2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 聖境傳說 喂..拖_飯meteor 又係你威水史 入黎睇下
返回列表 發新帖 回覆
go

[影片貼圖] 喂..拖_飯meteor 又係你威水史 入黎睇下

Alta活動勳章 笑傲無雙

你咁做就5岩啦 亂re人地隻王。人又無禮貌 連做既野都係咁。 點搞呀,咁落去5得店。

ps:身上裝備呀 金羊呀 點品呀 好似係靠女人送比佢  歡迎大家多多討論。

Alta活動勳章

路過一問
點解m字頭 又會關月夜事?
完全睇唔明=3=

m字頭帶住班夜月fd re人王~
如無記錯..好似大豬先會咁做。
不得了 原來一直恨做大豬。
大豬都識講sor~佢仲衰過大豬

咁鐘意搞事係game嘈啦 大陸狗
你自由島亂9咁殺人同搶人地次元場
屈返人地搶你場單野成街都知
唔係以為仲有人信你呀?_? 柒頭皮
又要開post又要係game封鎖人地 龜仔清風:O
另外恭喜下你同個幾張凳既肥婆結左婚;睇住比人作亂碌野=D

笑傲無雙 玩過星曲WEB

大陸仔點解你咁得閒成日無事搵野黎嘈
mtr re王都未到你咁on9啦...

大陸仔:) 發表於 14-4-12 08:27 PM
咁鐘意搞事係game嘈啦 大陸狗
你自由島亂9咁殺人同搶人地次元場
屈返人地搶你場單野成街都知

做咩咁睇唔開要開分身黎2kf。
不要心虛
連改個論壇名都樣衰過人。
你要話你5係meteor個小朋友 仲有邊個會做咁既事?
由頭到尾都係個徹底的小學雞。

同埋點解你覺得係我屈人地搶場??
我果日係真係比人搶,打手不是這樣做。

自由島殺人係系統設定,唔係我出自自願。
你不如返去讀多幾年書,理清的邏輯關係。
再黎巫蔑我。我打咁多年機,黑白就5會調轉黎講。
在心中,你們不要再自欺欺人。just遊戲,別上腦。

我只係1個良好遊戲玩家。

黑名單人只係代表佢係我心中已經係個犯人。
比你都唔會想同個犯相識啦,封鎖佢咪岩囉。

pkleohoho 發表於 14-4-12 08:47 PM
大陸仔點解你咁得閒成日無事搵野黎嘈
mtr re王都未到你咁on9啦...

我件件事有圖有真相,
若要人不知,除非已莫為。
小學都應該有人教過。
不如你地乖乖地打好機啦,
五毛黨不易做。為佐五毛可以去到幾盡。
你認佢re王就得。我已經覺得你係明白真相既人。

另對於你們所謂的人身攻擊,我要深表遺憾。事非不分,黑白顛倒。
對於無理無證的事情不勇於求證,反而一味靠估。
頭腦是自己,證據也是自己的。一切都要靠自己,不要胡作亂寫。
寫一些假的東西只會令人反感,你當2kf的人都是文盲嗎?
所謂有圖有真相,在說話前麻煩拿張圖出黎。

