2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 AVA戰地之王 TroubleFive約戰,SL雪豹幾時得閒?求教up語音上網 ...
樓主: ccfai01
go

[疑難雜症] TroubleFive約戰,SL雪豹幾時得閒?求教up語音上網 [複製鏈接]

回覆 magickwan 的帖子

你係?小m?

magickwan 發表於 14-4-27 10:34 AM
你不如講下你game 名?

SL打手!!! 不如你又講下你咩名

簡單講返上次網吧啦,無廿幾,都有咁十幾個掛?廿幾個,可能就用左誇張手法,但十數人,我之後係各團rc聽返都有講返依件事,過十個,你唔會同我講無掛?
很遺憾但事實當 貴團戰敗後有十數個人一齊走,當時其他對伍勝負未分,我諗佢地就唔會走,不過依樣唔係今次事件重點,我唔會再詳細討論

咁當然啦,人多就唔會溶到人啦,但我唔知點解 貴團咁傾向出去網吧打,咁其實 貴團都有交流之意,點解唔留返係屋企玩要出到網吧呢?你係質疑我地玩外掛腳本定係其他理由?如果係咁 貴團就唔洗擔心,敝團雖弱但之前曾有好運而贏出到名次,反而遺憾既係 貴團亦未在外邊比賽中贏得任何實體獎助,要擔心應該係敝團方面擔心,
不過 貴團放心,敝團從不計較對手強與弱,軟件幫助或是真實力,只希望求取可貴經驗既交流,咁當然前題希望對手要有人品。而 貴團亦不需質疑敝團

入正題,重點唔係室主功能話踢就踢,係 貴團2位金牌惡言相向,話我唔多講,你自己講返道理係咁邊個到。而敝團亦對 貴團持欣賞態度,不過昨日一事令到敝團刮目相看,貴團各人人品可見之

最後啦,我果陣都有問過邊幾個話得事,有2位金牌出聲啦,其中一位主張「出黎打」,姐係接受左敝團交流啦?
而話去唔去網吧一事我亦幫 貴團解決,請問 貴團幾時得閒呢?

回覆 JokerChiu 的帖子

佢根本就係SL個團D人

討論點解要知人個名?

ccfai01 發表於 14-4-27 05:10 PM

簡單講返上次網吧啦,無廿幾,都有咁十幾個掛?廿幾個,可能就用左誇張手法,但十數人, ...

人地陣係識 "你老味" 架炸
叫打團戰就打你老味
咁鬼小學雞
嗌交只係識屌人老母唔識講重點咁

JokerChiu 發表於 14-4-27 05:37 PM
叫打團戰就打你老味
咁鬼小學雞

小學雞正係識講親戚

JokerChiu 發表於 14-4-27 05:37 PM
叫打團戰就打你老味
咁鬼小學雞

又唔見我有講.....我中立去講..有冇篇幫?

YuKi99 發表於 14-4-27 05:21 PM

討論點解要知人個名?

你睇你新手AC..又係打手?

ccfai01 發表於 14-4-27 05:10 PM

簡單講返上次網吧啦,無廿幾,都有咁十幾個掛?廿幾個,可能就用左誇張手法,但十數人, ...

對於網吧....記得係9個...但都成2年了
打完未走....好多隊都走左...都係樓下吹左下水
而勝負真係咁重要?.....
我真係唔知你邊團? 你強係你既事..唔關我事
而之不過我見到係你用人地個團戰敗左既事
去表現出自己個團彧個人打AVA既成績出較出眾
同有名次......

對於你今次既事...我真係唔係現場.所以唔知咩事..
人地踢你唔一定要解釋..
有野你又唔講.....
人地用敝團..自己就用貴團?

一直講既欣賞態度..係(本人)對貴團一直欣賞態度
希望你了解地我打緊咩....

網吧一事我幫你問問...彧你自行去找團長問  OK?

而勝負真係咁重要?.....
我真係唔知你邊團? 你強係你既事..唔關我事
而之不過我見到係你用人地個團戰敗左既事
去表現出自己個團彧個人打AVA既成績出較出眾
同有名次......

對於你今次既事...我真係唔係現場.所以唔知咩事..
人地踢你唔一定要解釋..
有野你又唔講.....
人地用敝團..自己就用貴團?

