2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 聊天討論版 [挑釁帖]平時串我果班人死哂狗
樓主: lee111
go

[討論] [挑釁帖]平時串我果班人死哂狗 [複製鏈接]

玩過星曲WEB

乂操你媽個B乂 發表於 14-2-22 05:46 PM
黑暗LEE , 你除左打機,買膠

你呢個人生活係世上有撚用咩? 社會上既廢物 ...

其實好多人都係返工收工,
閒時攞自己賺嘅錢花喺自己興趣之上
呢點我覺得又冇需要特別放大嚟講

笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

友誼第一^.^ 發表於 14-2-22 06:01 PM
其實好多人都係返工收工,
閒時攞自己賺嘅錢花喺自己興趣之上
呢點我覺得又冇需要特別放大嚟講 ...

搵幾皮野一個月既人, 佢地有咩興趣都得

不過以我角度黎呢, 搵得果幾千一皮, 洗一半人工落興趣,仲未計家用
跟本就弱智, 特別係課金,買膠呢類............. 前者係垃圾虛寶, 後者係放度封塵

無大志既, 想一世做社會既最低層.的確可以學插膠LEE咁做人
條垃圾諗住一世痴住老豆老媽住, 做群腳仔  幾撚威呀

玩過星曲WEB

乂操你媽個B乂 發表於 14-2-22 06:21 PM
搵幾皮野一個月既人, 佢地有咩興趣都得

不過以我角度黎呢, 搵得果幾千一皮, 洗一半人工落興趣,仲未計家 ...

興趣呢家嘢針著有冇用其實真係冇乜意思...

友誼第一^.^ 發表於 14-2-22 06:26 PM
興趣呢家嘢針著有冇用其實真係冇乜意思...

我見唔少人, 做左十幾廿年野, 一事無成,銀行錢都無..............簡稱垃圾(有仔女要養既除外)
佢地咁廢,大多數都係因為興趣而起.....

賭馬,賭波, 入賭場, 洗錢打機, 買膠, 玩科技野
全部都可以令你成為一舊屎

唔係興趣2個字就可以乜都唔理.

十週年勳章(賀詞)

有fd都可以開post

寂寞傀儡師 發表於 14-2-22 06:51 PM
有fd都可以開post

條友不嬲都痴撚線既

玩過星曲WEB

乂操你媽個B乂 發表於 14-2-22 06:44 PM
我見唔少人, 做左十幾廿年野, 一事無成,銀行錢都無..............簡稱垃圾(有仔女要養既除外)
...

我之前有個fd子(仔嚟)都是, 之前一兩個月就買對鞋...屋企十鳩幾對鞋....
對對千幾...我直接屌佢好撚戇鳩...著又著唔撚晒....買咗幾個月冇著幾多次又唔想要又話有新款....
又問我要唔要, 半價要咗佢....直接講你咪撚戇鳩啦, 我接貨咪等於縱容你又去掃鞋...
男有三四對屋企備用夠撚晒啦著爛先買...
衫又係....九百幾買件tee我話皮褸都話千零蚊都買得過啫, tee畀到盡3舊都算啦
但佢其他衫褲嘢冇鞋方面咁瘋狂

不過佢已經戒甩咗...(行動上, 儲錢結婚)
口就繼續成日講呢對又好耐又想買....
怪就怪自己當時買咁多....明明八九個月咁上下先買一對就可以keep住新....
佢十鳩幾對真係要慢慢著先著得爛....

友誼第一^.^ 發表於 14-2-22 07:16 PM
我之前有個fd子(仔嚟)都是, 之前一兩個月就買對鞋...屋企十鳩幾對鞋....
對對千幾...我直接屌佢好撚戇鳩. ...

你呢個FD都算少野啦.... 唔算洗得多了
最起碼, 如果賣出去都可以半價以上賣出去

你睇返而家電話果D仆街手機GAME... 隻隻都係食錢怪
見唔少ON9仔 課幾皮(黑暗lee係其中一個), 果D AC賣返出去3千都無
有D咁既垃圾無益既興趣, 真係浪費人生...........

你個fd要結婚, 可以令佢戎左不良興趣
但黑暗lee呢d, 一世唔結婚, 痴住老豆老母住, 想戎呢d興趣? 無可能
所以結論佢一世都係垃圾

玩過星曲WEB

乂操你媽個B乂 發表於 14-2-22 07:35 PM
你呢個FD都算少野啦.... 唔算洗得多了
最起碼, 如果賣出去都可以半價以上賣出去

lee啲公仔要賣都應該賣到下錢

olg小小地玩下我覺得ok....
利申: 以前個個月入月費算唔算太過份

其實興趣睇下花得多唔多啦...我都唔太明點解我老豆可以刨好撚耐馬經
到買時又買得嗰10蚊20蚊.....有時睇唔啱個賭馬日未必買添....
(ps: keep咗n年都係咁)

買鞋買公仔都沒問題, 但要量入為出
同埋我又覺得唔單止睇總數嘅....
成皮嘢買愛物會唔會太離譜, 又要睇埋幾耐買一次, 同買得多唔多...
例如, 每月儲幾舊, 儲兩年成皮嘢去買愛物
同, 每月儲3,4千, 幾個月就買愛物
/
每月儲3,4千, 幾個月就買愛物, 但成世人只買幾次
同, 每月儲幾舊, 儲兩年成皮嘢去買愛物, 但keep住loop咁買廿幾件....
個差別就已經好大....

