2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 聖境傳說 警訊:一個你所認識既冰曉如何呃水魚同昆幻化 ...
go

[心得分享] 警訊:一個你所認識既冰曉如何呃水魚同昆幻化 [複製鏈接]

Alta活動勳章 笑傲無雙

順序係:由頭睇到尾

亮點1.清風妹妹bbg
亮點2.冰曉搶人場

我幫你貼埋你特登吾CUT出黎個張出黎啦^^

做咩野姐 特登cap少一張? 尋晚吹大雞搶我次元場扮吾係本人?
依家係多倫特係到自言自語可以當我搶你場咩,自己做過d咩自己最清楚啦
似你要加人好友追住人個場黎搶咩lol
6個ser我先無咁得閒同你玩呢d小朋友行為 ,尋晚你d會員係到又吾見你出聲 心虛?
2號夜晚有on既都有睇到世頻我出字啦. 係到自以為先開po先贏,笑死人咩

我無咁得閒同你玩埋d文字遊戲,你同某人機品如何呢個ser眾人皆知不解釋

btw 一個願打一個願捱 人地肯比錢我打金武 你話我呃水魚有用嗎LOL
與其葡萄我搵到金武錢既話你不如好好充實下自己打下80副啦,吾好做埋D小朋友行為

我純粹幫你貼圖個上黎 我吾會再回 要就係GAME黎啦 吾好係到陰陰濕濕要得我同你企係到先敢講野

夜雨清風 你"狗"係人都知架啦~~~
唉~唉~唉~
路過

根本個point就唔係搶場度 睇標題~
不過你狡辯吧 證據確鑿 慢慢狡辯  
其實都岩 你呃唔少人 無理由連狡辯都5識。但可惜,有圖有真相。

我不知幾羨慕你啦...搵錢搵到要呃人 我羨慕你多錢 要呃人 。
你果的80副本 你5好玩啦 收唔到?要去打?sor 全套80天地一早齊佐 一早14紫武佐
我真係好羨慕你無月岩..羨慕你無光翼..羨慕你無金騎..羨慕你80金武羨慕你全身+14。
對5住囉..我無80金武 無全身+14 唯有羨慕你。喊出黎..其實你全身+14未?

我求下你再呃多的人...講真..果晚係我玩你都吹我5漲..你都5洗咁小人要搶返人場..
不要小學雞啦好嗎..你5係好大方咩。

人地信你 比個帳號你,, 你開人帳號拎和服?  先斬後奏話比返200幻人??幻化呢??\

最可惡係 當完人一次水魚仲唔夠...仲想要人幫你入萬2點拎月岩?
抵你無月岩!!!!講真啦..你想要姐..唔洗叫人幫你密人既..自己密暗箭啦
暗箭就話5介意姐 但我覺得你依種行為真係要遣責。
你連月岩都無 幻化邊度黎 身上的藍時邊度黎 身上防+10  武+14邊度黎 。你件和服好靚呀><

就連75金裝都唔知邊個供..你話你陰5陰功
認真 我覺得你有機會比天收~

btw 你的文字遊戲咁犀利我點同你比 我就講事實 你就修飾法。
eg:你搵金武錢  點解你5講我葡萄你搵75金武錢。
唔好玩啦 神hei睪丸 雖然我係你眼中大陸仔 狗仔風姐
但係你欺騙晒所有人 你覺得好咩?!
我就無所謂既 人地信我5信我都好 我講出黎 唔係想令你無朋友 都唔係博出位
只係想大家認識下你 警惕下你。 等你苦海無涯,回頭是岸呀。賊仔冰曉

花生~~~~睇戲~~~~~~~~ =]
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-25 02:47 AM , Processed in 0.031908 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存