2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之歷險 海洋P場直擊 原來邊個是垃圾?Part2(27/4) ^_^ ...
樓主: TT媽
go

[Nos貼圖] 海洋P場直擊 原來邊個是垃圾?Part2(27/4) ^_^  

回覆 最後出事 的帖子

thx曬你既更改
下次醒小小喇 吾好再搞錯

回覆 曉峰2068 的帖子

回憶愛 單車男成日係台既另一邊bug技出招偷打人之後上返台架啦 你真係厚此薄彼
下 我地有成日係台既另一邊bug技出招偷打人之後上返台架啦??
求片 thx 冇片好心就收皮啦 96甲死到成隻狗屎甘==

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

回覆 Chungbb0907 的帖子

你過日見到佢有出現嗎?

甘問係係你依加係咪冇食強回先==

原來你若乘風甘廢 希望緣家可以早日協助夢之恢服和平

貼多次先 我驚膠長眼細睇唔到 或者又選擇性失明以致選擇性回post

回覆 TT媽 的帖子

見你咁on9用左幾個鐘將d圖整合再擺上網  我回應你一下啦
首先 4月27日 天晴  你估寫日記咩 如果你要寫既記得日日寫足再post比我地睇喎
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
重點黎啦  其實我已經覺得你好執著同煩膠  你唔好話比我知緣家冇試過打2下走返上台
回憶愛 單車男成日係台既另一邊bug技出招偷打人之後上返台架啦 你真係厚此薄彼
同埋唔講你若 只講我自己  我都唔係睇死亡次數 我關心係你地用左幾多強回
你又要想將你自己個套諗法誤導別人  死得多如果柒  用強回多就唔係柒咩
我真係冇你咁煩膠次次打交都影低人地死左幾多次再慢慢數 你都係想話比人知你好勁
以少勝多 但你自己又唔肯面對另一樣事實 你地用強回次數相比我地多出幾倍
所以我唔會覺得你地好勁 只能說你呢個膠長真係太執著  係傳說中的執著撚
不過見你咁有心整圖擺上網 但我都會忍唔住想同你說一句:你真係多9餘
如果你認為用強回先嬴到別人 而覺得自己好勁好威  我真係會對你好失望

另外我冇吹到自己無加技 但唔似得你地時時刻刻都加左技先敢入p場
你連比人笑緊既重點都未搵到出黎  就唔好笑人啦  好笑既其實係
緣家即戰4個s車怪 汁水整強回先有得大p用 同當年你話人地幸族既情況其實係一樣
你幾時先肯面對現實姐 天行 小地 聖之刃亂打人 呢d搞事行為 你咪又係包庇
比多次d post你睇啦  你幾時先會正面回答問題同面對現實
http://www.2000fun.com/thread-5494812-1-1.html
http://www.2000fun.com/thread-5494296-1-1.html
http://www.2000fun.com/thread-5491404-1-1.html
http://www.2000fun.com/thread-5491724-1-1.html

另外題外話 原來殿堂場既第一名=第一戰 你對第一戰既定義真係好特別
同埋你收左昆狗既裝就認左佢啦 真心講句 轉左裝既你人品盡失
我唔明人地93甲你93甲  你可以軟過人地咁多 點解你可以大p時為左唔比人打死而登出既?

死亡次數不代表一切  請問陳生大P點先算係贏?
咁你認為死亡次數就係代表一切  大P咁就算係贏?
呢個問題其實反映個人質素 只識打交既玩家咪認為將敵人打死就=嬴
但其實有輸嬴架咩 如果你係要將結果定為輸嬴 只能說你太執著
Nos只係一隻遊戲黎咋  青山醫院膠長 拜託你唔好咁幼稚 你真係走去數人地死左幾多次
大P點先算係贏  不如你自己諗下啦  你思想太狹隘 認真你就輸了 呢句名言印證左係你身上

啦 我唔係抺黑緊你地  我圖都比埋咁都可以話我抹黑  你真係好唔客觀
不過你身為緣家膠長 我都唔會期望你會識得持平分析 是非對或錯
我幾個post所指出既 你從來就回應唔到 但又唔會自我檢討 只能說你膠人冇藥醫

