2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 艾爾之光 再次一人一信外掛舉報之 人渣外挂仔
樓主: chung81128c
go

[閒聊討論] 再次一人一信外掛舉報之 人渣外挂仔 [複製鏈接]

莉迪亞 發表於 14-2-10 12:32 AM
艾光版唔知幾時開始多左好多莫名其妙既人

呢D人應左一兩次就唔想再應佢地369

BTW我好耐無ON唔知魔淚又點得罪你,有事你大可以同我講

簽名被屏蔽

笑傲無雙

原來一堆弱智仔佔領左艾光版,唔怪得每次入黎都無野睇

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

莉迪亞 發表於 14-2-10 12:32 AM
艾光版唔知幾時開始多左好多莫名其妙既人

講呢句野個人呢

莉迪亞 發表於 14-2-10 05:04 AM
當然我唔係指全部人
但有問題既點止一,兩個人呢
魔淚呢個公會根本就有班自大撚鐘意打飛機

新手比人恰?????又冇人叫你去pp
我只知咕娜一樣野
pve抽中佢真係死

莉迪亞 發表於 14-2-10 05:04 AM
當然我唔係指全部人
但有問題既點止一,兩個人呢
魔淚呢個公會根本就有班自大撚鐘意打飛機

比人回句魔淚狗就問發生咩事只不過係因為我想了解問題,
唔想不分是非就開口嘈only
其實呢個形容詞我地一早都知,
但無人會真係出聲嘈,通常會頻問做乜鳩會比人叫魔淚狗都有。

而講真咕娜其實只係魔人頻時期有打開PVP,
到之後茶會六課散左我收佢比個會佢入,
事實上咕娜連魔淚whatsapp群都無。

魔淚係一個團聚都有成30個人嘅公會,
人多會是非多係正常,
我地已經幾乎禁住晒所有罵戰,
甚至有人都廢事係白頻出聲,
公會唔再收人係一黎怕有人融入唔到,
二黎唔知新玩家質素廢事再有是非。
依家已經有人突然打場PVP都嘈我地,
我地係大部分情況下都唔出聲懶得理,
但唔代表魔淚唔敢出聲,
要踩到上心口揾埋我黎炮嘅話我唔會客客氣氣。

chung81128c 發表於 14-2-10 07:38 AM
比人回句魔淚狗就問發生咩事只不過係因為我想了解問題,
唔想不分是非就開口嘈only
其實呢個形容詞我地一 ...

關埋門自己友喂喂喂
唔收人都好唔使收埋新手亂嘈人
但舊人質數又如何呢
以前都撞到d人話人雖然未到攻擊階段
但出聲話人都唔好啦,e+好少去自由慢慢玩
唔知你地點,多數去正式比人抽插

我亦都冇見紅月成大半年,快d抽插我啦,唔好同我客氣

番舊帳
以前撞到呢隻風行打p lag
到打屎眼一樣
SC_ 2012-10-27 20-45-26-125.jpg

明明打死左怪都重有隱形怪?

SC_ 2012-10-28 20-07-21-281.jpg
連追蹤都打唔到
就算我廢都冇理由追蹤照air

SC_ 2012-10-27 20-48-05-656.jpg
隻風行打p勁5勁我唔理
打副可以lag到怪痴實哂唔郁而佢又唔知打緊乜
想5想知佢係邊個

hok55 發表於 14-2-10 08:09 AM
關埋門自己友喂喂喂
唔收人都好唔使收埋新手亂嘈人
但舊人質數又如何呢

我唔知你眼中舊人質素如何,
但好多時我地公會自由團p,
d新手又要f8又要輸到趴係到,
然後就開始出字話我地屈裝/lag/屈技,
咁都可以怪我地?
又要打pvp又要走住黎屌,
然後我地出聲又話我地圍人,
係我地團p場嘈,
就預左全場大部分人係魔淚友,
出聲嘅都一定以魔淚友為多啦,
有病?

其實輸未輸,有必要瀨三瀨四?
我地又唔係要你地認同我地pvp有無技術,
公會大部分人都陪港服走左2~3年以上,
對於強弱比較都看淡了,
甚至理都廢事理,
到依家只不過係一班fd玩下els pvp only,
玩到出字為咩?咁想贏唔輸得未唔好f8囉。

同埋依家班新手嘅PVP心態真係不得了,
自己輸左又話人屈裝又話人屈技,
想贏嘅點解唔諗下點樣打會贏,
點樣留意下對方嘅打法再先讀對方?
用個腦諗點嘴炮正係識「禁贏我」會有用?
講真除左對方用例如風行女神呢類「中左bug」嘅技能之外,
我唔覺得有屈技可言,
基本上設定得就預左比你用。
以前魔人頻同s1時期都無人用呢堆藉口嘈,
反而班人會唔出聲諗點打,
難怪以前班人PVP質素同實力都高過依家咁高,
雖然唔想得罪,但事實上港服pvp人技術果然如傳聞中一樣,一代不如一代。

btw
無見大半年係因為我少on,
事實上我係連電腦都少開,
最多深夜on1~2個鐘同人吹水only

chung81128c 發表於 14-2-10 09:11 AM
我唔知你眼中舊人質素如何,
但好多時我地公會自由團p,
d新手又要f8又要輸到趴係到,

我只知n年前比魔淚既人話我係咁cut魔
我cut要用mp,搞到出唔到技,咁樣都有野講??
想屈我用外掛多mp定教我玩叫我唔好狂cut我唔知
又唔係歡樂,果度多d mp,成日d小學雞嘈又禁技捉又禁cut
自由打都要咁??佢點講,咩原意都好我都唔考究
件事過左