每次討論都是人身攻擊,卻無據無理,貶人利己。小小年紀卻粗口成章,讀書你地未必叻。但係你地對於中國五千年粗口文化絕對是深得造諧。不懂尊重他人。 視為不禮

你們黑白顛倒搶場事件  血口噴人 不顧事情真相 謊話連篇 指鹿為馬 視為不信

作為一個現代上網沖浪者,每日騙案不亞於現實,卻沒有辨別事情真相能力,一口咬定事情本質該是如此。視為不智

所謂一孔之見,胡亂罵人,便知道你們這些爛打手有多爛 不公不正 。視為不仁

我站出來公諸真相於大眾網民,卻屢被抨擊,欲加之罪何患無詞。你們的良心被狗給吃了,對正義之士屢次抨擊 視為不義

禮信仁義智走天下  龌龊小人寸步難行。 活該如此。

用遊戲結婚黎反影現實作亂碌野 不是上腦是什麼。

我講完~

自由島亂殺單野.....叫左n次..
都係亂殺 之後比人吊完之後..又話唔殺..但個排行就直線上升..
唔洗圖..係人都知...睇排行就得

搶唔場就自己知啦...人地打更怪..就過黎..話個場我的..唔好搶場..
之後係亂出技同搞事 搞到人地死左.之後就話個場係自己.. 同搶場有乜分別

點解會比人叫大陸狗.自己做過d乜..自己知啦..唔洗爆出黎.
就算我出街見到大陸人都會話係中國人...
只係你..會比人叫做大陸狗...

仲要吹到自己係.良好遊戲玩家 扮乜9
乜衣家d狗做左野.會冇膽去認的?  

講乜野人地講粗口..我就唔信你出世到衣家一個粗口都沒講過
有講過就收皮啦...講咁多有雞用

咁你地5岩 系統出出黎比我殺 我殺得舒服
邊隻GAME唔殺人? 小巫見大巫。

依兩日我都算比足面大家  既然你不要臉我就打你的臉。

如果罵人會痛既..咁你就罵多幾句,覺得你地影響到我既決定 咁你要咁樣FF我都無辦法。

既然你地真係想睇我清1次場。
無所謂既..講多無謂。

「搶唔場就自己知啦...人地打更怪..就過黎..話個場我的..唔好搶場..
之後係亂出技同搞事 搞到人地死左.之後就話個場係自己.. 同搶場有乜分別
」依句算5誹謗? 咁又5好諗到我會去告你,想話你知個腦就係拎黎用既。唔係拎黎比你塞草去估既。

有機會你會係其他GAME見到我...亦或者你要保祐5好係開紅GAME見到我。因為我真係驚你會去跳樓。
我殺人未手軟過JUST FOR HAPPY

水名月 發表於 14-4-13 01:23 PM
自由島亂殺單野.....叫左n次..
都係亂殺 之後比人吊完之後..又話唔殺..但個排行就直線上升..
唔洗圖..係人 ...

報1報ID比我睇過。不過5知你會5會報假既呢。轉頭害到人就5好啦..做佐偽君子。

咩你好等錢洗咩 為五毛錢去做人地打手

夜雨清風 發表於 14-4-13 02:22 PM
報1報ID比我睇過。不過5知你會5會報假既呢。轉頭害到人就5好啦..做佐偽君子。

大陸狗果然係大陸狗
睇野睇D唔睇唔D..個文都3年前 ...
衣家看拿出黎講..
真係笑9死我...

衣家都洗鬼做咩....
請人就有..洗鬼自己辛苦?

點解我要報個ID比你個傻仔..
你以為自己乜水呀..叫人比ID你都ON 99

上次入自由到話要打9冰_  點知比人殺到走場囉...
真係笑_死我...
真係仇家太多唔記得人啦..

我公會完英文...自己諗名啦ON9仔..
搶場搶到唔認 GA大陸狗
唔好同我講打手啦..個日我比左25幻係到吸更...
點知有個仆街夜雨清風黎搶場...
做左又唔認...都唔知係咪男人...
做女人好過啦... 咁冇膽

唔好理大陸仔 佢講野1999 大家當笑話睇=.=
e個post 11個回覆有6個系大陸仔自回=.=
根本系自撐post  講完 haha

WOW
火藥味好重``
花生...花生..路過...等看

[Meteor] 發表於 14-4-14 04:54 PM
唔好理大陸仔 佢講野1999 大家當笑話睇=.=
e個post 11個回覆有6個系大陸仔自回=.=
根本系自撐post  講完 ha ...

merteor 只有你這種無尊嚴既人先會咁不知所謂。
尊重兩字都未識寫。
講得出依句說話 似足你風格。
真係re人王一點都不出奇。
精神年齡14歲

大陸仔你學好d廣東話先黎打字好嗎?
d廣東話屎到禁都夠膽死同人講住夠7年拎左香港永久居民權
真系唔想笑你7.7
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-18 11:37 PM , Processed in 0.038090 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存