2日係game到都多左2,3個香港人玩
證明到開post大執既效果

我好感謝你作為第一個人post呢個服出黎
但既然你冇咁多時間/興趣去大執,更新個post既
咁咪由我呢d有興趣既人做落去

以上均為理性討論及分析

tyh2005 發表於 14-1-24 02:31 PM
留意下我呢句說話表達既意思
個post吸引唔到人既點令人有衝動 ...

我也希望你地多些人去玩.OR開心.

有沒有中文補丁 或是中文版的呢 好痛苦 ><

fuitykkk2004 發表於 14-1-24 02:40 PM
我也希望你地多些人去玩.OR開心.

聖隻game老實唔係d咩出名既game
香港人遊戲選擇好多,不論正私服都一大堆
我唔可以保證佢地會愛上呢隻game而玩落去
但至少我希望可以做到第一步吸引到佢地入去試下先

tyh2005 發表於 14-1-24 02:47 PM
聖隻game老實唔係d咩出名既game
香港人遊戲選擇好多,不論正私服都一大堆
我唔可以保證佢地會愛上呢隻game ...

你要加油了..本身我都有玩正服..覺得唔錯隻GMAE.不過可能而家太多GAME玩.

所以冇咩點上去玩.
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-19 03:04 PM , Processed in 0.041380 second(s), 15 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存