就好似地精公主姐係你地叫咕娜
係你地改佢花名??咁我都跟住叫啦
但我中意叫佢咕咕,p場成日撞到佢
次次都好lag,真係唔想玩,佢冇出聲我都唔會理佢既
係某次咁岩同佢打屎眼lag走哂d人,淨番我同佢都應該打埋佢啦
佢竟然走場,lag走左人連自己都走埋,玩野咩
我好想知佢用咩線
我用廢有線都小小lag,舊年轉左bb1000好鬼爽

新仇就冇舊恨有小小,如果有人打到紅月還唔到手就話心涼姐
比外掛打有咩好心涼,又唔係用實力
勁既咪用技術贏囉,唔惦再屈裝屈職屈lag
唔通冇人贏到要借外掛黎攞彩

hok55 發表於 14-2-10 09:55 AM
我只知n年前比魔淚既人話我係咁cut魔
我cut要用mp,搞到出唔到技,咁樣都有野講??
想屈我用外掛多mp定教我 ...

咁邊個話你係咁CUT魔先?你唔交名我好難做嫁喎,
以前魔淚收人比較隨便,有咩人咁黑人僧我地唔知,係到講返聲SORRY.
但有部份以前係魔淚既我地都踢左/自退/無再玩,
剩落既就好似兄弟姐妹咁,依然WHATSAPP經常聯絡/ON GAME一齊HEA.
基本上個公會都已經全面自閉,你地要翻舊帳既話味留低你既GAME名然後直接講咩事,
可以解釋既我盡量解釋,要道歉既我可以道歉,
但如果要雞強裡挑骨頭/撩事鬥非既,唔該自重,
無謂大家一齊爛面,做場小丑戲比人睇啦對不對?

其實咕娜以前係魔人頻仲LAG,依家已經改善左好多,至少打佢唔係無得羸,
要羸佢比較以前更加容易,我覺得依家佢LAG既程度算係接受到既範圍.
LAG唔LAG呢D野,大家都唔想,更加無可能知道邊個LAG邊個唔LAG,
因為呢樣野係相向,亦都有撞線既機會,加上個SER又廢,求其打到有硬直已經好好,
可能A君同B君同咩人打都唔LAG,但撞正A君打B君就會非常LAG,
呢D野真係人夾人,話唔埋的.
所以魔淚有部份人比人話LAG,但我打落又唔覺有問題,
起碼我插住網線去打都羸到,咁係味真係LAG到無得打呢?

最後,唔ON幾日都唔知隻GAME淪落到咁多外掛,之前明明仲好好地369

chung81128c 發表於 14-2-10 10:20 AM
咁邊個話你係咁CUT魔先?你唔交名我好難做嫁喎,
以前魔淚收人比較隨便,有咩人咁黑人僧我地唔知,係到講返聲 ...

2-3年前唔記得
再講講左一句又唔係咩問題
只係舊人都要搞到e+班新人咁
成個小學雞就無謂
而且我都中意比人抽插,去正式爽d
你地果d隨便up1 2句小事啦

e+d人話空裝都秒我
就算我廢,s1成套時絕+9加埋攻一野mp1先秒我
到s2想秒人???以前打外掛用技秒左佢未回得切照贏
e+我新手都秒唔到,外掛佬都要狂用mp2先殺到我
打100秒以上,我想問勁裝高增用超技秒唔秒到我
空裝又點秒,講左又唔做?
睇番e+黃頻成日都見人話秒人,自由又有人開房嘈
真係快d搵人秒比我睇
我廢裝得p裝冇權鍊冇戒冇冰裝超技都未解,真係好想睇超技

hok55 發表於 2014-2-10 10:45
2-3年前唔記得
再講講左一句又唔係咩問題
只係舊人都要搞到e+班新人咁
成個小學雞就無謂
而且我都中意比 ...

咁多字

咕咕豬lag
其實我都唔會亂話人
有時接受唔到咁lag都算
話哂多大6人冇左會汁得
又有澳門人用爛線
只係有d人又要嘈又唔敢出黎對質
話我lag黎自由p幾十人一齊入黎試鐘

hok55 發表於 2014-2-10 10:54
咕咕豬lag
其實我都唔會亂話人
有時接受唔到咁lag都算
話哂多大6人冇左會汁得
又有澳門人用爛線
只係有d人 ...

打jj啦

擦身而過 發表於 14-2-10 10:52 AM
咁多字

算小啦
我都冇認真
2年求抽插等比人插

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

莉迪亞 發表於 14-2-10 11:44 AM
既然一代不如一代 點解鴨 四仔 呢d搞事既人唔敢同我打1p1?

我唔明你點樣判斷唔敢同唔想,
4仔鴨佢地有話淆左你所以唔敢同你PVP??
如果無的話我諗你都無咩理據可以講佢地係唔敢同你PVP,
將心彼己,如果我好似佢地咁已經想放晒裝對隻GAME無晒MOOD的話,
都唔會有咩心機去PVP,更何況要單挑打風行呢種咁傷腦既行為?
而事實上佢兩個都放晒裝退左GAME了.

事問你曾經係自由頻叫我自走話我WIFI LAG唔想同我打,
咁呢D又叫做你唔敢同我PVP?
我只係當你覺得我LAG所以無心機同我打,又唔係覺得你淆左我唔敢同我打,
例子同分別就係咁,你明味?

至於你話咕娜魔人頻先會PVP,但HO又唔似係魔人頻先會PVP既人,咁佢又點PVP撞到咕娜呢??
咕娜S1既A級同S2既3S級又點黎既呢?
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-25 06:39 PM , Processed in 0.145273 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存