2000FUN論壇

搜索
go

[其他] 無野睇

司机大佬開快少少得唔得啊,我老婆就黎生啦。文澤氣急敗壞地吹著司机.
        肥雪(司机),屌啦媽,再快超速啦,你老婆就生關我屌事啊,你趕時間落車接的士囉,男人老狗十元八塊都比唔起,老婆要生仲貪平坐van仔。
    文澤,你講乜撚野啊,我比你講多次,我無錢?你見條街除左你嫁車仲有其他車?如果唔係我嫁寶馬拎左去整,我洗坐呢d下等車?唉,呢到1000蚊,你拎住,當我求下你開快d,老子今次就唔同你計啦。
     嘩,咩人黎嫁,以為有錢大晒啊,佢唔好開咁快天啊,等陣嚇親我公公我跟他沒完,坐在前排的瘦娜低聲抱怨.
        司机,你少同我講錢啦,老子搾左几廿年van仔從來味超過速,你唔好拎錢黎大我,我係良民,犯法既野我唔做。
     你地夠啦,司机大佬你就開快d啦,人地就黎生啦,我唔想起車到見血,何況成條街鬼影都無隻,你驚比人抄牌啊?定係你駕洗技術好流啊?坐在中排的潮女純結開話.
         小心,啪,車頭玻璃被從天而降的小狗搞到碎裂左小小.
        佢老母,邊個主人咁無公得心,高空擇物啊,城客司机紛紛望出槍外破口大鬧。
     卻哪里有人啊,我小,氣分好怪議,大家覺唔覺得.豬標膽寒的說到.
       係啊,我要返屋企啊,司机返轉頭啦,我好驚啊。大家都忍不住心中既惊方。
    車中數最唔識死最有型最醒既算係大傻啦,佢話到,你地班en春同我含柒啦,大驚小怪,肥佬你同我開車,開快少少,我大佬話既,遇神殺神遇佛殺佛,見鬼就捉住佢黎屌,有我起到怕佢老母生雞仔啊?
       目標係医院啊,大肚婆優先啊,驚既可以先落車,震定好心提司机別忙了車中有大肚婆既事。(震定係大傻條靚)
       嘩,你老母比狗屌,大家睇下前面果條餓狗真係屌緊人地老母,文澤說。
    大家睇下,姦屍狗唔係一般既狗黎嫁,你睇下佢隻眼......紅色嫁,....
      佢個口咬住d咩啊,手.....手....手....係人手啊,少女奇娜驚叫.......
      今次真係大撚獲啦,成個旺角一個人都無,怪狗又食緊隻人手,點撚解會無人理嫁?
        因為寫太長會無人睇,所以希望可以待續啦.

人生難免會遇到好多怪事,睇你點去面對。正如故事中司机會為左個大肚婆不惜破戒超速嗎?而依家面對既問題遠遠唔係趕住生仔咁簡單,面對一連速怪事,佢地是生是死就要靠我來安排啦。。。。。。

溫馨提示,我一般係早上先會上線,要打飛机,大家唔好誤會
係全民大戰飛机

跌得快過估市,我要浮上水面,比下面留隻字啦巴打們.
明天早上應該會更新   
    跟住落黎會同行屍談判,刀劍神域既桐人出場.

十週年勳章(賀詞)

係咪on9故黎?諗唔諗住爛尾

╭━━━━━━━━━━━━━╮
┃╱╱╱╱╱╱╱╱┏┓╱╱╱┃
┃╱╱╱┏┓╱╱┏╯┃╱╱╱┃
┃╱╱┏┛┗┓╱┗┓┃╱╱╱┃
┃╱╱┗┓┏┛╱╱┃┃╱╱╱┃
┃╱╱╱┗┛╱╱╱┃┃╱╱╱┃
┃╱╱╱╱╱╱╱╱┗┛╱╱╱┃
╰━━━━━━━━━━━━━╯ 

