2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 AVA戰地之王 認真..都新年啦仲要昆AC:o)第2頁21樓已POST相 ...
go

[其他] 認真..都新年啦仲要昆AC:o)第2頁21樓已POST相 [複製鏈接]

今次唔公開資料.慢慢講:o).
http://www.2000fun.com/thread-5474063-1-1.html

已叫朋友次post網貼相。我太低LV貼唔到。SORRY。

我諗住同佢換.。佢俾左第一隻AC我。話要我加錢換。我話唔加啦。唔換啦。佢就俾左第2隻AC我。話呢隻未升BF。我問佢有無身分證。佢話無。佢就話升BF唔洗身分證。之後叫我隻GGC綁佢EMAIL。佢GASH AC就綁我EAMIL。到最後。完來升BF要身分證。佢話無身分證。而我隻GGC就俾佢改哂密碼仲要綁左佢EMAL。之後條友仲要話。我俾左AC你架啦。

咁我想問。當初又話唔洗身分證又乜7。宜家又話俾左。仲要改哂我D野。之後我問返佢。仲要屈返我話係我自己改左我GGC PW既。話佢自己一直做緊功課。無搞過我AC。GGC都綁埋你EMAIL。唔係你唔通我??

AC俾佢改埋。宜家仲想我俾多750同佢換另一隻AC。仲要係我俾點先。點解宜家D中3學生哥可以做到咁。。父母點教?.?就新年都仲要昆AC。

GGC ID公開得啦掛版主:o)?

GGC ID :77266788    AVA NAME : 小學雞戰士一名

佢昆我個隻AC既GGC ID :132233366   AVA NAME : N1c3lol.

RC ID :ilong6
希望各大軍團唔好收呢D咁既人入團:)亦要提防呢D人。

如果你認為我真係假膠唱佢既。加我RC慢慢CUP對話俾你睇。成57頁

雖然我AC唔係話好能值錢。但唔係心血?係我自己一手一腳玩起。版主你要封POST就封:)

報警啦 哩D咁既小學雞騙子未試過比人告唔識驚嫁,報警查IP,就會有警察上門搵佢飲咖啡了

你有證據 就去報警啦! 拎番自己隻號啦!吾好比D雞仔玩殘

上一POST都說了

如果這是真的..
你有對話記錄 =有證據
你有證據 就去報警吧 ...
新年來返單...都不錯
等小朋友知道網上昆人的後果都唔錯..

有一條叫
章: 200 標題: 刑事罪行條例

條: 161 條文標題: 有犯罪或不誠實意圖而取用電腦

1) 任何人有下述意圖或目的而取用電腦─
(a) 意圖犯罪(不論是在取用電腦的同時或在日後任何時間);
(b) 不誠實地意圖欺騙(不論是在取用電腦的同時或在日後任何時間);
(c) 目的在於使其本人或他人不誠實地獲益(不論是在取用電腦的同時或在日後任何時間);或
(d) 不誠實地意圖導致他人蒙受損失(不論是在取用電腦的同時或在日後任何時間),
即屬犯罪,一經循公訴程序定罪,可處監禁5年。
(2) 就第(1)款而言,“獲益”(gain) 及“損失”(loss) 的適用範圍須解釋作不單擴及金錢或其他財產上的獲益或損失,亦擴及屬暫時性或永久性的任何該等獲益或損失;而且─
(a) “獲益”(gain) 包括保有已有之物的獲益,以及取得未有之物的獲益;及
(b) “損失”(loss) 包括沒有取得可得之物的損失,以及失去已有之物的損失。

https://secure1.info.gov.hk/poli ... al_enquiries_tc.htm  自己去問.

之後直接去警落案.
之後唔洗教啦....除非你想放過昆你個個..

支持樓主報警

真係有証據既話,報9佢警,陪錢+陪哂佢D AC就爽XDDD

竟然話我昆你,你都幾好笑,我比左我自己個cso ac你綁定 你仲想點?你d槍咁撚少,你已經賺到啦?我昆你d咩呢請問?
btw 如果我受到滋擾我都會報警
又話去高登開post?咪又係得個吹字 cd rom

chikin1910  報警啦。等你。我日日叫你柯夜尿等你報警先lol。  發表於 14-1-28 02:36 PM

回覆 iLong6 的帖子

咁我想問下大家。假如交收條友剩係俾AC唔俾PW你。叫做交收??我身分證都無。拎住個AC托7?加上我係到開POST係想大家認住佢。唔好收佢入任何戰隊。仲我想問我AC咁小槍你仲要昆????你唔係乞衣乞到咁阿。。?宜家要係高登開POST有幾難?。?SMS認証架傻豬。廢事到時你又叫我山POST。高登無架嘛。。仲有你上次約我個單點計阿。。。時間地點你又俾左我。你自己又唔出現。你宜家係到咁惡。真係以為你會到TIM

iLong6  哈,個pw好似係你自己set嫁喎?你自己又認證左,你自己on99唔記得自己密碼咪找回密碼囉,你自己唔記得就話我昆,真可笑  發表於 14-1-28 07:12 PM