一直講既欣賞態度..係(本人)對貴團一直欣賞態度
希望你了解地我打緊咩....

網吧一事我幫你問問...彧你自行去找團長問  OK?

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

首先,一直我都稱本團為敝團,SL雪豹為 貴團,我唔知邊句令你誤會,如果有,一定係我手誤

拿我講左唔詳細講咖啦,係你自己R返黎講
我無用 貴團戰敗而去恥笑 貴團,因為敝團當然亦是3甲不入,我唔知點特出我地既成績
我強與弱真係唔理你事,關我個團事姐

同埋,唔係咩有野我又唔講,我真係火到黎埋,你試下再同我玩偷換?我就當我岩岩開post打唔清楚
係23樓我都清清楚楚咁講「入正題,重點唔係室主功能話踢就踢,係 貴團2位金牌惡言相向

我亦都唔知你講乜野網吧,一路都話網上交流,坦白講你乜都無睇你睇清楚d先再答你好無?
已有 1 人評分Good 收起 理由
francowkw123 + 3 屌…睇完真係笑lun死我

總評分:  Good + 3   查看全部評分

ccfai01 發表於 14-4-27 06:21 PM
而勝負真係咁重要?.. ...

你講緊人地3甲不入....而你就有名次
咁仲唔係囉人地黎講...表現出自己團比人勁?

你講.(我強與弱真係唔理你事,關我個團事姐)
咁人地團就關你事嗎? 都係人地團既事

你講有兩位惡言相向...冇計呢到真係幫你唔到...

一係我幫你轉告你既要求比佢兩位知
好嗎?

你話:你講緊人地3甲不入....而你就有名次
我話:因為敝團當然亦是3甲不入
你指依句?其實你知唔知敝團/貴團係點解?
敝本指本團,姐係指TroubleFive
貴團指你地團,尊稱黎,其實你識唔識?你好似將角色方面調轉左,你睇清楚d先好無?

你話:咁人地團就關你事嗎? 都係人地團既事
我1樓就話:咁其實大家都知 貴團強,敝團弱
我由頭到尾都無講過你地弱,同埋都講埋我只係讚下你地團,不過 貴團強與弱真係唔關我事

而家我都知你幫我唔到,講真麻煩你睇清楚我打過d咩好唔好?而家係你地團都意向交流,我叫你地約個時間出黎喎
你幫到我既就係約個時間囉

SL雪豹不嬲咁寸架la,自己以為好勁咩?
龜支持你HEHE

雪豹重係到?

唔好意思
新泥2000fun味換icon

ccfai01 發表於 14-4-27 06:42 PM

理解能力有問題

閱讀理解左定唔合格

個PO個重點係唔LIKE佢地態度想挑你地機

人地又話要出黎打

我地提你地成班一齊走係因為你地個團太西利

打個網吧賽十幾條友出黎做啦啦隊

我地呢D蚊型團

團友十隻手指數得晒

怕出黎打比你地圍就唔好啦

咁你地又要話我地踩你地台高自己我有咩計

閱讀理解做好D先啦

人地能力差冇計架,可憐蟲

ccfai01 發表於 14-4-27 06:42 PM

由頭到尾個人意見....
我講網吧,.未就係約出去打囉..唔通係公園打AVA咩?
你咁都要串下我....我都講幫你問.一係你直接搵團長
而嫁我係解決問題.唔係同你嘈....
OK...
你勁.你強.勁到怕左你..你技術高超..
滿意未?
打機為開心...高興未一齊玩...唔岩未唔玩囉
呢個場唔岩..未轉下個場玩
有咩咁大不了....姐係你強就可以串.你勁就可以話人?
你勁就唔踢得你走...咩道理?

打AVA  打到有飯開咩?    我就一定冇
希望你睇開D...

我本人有咩得罪你..我講聲SORRY ...
如果下下比人TK彧比人踢都開PO講下都真係幾煩

drc_tango 發表於 14-4-27 06:43 PM
SL雪豹不嬲咁寸架la,自己以為好勁咩?
龜支持你HEHE

佢地係玩得串....但冇講過彧自稱自己係勁.....
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-1 10:32 PM , Processed in 0.035166 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存