另外什麼死老公 呢d野我從來冇講過 唔好拉埋我黎講 就算我地敵對
我都唔會人身攻擊  我唔似你地緣家咁狗 成日唔夠人串 走去串人幾十歲
你自己都幾十歲  好心你客觀一點  派點箱有冇呢件事 你自己族post已經寫左

我開既post長氣  你開個d就唔長氣? 你用咁多時間數人地死左幾多次同埋整合d圖
你唔止長氣 仲好哂氣  泥泥去去都係過幾句 話咩死左幾多次 其實我覺得你有冇點新意
你地係明搞陳曉峰 咁就得啦   你地搞人在先咪姐係你地唔岩 其他玩家知道就可以了

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
我想回埋你以下既說話 :
傳聞呢 有人用左1s40防收左個彩爆喎
過條傻仔以為可以染到以下個post入面d人咁
http://www.2000fun.com/thread-5494758-1-1.html
點知染唔到喎 唔知過條傻仔係邊個呢

睇完我只係笑左一下 你真係..又將自己套諗法套落人地度
我都冇諗住染以下post個隻色 你要宣傳都唔洗搵我抽水下話
1s40收彩爆有問題咩 明買明賣真金白眼 如果照你咁講我想染又染唔到
你咪一樣染唔到 傳聞你好似得隻黃色(屎色)鳳頭喎 唔知邊個柒d呢
你好似收緊冰塊10m? 洗唔洗我學下你 笑下你想要冰塊又無呀
拜託你唔好咁無聊  成日用呢d串人技巧 我真係覺得你好低級

最後啦  你肯回我個d post未 唔好再選擇性失明回帖啦
我學你上次回我個post咁對你講一次啦  我只回你一次 再回你都哂氣
比埋我個d提問你睇下啦 廢事你又要周圍搵 唔好答返之前你答過既答案 因為一早比人推翻左

第一  點解 緣來這垃圾 既族post點解可以咁膠既?  入族1個月有79點箱1個 但族人要比家用Tatat洗既?
第二  點解 緣來這垃圾 即戰會車人地怪既?
第三  點解 緣來這垃圾  P場亂打人  etc親吻掠過  聖之刃 天行 恰低LV新手既?
第四  點解 緣來這垃圾 回憶愛  為左確保靠汁水維生既利益而放下人格去邀人地屋既?
第五  點解 緣來這垃圾 對 反緣大軍  緣來這垃圾完整陣容 可以由頭輸到落尾既?
第六  點解 緣來這垃圾 家長 Tatat  自稱第一弓龜仔  打族戰時會淆底登出既?
第七  點解 緣來這垃圾 陶醉傳92弓+9 7轉+15 隱身加左士食攻水 大技打人900HP既?
第八  點解 緣來這垃圾 柒到要係2kfun論壇開人仔去回人地post既?
第九  點解 緣來這垃圾 回憶愛要走去舉報人地 之後比人禁言既?
第十  點解 緣來這垃圾  3個族人入左6轉團  3死滅左人地團既?
第11  點解 緣來這垃圾  要1日12小時係海s 守住P場  不惜成為毒撚既?
第12  點解 緣來這垃圾 天行 會淆底放哂d裝 收左皮既?
第13  點解 緣來這垃圾 聖之刃做左抽水王  魏偉東要去做地盤佬既?
第14  點解緣來這垃圾  Tattat 打交時血量倒水咁倒  回憶愛 Jason 要綠血食強回既?  

簽名被屏蔽

十週年勳章(賀詞) 童話八週年

haha, 長氣陳開動無敵自hi 方程式
將所有敵人用長陳死光掃低晒
拿, 我都話長氣陳比我有潛質架啦
咁多點只要經佢文筆寫出黎, 就可以避重就輕咁轉移番視線落人地度

解釋=掩飾  :ro04::ro04: 片已經係真相  輸左就輸左吧 :smilie_:D: 好精彩既片:smilie_:D: :smilie_:D: :smilie_:D:

第一  點解 緣來這垃圾 既族post點解可以咁膠既?  入族1個月有79點箱1個 但族人要比家用Tatat洗既?
第二  點解 緣來這垃圾 即戰會車人地怪既?
第三  點解 緣來這垃圾  P場亂打人  etc親吻掠過  聖之刃 天行 恰低LV新手既?
第四  點解 緣來這垃圾 回憶愛  為左確保靠汁水維生既利益而放下人格去邀人地屋既?
第五  點解 緣來這垃圾 對 反緣大軍  緣來這垃圾完整陣容 可以由頭輸到落尾既?
第六  點解 緣來這垃圾 家長 Tatat  自稱第一弓龜仔  打族戰時會淆底登出既?
第七  點解 緣來這垃圾 陶醉傳92弓+9 7轉+15 隱身加左士食攻水 大技打人900HP既?
第八  點解 緣來這垃圾 柒到要係2kfun論壇開人仔去回人地post既?
第九  點解 緣來這垃圾 回憶愛要走去舉報人地 之後比人禁言既?
第十  點解 緣來這垃圾  3個族人入左6轉團  3死滅左人地團既?
第11  點解 緣來這垃圾  要1日12小時係海s 守住P場  不惜成為毒撚既?
第12  點解 緣來這垃圾 天行 會淆底放哂d裝 收左皮既?
第13  點解 緣來這垃圾 聖之刃做左抽水王  魏偉東要去做地盤佬既?
第14  點解緣來這垃圾  Tattat 打交時血量倒水咁倒  回憶愛 Jason 要綠血食強回既?  

回覆 凸囝 的帖子

你點解要做d咁既野 何解要copy多次出黎

緣家無敵

回覆 示威 的帖子

我支持勇敢的左將軍

回覆 東方直龍 的帖子

你條毒撚 睇清楚d啦 邊有錯字呀 自己編輯我個係到嘈 叫左你咪打咁多飛機 搞到豆雞 仲要聲大夾惡 死廢青 只識日日上夢之打機 好心你搵下工做啦 定係冇工請你呀 定係連見工都驚 :smilie_:D:

回覆 wowNwow 的帖子

毒撚廢青肥狗bu 你唔好嬲啦 爆左你張圖出黎   打比我 開解你啦65469506

十週年勳章(賀詞) 童話八週年

haha, 我都估到你又係咁回架啦
為左方便壇友閱讀, 我將你D 無謂野同廢話都刪走左部份

你唔好話比我知緣家冇試過打2下走返上台
>> 我誠實咁講句: 梗係有啦
回憶愛 單車男成日係台既另一邊bug技出招偷打人之後上返台架啦
>> 又FF?
同埋唔講你若 只講我自己  我都唔係睇死亡次數 我關心係你地用左幾多強回
>> 片中我睇到你死左咁多次, 作為戰士的你有無爆強回先?
死得多如果柒  用強回多就唔係柒咩
>> 用強回多代表佢強回多囉
你地用強回次數相比我地多出幾倍
>> 你係咪認真數過同一時間入面緣家同你若每人每分每秒都用左幾多支強回先? 有既唔該比圖
所以我唔會覺得你地好勁 只能說你呢個膠長真係太執著  係傳說中的執著撚
>> 我地唔係勁, 真係唔係勁, 只係對手太弱咋
如果你認為用強回先嬴到別人 而覺得自己好勁好威  我真係會對你好失望
>> 同上, 即係你即戰執埋執埋有咁多強回大P都唔用賣隊友死幾次自己走左去囉 我地都對你好失望架
你可以參考下SU 點解要去開JJ族架

另外我冇吹到自己無加技 但唔似得你地時時刻刻都加左技先敢入p場
>> 你加唔加技, 有無比人打 只可以判定你自身係遊戲入面既人品度, 詳細我呢個帖有回應
http://www.2000fun.com/thread-3446101-279-1.html

緣家即戰4個s車怪 汁水整強回先有得大p用 同當年你話人地幸族既情況其實係一樣
>> 唔同, 我地無同人講侵占S3=敵人
天行 小地 聖之刃亂打人
>> P場定義又係點?
你幾時先會正面回答問題同面對現實
>> 你幾時先肯面對自己倒地
http://www.2000fun.com/thread-5494812-1-1.html
http://www.2000fun.com/thread-5494296-1-1.html
http://www.2000fun.com/thread-5491404-1-1.html
http://www.2000fun.com/thread-5491724-1-1.html
呢4條LINK 我唔回啦

