2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 英雄聯盟 LOL 依家銀-金牌區想點樣呀D SUPP?
樓主: 春GoR
go

[抱怨專區] 依家銀-金牌區想點樣呀D SUPP? [複製鏈接]

9789 發表於 14-3-11 05:54 PM
唔夠人講就淨係識diu人
都唔係解決問題
都唔知你同d 愛港力既大陸K 有咩分別

屌你依D傻仔洗咩講道理
對住D系人係要特別既方式啦!_!
我同果D愛港冇關係 我只係一名普通既打工仔 吾去拉埋政治黎講啦巴打?

春GoR 發表於 14-3-11 06:13 PM
屌你依D傻仔洗咩講道理
對住D系人係要特別既方式啦!_!
我同果D愛港冇關係 我只係一名普通既打工仔 吾去 ...

我同果D愛港冇關係 我只係一名普通既打工仔 吾去
笑左,,,我既比喻係  果D人9唔答8唔順你意既就亂咁DIU人 同果D愛港力果班無文化既大陸K無分別
而唔係話你係愛港力...你理解能力咁低 唔怪得 玩極都咁廢

我對住D蓄生所以是咁無禮貌

9789 發表於 14-3-11 06:41 PM
我同果D愛港冇關係 我只係一名普通既打工仔 吾去
笑左,,,我既比喻係  果D人9唔答8唔順你意既就亂咁DIU人  ...

都話對住你依D白痴仔講咁撚野做乜9?
我係針對你條百痴仔呀 吾關順吾順意呀 你咁撚口臭 !

春GoR 發表於 14-3-11 06:47 PM
都話對住你依D白痴仔講咁撚野做乜9?
我係針對你條百痴仔呀 吾關順吾順意呀 你咁撚口臭 ! ...

你真係前言不對後語..你個腦袋係咪有問題?
同埋我唔覺得你淨係針對我 更加唔關我口臭事
大家睇#13同#15既對答就知咩事
話9你錯果D 全部都比你DIU

9789 發表於 14-3-11 06:57 PM
你真係前言不對後語..你個腦袋係咪有問題?
同埋我唔覺得你淨係針對我 更加唔關我口臭事face_l ...

你吾撚鐘意咪吾好入黎回帖囉 咁柒多野講

打sup要帶風向是難的~要打apc 沖分把~

聽人講SUP爬分最易,

笑傲無雙

我都好想講呢個問題~我寧願D人直接叫CARRY位,我做SUP~唔買眼基本上畀人一GK就死
唔好同我講免費眼,根本唔夠用
另外我都同意其他人要出眼
但係插眼最主要係做SUP既責任,插哂冇人會怪你
但唔插一定係你問題
拜託D人唔好話玩SUP,唔使買眼
咁樣就唔好做SUP,直接叫CARRY位
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 02:15 AM , Processed in 0.024665 second(s), 9 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存