友誼第一^.^ 發表於 14-2-22 07:59 PM

你真係太睇少佢了

佢買左返黎既膠係唔會賣返出去,
而家d課金game, 佢閒閒地都一個月課幾千
但條垃圾搵得果一皮, 仲未計家用, 出街洗錢, 車費

直接少少講,佢份人工有一半就係洗左係垃圾上, 再另外比家用+平生活費
我諗條垃圾一個月儲到2千幾蚊左右啦

一年儲到2皮, 有撚用咩 所以先批死佢一世都係垃圾

除左興趣洗錢上面, 佢係其他方面都係不知所謂
你睇佢搵到fd都要po上黎曬...........幾撚on9呀-.-
小學雞都唔會咁做啦

玩過星曲WEB

乂操你媽個B乂 發表於 14-2-22 08:37 PM
你真係太睇少佢了

佢買左返黎既膠係唔會賣返出去,

玩具通常買嚟儲, 唔賣都正常
我都諗過買幾隻擺下, 但屋企又諗唔到有咩位可以擺
好似呢啲矮身公子咁 http://www.2000fun.com/thread-4837330-1-1.html
(天雨啲大波等身就咪撚搞了)

一個月玩幾千蚊喺game度好似又多咗啲

十週年勳章(賀詞)

友誼第一^.^ 發表於 14-2-22 07:59 PM

叫你老豆今晚all in曼聯對家

玩過星曲WEB

寂寞傀儡師 發表於 14-2-22 09:10 PM
叫你老豆今晚all in曼聯對家

glory glory man united, glory glory man united, glory glory man united
as the reds go marching on on on
http://www.2000fun.com/thread-5478015-1-1.html

友誼第一^.^ 發表於 14-2-22 09:01 PM
玩具通常買嚟儲, 唔賣都正常
我都諗過買幾隻擺下, 但屋企又諗唔到有咩位可以擺
好似呢啲矮身公子咁 http: ...

我好讚同, d膠可以買幾隻返屋企做裝飾
但起多上黎,就似一堆垃圾多過係裝飾

講起天雨, 佢都一樣係洗得多錢係膠+game........
但人地屋企有錢洗得起,無野好講
黑暗lee果d,一條死窮撚, 個個月洗錢好似倒水
呢d廢物既將來最易可以估計到

講得多都口臭, 不過條垃圾又出黎搞事, 迫我出黎抽水

玩過星曲WEB

乂操你媽個B乂 發表於 14-2-22 10:37 PM
我好讚同, d膠可以買幾隻返屋企做裝飾
但起多上黎,就似一堆垃圾多過係裝飾

啲膠點都一定係愈買愈多架啦, 睇完面碼又買幾隻面碼,
睇完黑雪姬又整幾隻黑雪姬, 睇完亞絲娜又幾隻亞絲娜...

要擺好睇, 又要買啲唔等使又晒位嘅玻璃櫃...屋企冇位擺..
http://2000fun.com/thread-5225755-1-1.html
http://www.2000fun.com/thread-5424528-1-1.html

友誼第一^.^ 發表於 14-2-22 10:55 PM
啲膠點都一定係愈買愈多架啦, 睇完面碼又買幾隻面碼,
睇完黑雪姬又整幾隻黑雪姬, 睇完亞絲娜又幾隻亞絲 ...

天雨間房我真係頂唔順
可能好多毒撚鐘意, 我就覺得好無品味
成日房都係poster, 周圍都係膠.....................
有一種好CHEAP既 FEELING

果d膠,買左返黎咪又係開頭望多幾眼, 之後就放左係度做垃圾封塵

玩過星曲WEB

乂操你媽個B乂 發表於 14-2-22 11:07 PM
天雨間房我真係頂唔順
可能好多毒撚鐘意, 我就覺得好無品味
成日房都係poster, 周圍都係膠...... ...

也可像古人那樣將china拿上手把玩

友誼第一^.^ 發表於 14-2-22 11:12 PM
也可像古人那樣將china拿上手把玩

我一向都覺得, 你去到玩古董, 字畫
起碼要有返咁上下資產
起步點最少都要中產啦

一路都覺得窮人自己都未顧掂, 就咪搞咁多野啦

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) 玩過星曲WEB

乂操你媽個B乂 發表於 2014-2-22 17:32
你識條春咩, 我做過幾份PART TIME, 唔通又學你條傻仔周圍唱咩?

你呢條咁既垃圾, 我係屌7你條亂洗錢既死 ...

pt

lee111 發表於 2014-2-22 23:47

pt

Hi 廢物又見到你了
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-26 10:56 PM , Processed in 0.035003 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存