題外話 原來殿堂場既第一名=第一戰
>> 比人睇下你係幾咁執著放第一名, 洗到三隻都排第一, 應該第一戰弓咒都非你莫屬
同埋你收左昆狗既裝就認左佢啦
>> 比圖証明
我唔明人地93甲你93甲  你可以軟過人地咁多 點解你可以大p時為左唔比人打死而登出既?
>> 呢度咪有晒你要既答案
http://www.2000fun.com/thread-5494842-1-1.html

死亡次數不代表一切  請問陳生大P點先算係贏?
咁你認為死亡次數就係代表一切  大P咁就算係贏?
>> 係呀, 甲方殺敵數多於乙方殺敵數 = 甲方贏
呢個問題其實反映個人質素 只識打交既玩家咪認為將敵人打死就=嬴
>> 大P唔適合你, 你都係約人去S2-4 同佢玩除裝單P, 或者開隻1LV 新手互扑啦
>> 我明白鍾意幫人奶腳指既你 係唔會承認自己失敗
Nos只係一隻遊戲黎咋  你真係走去數人地死左幾多次
>> 咁我地都係玩遊戲設定好既遊戲姐
大P點先算係贏  不如你自己諗下啦  你思想太狹隘 認真你就輸了 呢句名言印證左係你身上
>> 比你講咁多 你又講唔出點先算贏
啦 我唔係抺黑緊你地  我圖都比埋咁都可以話我抹黑
>> 其實都無人理你抹唔抹 本人淨係覺得你好長氣
我幾個post所指出既 你從來就回應唔到 但又唔會自我檢討
>> 回應唔到 定係回左你睇唔到 同埋你自我中心程度太高?

另外什麼死老公 呢d野我從來冇講過 唔好拉埋我黎講 就算我地敵對
我都唔會人身攻擊
你自己都幾十歲  好心你客觀一點  派點箱有冇呢件事 你自己族post已經寫左
>> 第一+二句話唔人身攻擊, 第三句就話人幾十歲, 自打咀吧? 派唔派點箱又關你旦治咩 你唔抵得呀?
自己用櫻花皇后或者娃娃買個點箱送比陳曉峰囉

我開既post長氣  你開個d就唔長氣? 你用咁多時間數人地死左幾多次同埋整合d圖
>> 其實真係為左你而去整架咋, 你估個個都會理你架咩? 對你算唔錯啦
你唔止長氣 仲好哂氣  泥泥去去都係過幾句 話咩死左幾多次 其實我覺得你有冇點新意
>> 你比左大P贏輸定義出黎先再講其他無謂野啦
你地係明搞陳曉峰 咁就得啦   你地搞人在先咪姐係你地唔岩 其他玩家知道就可以了
>> 明搞你 唔代表係我地搞你先架

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
傳聞呢 有人用左1s40防收左個彩爆喎
過條傻仔以為可以染到以下個post入面d人咁
http://www.2000fun.com/thread-5494758-1-1.html
點知染唔到喎 唔知過條傻仔係邊個呢

>> 你笑左一下, 我地笑左好多下
>> 絕對無抽水, 只係同人分享你用左咁多錢去收而爆支強回幫手頂下比隊友抖下氣都唔捨得
1s40收彩爆有問題咩 明買明賣真金白眼 如果照你咁講我想染又染唔到
>> 當然無問題, 你掉錢落地下我呢D 窮西都會去執啦
你咪一樣染唔到 傳聞你好似得隻黃色(屎色)鳳頭喎 唔知邊個柒d呢
>> 你咁講即係話晒所有人著黃色既衫褲鞋物都係柒姐
你好似收緊冰塊10m? 洗唔洗我學下你 笑下你想要冰塊又無呀
>> T媽10M 收係其他人, 我地自己都有去採, 所以唔會無
>> 拜"托"你唔好再獻醜啦, 認真回人POST 就認真D 咪懶係串串貢咁

我學你上次回我個post咁對你講一次啦  我只回你一次 再回你都哂氣
>> 又照你咁講, 我都推番晒你回既野啦, 你再回多次啦
比埋我個d提問你睇下啦 廢事你又要周圍搵 唔好答返之前你答過既答案 因為一早比人推翻左
>> 你自己碌番上去再答番我D 問題 唔使我COPY 出黎比你睇喇呱

見你咁on9用左幾個鐘將d圖整合再擺上網  我回應你一下啦
首先 4月27日 天晴  你估寫日記咩 如果你要寫既記得日日寫足再post比我地睇喎
你又知我用左幾個鐘整個post?
你係米好心急想知個post講咩姐?
我鍾意打日子同天氣你吹得我賬呀
我做咩日日都要寫足比你睇?你想點姐?