2KF大型活動勳章 K歌達人 十週年勳章(賀詞) 忍影世界

爛尾會比人燒春袋架, 我話你知

東方.真龍 發表於 14-4-18 12:40 PM
爛尾會比人燒春袋架, 我話你知

呵呵,爛尾又如何,幾多大制作都係比人屌爛尾收場啦,我又唔係咩作家,又唔係咩名人,鬧著玩而已.
同埋一直到無結局咪唔會爛尾囉

上回題到怪狗食人屌屍體,旺角空無一人,不明小狗從天而降.......
        大家都好清楚果隻非一般狂犬,所以司机大大好快咁開走無理會到隻狗。
     好不容易到e院了,屌啦媽,又係一個人都無,邊撚個識接生啊,急到全身冒汗的文澤吶喊道。
      我....我應該會.....可以吧.........君如叫道.....
         你啊,你邊撚到嫁,唔係你做咩嫁?文澤追問佢既工作....
      我呢,以前做過幾日護士啦,後來被炒油就轉行幫d小姐落仔,我諗生仔同落仔都差唔多姐......君如答到。.
      滿以為大家會卡卡大笑,可惜現在呢個環境,大家都擔心緊自己既安險,就無笑到.....
      好不容易孩子出世了,是龍鳳胎。大部難過,大家絕望既眼神隨著新生命的誔生而感到重獲一絲希望.
       嗯,之後連三日大家都安言無樣,經過油站就入油,經過食品店就高賣。免強維持倒生計。

哈哈,我從來無諗過可以拎野唔洗錢,大傻喊道.
          從呢刻開始我大佬就係大家既大佬,呢到佢說了算.大傻身邊既刷鞋仔喊濕超說道。
     你都痴撚線,佢個名有個傻字嫁,要我地跟佢?你傻姐我地唔傻啊...文澤話道.,,,
       你老母啊,敢同我大佬講野,大傻身邊二條靚抱拳想打鳩文澤。
      大家靜d,有動靜,身穿黑袍,背持劍的神秘青年喊道。
     其實我唔係戲子,我係來自刀劍神域的桐人,自從殺左果到既gm救左大家之後。上帝發左條訊息比我叫我黎呢到打救世人.
               哈哈哈.......哈哈,唉,又一個瘋子...........大家終於忍唔住笑左出黎.....
                  前面,前面真的出現行屍耶........性感av女優仆多野脫衣喊道........
         那隻行屍坐出接的士的姿勢,示意司机停車,肥雪望望大家,從大家既眼神中看出大家都默許停車看來著何方妖物.
         那行屍叫到,老子餓了,想活命的留低一個人比我地班兄弟充肌,不然老子一枝穿雲箭兄弟立刻來個餓狗搶屎將你地統統吃掉.....
       桐人說,讓我來宰了牠吧.....
      言時的大傻嚇得緊縮一團,不敢作半句聲,文澤卻被嚇暈了。
     別驚動其他行屍了,讓我黎做祭品吧,現在才知道原來車上有個小日本...
     就當是為了日佔時期我國對中國的屠殺行為作出補賞吧......
       他一枝箭沖左落車,連桐人也阻止唔倒佢.........
                待續

第1章第3回.
         小日本死後的第7天,他們再次遇上牠了,唔知點解車上所有人都唔怕佢,反而對佢再一次有著什么期望。
     車停下了,逹華正在跟牠交談。言語中大家都感到牠沒有什么惡意。不是嗎,要不是他的希牲,會換來所有人的平安嗎?不是牠,大家可能早以變成泯滅人性的試血怪物了。牠的記憶沒有消失,他要求上車跟大家一起旅程,查找救世的方法.
        於是小日本再一次加入了這次旅程.
       其實小日本另有所圖,牠不怕死是肯定的,可惜是他對自己的國家如忠.他被上峰派來呻入中國人手中,希望佢能切底咁減消中國人對日本的敵意,好讓國家的陰謀得以順利。.
      這位小日本像兵飛嗎?
      唔知點解寫寫下詞窮,無啦啦發展到國家矛盾,好地地一個科幻小說,點解要加入咁多九唔塔八既題材,好地地一個災難故事,點撚解..................算啦,都係慢慢再研究研究,對自己太失望了.....

拍成電影呀笨

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-19 06:29 AM , Processed in 0.035659 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存