2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 聖境傳說 必睇~玩前必須認真考慮
返回列表 發新帖 回覆
樓主: andy1987
go

[心得分享] 必睇~玩前必須認真考慮 [複製鏈接]

玩過星曲WEB

1)我想知呢隻GAME有乜外掛問題?
2)我想知邊隻同類GAME不是有錢玩晒?
3)能否用同廠出+同HK代理的其他Game來比較/比喻呢隻GAME?除左幻想神域之外仲有好多同廠出+同HK代理的其他Game架

bb9977 發表於 14-2-5 01:43 AM
1)我想知呢隻GAME有乜外掛問題?
2)我想知邊隻同類GAME不是有錢玩晒?
3)能否用同廠出+同HK代理的其他Game來 ...

條andy9up吾洗理佢

我覺得你唔中意隻GAME就唔好咁踩佢
如果有人比你講下就唔玩,咁就等於比其他人少左一份嘗試既機會,咁佢地就唔明白E隻好咩有玩

係,你的確得岩,E隻GAME係好多野唔好
但係,我想講...E隻GAME都有佢好既地方...
就係因為E隻GAME有好多職,打副既時候(特別係英副)都雖要到唔同既職業...
但係...你不一定戈戈職都好鬼勁(又升裝又升武,咁樣係勁燒$),我覺得咁係冇必要啊!
因為你有公會、你有朋友...佢地同你一齊打副,互補不足
你只雖要做好自己本份就OK了,選擇一隻你中意既職業去努力升
我覺得E隻GAME好玩既就係同隊友一齊打副、一齊升LV,一齊互補不足

的確.....E隻GAME係好燒$
但係,其實有好多方法可以唔洗咁燒$,就例如...
防爆水晶係可以用羊駝幣抽,而羊駝幣係可以做重任得番黎,唔一定商城有
戈D 1,2,3,4,5,6,7,8級咩咩咩卷(不好意思,成戈月冇玩,忘記了戈名,是用來升裝的)打怪可以得番黎
---------------------->升裝可以唔洗好燒$$,只不過係雖要更多既努力
到最後係唔係真係好燒呢?
當然,用真$玩的確會更容易變強

係,工程師的確可以一次過刷好多怪,好方便
但係,我想講..工程師唔係最勁
而且,唔係得工程師可以一次過刷好多怪,吟遊詩人都得架(當然,唔只E 2個職)
我覺得聖境傳說冇話咩職勁,咩職唔勁
只要你有心升就OK了
就算我用幻術師都可以秒殺你隻工程師
就算我用神官都唔會比你隻工程師殺到
所以,聖境傳說絕對唔係火炮傳說

我覺得玩一隻GAME,唔係話下下要玩到好叻好勁,我覺得更重要係有一班好既同伴同你一齊玩

我唔知你之前有冇玩過,但係我覺得你應該好好咁玩一次
唔該你真係好好認真咁玩一次E隻GAME

有不滿,唔介意你講
但係,會唔會過左火呢?
已有 1 人評分Good 收起 理由
雪夜﹏櫻花 + 1 BJ4

總評分:  Good + 1   查看全部評分

mafung0814 發表於 14-2-5 02:44 AM
我覺得你唔中意隻GAME就唔好咁踩佢
如果有人比你講下就唔玩,咁就等於比其他人少左一份嘗試既機會,咁佢地 ...

都吾知樓主講咁多駁乜野

惢沁尒♂ 發表於 14-2-5 02:54 AM
都吾知樓主講咁多駁乜野

...你指的樓主是andy1987 嗎? (不好意思......我可能比較脫節,不太明白...  >/////<''')
如果佢純粹是發表自己既見解,我係唔介意
但係,唔好咁過火...

如果佢係駁出位既...
我想講...DIU!晒我時間
唔好破壞隻GAME,你冇資格咁講

...如果你指既樓主是我...
不好意思......

mafung0814 發表於 14-2-5 03:08 AM
...你指的樓主是andy1987 嗎? (不好意思......我可能比較脫節,不太明白...  >///// ...

樓主 = andy1987

隻隻GAME都有好 有唔好

十週年勳章(賀詞) 玩過星曲WEB

我係隻game第一期玩家
利申夜翎x公會→_→~~
隻game工程師只係刷怪快
如果1打1  你一路拉一路打  
比人地沖埋黎暈一下就gg
同埋 隻game係有錢人玩晒
但只限1打1  領地戰個時
我地公會雖然唔勁  但係人多
大家分工合作一樣搶到領地
同埋 點解會汁??  係因為gc自己
佢成日收收埋埋d野死都唔更新

聽樓主一言  相信無1隻game岩你玩
可能得lol岩你玩,,如果你有技術的話

講真  隻game無每日任先好玩  
鐘意幾時升就幾時升  
你每日都要每日任  同你打兩份工有咩分別

如果你既思想仲停留緊每日任既年代
你就玩大陸game吧   多的是   
啊  唔記得左你連20蚊都比唔起
咁你都係落公園玩吧

fishfish322  樓主玩LOL 我估會係精英級既 鍵盤 嘴炮王  發表於 14-2-20 04:49 AM
純撲  十分同意  發表於 14-2-5 12:41 PM
已有 1 人評分Good 收起 理由
純撲 + 1 無得吾比gd

總評分:  Good + 1   查看全部評分

忍影世界

回覆 小紙張 的帖子

詩人刷怪都好勁

人各有志 自己挽得五好 但你睇下其他人挽得幾開心
有啲野用錢換五到番黎 你努力過?

一陣隻Game挽定五挽 廢定五廢 大家都心裏有數 但系點解又有人挽?
五會因為你幾句說話而五挽

訓公園xd

先講講樓主先啦.呢個世界係咁唔公平嫁,有錢真係可以玩哂,遊戲只係一D數字組成出黎野,有錢大可以比錢代理下,幫自己加D數據咁,唔難啵
既然你唔中意囉,咁咪唔好玩囉,玩其他哈,不過其他都係一樣嫁啦,有錢玩哂,LOL都係嫁,有錢咪齊英囉,齊皮膚囉,比錢人打上王者囉,未打都型下先,
一日唔打一日型過你,死未,
其實有咩反影可以寫信去代理阿,E-MAIL都得,你既寶貴意見,佢地一定會話樂意跟進既

咁其他人呢又唔好插得樓主咁犀利,下下話人左住哂咁...咁....借過比你囉.....人地都發表下意見,唔岩聽既,咪由佢囉

PS:其實呢隻GAME玩咩嫁?好耐無打機,想搵D休閒GAME玩下,上班族呢~

hopowa25 發表於 14-2-5 03:08 PM
先講講樓主先啦.呢個世界係咁唔公平嫁,有錢真係可以玩哂,遊戲只係一D數字組成出黎野,有錢大可以比錢代理下, ...

我都叫左佢地吾好插咁入架啦

免費ONLINE GAME行商城制 有比錢的玩家玩哂是常識吧

扑扑先生 發表於 14-2-5 04:52 PM
免費ONLINE GAME行商城制 有比錢的玩家玩哂是常識吧

商城個d冇咩用~

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

你吾玩咪彈開LO
何必係度開post???

頑皮vT 發表於 14-2-5 05:52 PM
你吾玩咪彈開LO
何必係度開post???

體諒佢既無知~

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-25 12:45 AM , Processed in 0.123110 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存