回覆 由乃 的帖子

問緊啦,如果有機會既一定報警。多謝你地既意見同埋你個網 新年流流都要我報警。

chikin1910 發表於 14-1-28 02:48 PM
回覆 由乃 的帖子

問緊啦,如果有機會既一定報警。多謝你地既意見同埋你個網 新年流流都要我 ...

我記得係有個個案有條友係網上昆左人200定唔知500HKD,後黎條友報警,最後昆人個個人比人拉左坐牢3個月,
同埋罰左2000HKD

所以報警係絕對有效的,佢堅持唔還/賠償比你既話,支持你報警喔!

條友佢系cso出唒名系昆9 LO WO - -

iLong6  佢又冇講我cso id,你咁都知?我幾時昆個人呀哥哥,你唔知頭唔知路唔好亂講好冇呀  發表於 14-1-28 07:10 PM

快D搵客服/GM 有足名既證明 就可以 拎返AC

回覆 1qewasdrt 的帖子

我幾時係cso出名昆狗呀?我玩左咁耐從來都冇昆過人,包括樓主
我比左我自己ac比佢綁定左,佢用我ac升左beanfun,個密碼係佢自己設定

回覆 chikin1910 的帖子

你自己話係29/1?你點解可以咁神奇?今日28號渣喎
你講咁多咪又係得過吹字?cd rom
我比左自己gash ac你認證左,而家個email係你既,密碼又係你自己set,請問你昆既定義係咩呢?
你又點解話我昆你呢?我依照我地交換既條件,我乜都比曬你改,而我自己就比人話我昆?

kuen9090 發表於 14-1-28 04:37 PM
我記得係有個個案有條友係網上昆左人200定唔知500HKD,後黎條友報警,最後昆人個個人比人拉左坐牢3個月,
同 ...

真心,我想問下你,我個cso ac就本來係GASH,我地交易果陣就講左,我填佢個email升beanfun
之後佢自己就收到個信,所有密碼資料係佢自己填,而佢自己填完個密碼就話我昆佢ac
我自己冇左個cso ac而家佢又要我比翻ava ac佢 咁樣就係昆?

chikin1910  交易個時講左?咁你交易個時夠講能左話升BF唔洗身分證。到我綁左。你先話完來要身分證。仲話已經俾左。當交左易??我仲有RC對話係到架。  發表於 14-1-28 08:59 PM

但而家間網遊公司係台灣... 去台灣報?

回覆 chikin1910 的帖子

請問樓主 RC 系咩@@? 可吾可以比圖我睇下? ~

chikin1910  chikin524。到時我CUP哂D重點俾你。仲有邊個想要既加我RC。我係吹花佢既洗叫你地加RC咩。大家知咩事啦:O)  發表於 14-1-28 08:57 PM

iLong6 發表於 14-1-28 07:17 PM
真心,我想問下你,我個cso ac就本來係GASH,我地交易果陣就講左,我填佢個email升beanfun
之後佢自己就收到 ...

其實你同我講做咩呢? 我又唔係比你昆個個,更何況你無昆人既話 你可以唔需要解釋咁多,亦唔需要擔心,
但係如果你有昆人既話啦WO,咁人地報警你都無野可以講了,自己執生啦

iLong6  我只係想你清楚件事先作出評論  發表於 14-1-28 07:47 PM

RC ID chikin524.要圖自己加我.cup哂俾你.到時大家咪知佢到底有無俾到身分證你真係幾識吹水.吹到我升埋bf.洗唔洗大家開個RC群入去傾我CUP圖俾大家睇阿???咁樣夠証明未阿?如果我係有升到BF。洗係到哂力水唱你個乞衣仔??用下腦都知咩事啦。你做D野對唔對得住你父母。教到你咁既樣。

回覆 iLong6 的帖子

我想講呢。你個D唔係叫綁。你只係用左一隻無身分證既GASH SEND左封EMAIL俾我。你仲要無身分證。所以你封EMAIL係廢架。我係升唔到BF。你仲要無俾到GASH AC PW我。你係仲可以當GASH用。你仲好意思大大聲同我講綁左??中3咁細個就咁識講大話 我已經問緊架啦。如果警察個方面話告得入既話。我會報警
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-5 12:06 AM , Processed in 0.039051 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存