重點黎啦  其實我已經覺得你好執著同煩膠  你唔好話比我知緣家冇試過打2下走返上台
你話我地有人打2下上返台 咁又點?多得過你地?數出泥啦
但你唔好厚此薄彼要數埋你地大軍邊個都係打2下上返台喎
唔識數?要唔要我幫你數?

你又要想將你自己個套諗法誤導別人  死得多如果柒  用強回多就唔係柒咩
我地用幾多強回關你春事?
我地用強回要你比錢?
咁又係 強回1400m20支喎 唔係人人都食得起
好似你咁死得多唔係叫做柒 咁叫咩?
你當然失望啦 你連爆強回既資格都無 比人秒殺

99lv 劍 傳92 9x弩 傳96甲都可以死8次 咁唔係叫做柒?

我真係冇你咁煩膠次次打交都影低人地死左幾多次再慢慢數 你都係想話比人知你好勁
以少勝多 但你自己又唔肯面對另一樣事實 你地用強回次數相比我地多出幾倍
個post係邊到見到我話我地好勁?
你睇唔到個題目叫咩?

原來邊個是垃圾?

你連比人笑緊既重點都未搵到出黎  就唔好笑人啦  好笑既其實係
我地鍾意加技入p場 你吹啊 又得罪你呀?
咁又係 好似你地話齋

S4即戰明車你 咁又點?
明邀你屋咁又點?

我地係明搞陳曉峰 咬我食啊?
你自己做過咩心知肚明啦 我知你一定唔會認 又話人屈你
http://www.2000fun.com/thread-5491571-1-1.html

你幾時先肯面對現實姐 天行 小地 聖之刃亂打人
聖之刃係邊個你又扮唔知 小地唔係去左cou咩?

另外題外話 原來殿堂場既第一名=第一戰 你對第一戰既定義真係好特別
同埋你收左昆狗既裝就認左佢啦 真心講句 轉左裝既你人品盡失
你眼殘?睇唔到我話5月份第一戰?你真係以為自己係第一戰?
傳96甲係p場一個鐘都唔夠死8次既第一戰?
你又邊隻眼見到我唔認收左裝?你又知放裝過個昆狗?
條友收左電童裝再放出 咁放裝條友係昆狗?
我收裝咁又點?用你d錢收?我收裝又得罪左你啊?

我夠唔明人地傳96劍甲你又係傳96劍
點解你可以死8次咁多啊?
你邊到見到我登出?post出泥啦
請你講解下片中既你3分20秒做咩走左出p場

Nos只係一隻遊戲黎咋  青山醫院膠長 拜託你唔好咁幼稚 你真係走去數人地死左幾多次
大P點先算係贏  不如你自己諗下啦  你思想太狹隘 認真你就輸了 呢句名言印證左係你
你柒夠未呀?唔係將敵人打死就=嬴 咁係咩?
你又答唔到我 叫我諗 我無腦嫁 求解答

你有本事可以拍/影我地死亡多過你地既圖/片
我地可以比你地笑返 無任歡迎
你邊到見到我泥泥去去都係過幾句?請指出

乜原來收左彩爆過個係你泥?
你唔講我真係唔知喎
1s40收個頭係無問題喎
我地爆強回有問題?
我地派箱有問題?
我收裝都有問題?
屎色同黃色都分唔到你隻眼真係有問題?
冰塊要10m一粒?商街都係2m1粒炸喎 你係米比人昆呀?

屌你個口 一早回左你啦
唔係講笑 你真係盲嫁喎
答完又問 答完又問 你真係同一個問題答19幾次
選擇性失明過個係你lor
你唔係又要我打過d字呀
你鍾意9吹姐 唔好套落我身上好無?
我比埋條line你自己搵啦

http://www.2000fun.com/thread-5491724-2-1.html

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-29 09:36 AM , Processed in 0.035215 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存