2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之歷險 外掛? 一下上+10裝.....另放傳95杖+8
樓主: 愛仔。﹏。
go

[消息情報] 外掛? 一下上+10裝.....另放傳95杖+8 [複製鏈接]

loloman710 發表於 14-5-7 12:17 PM
細SER自HIGH你地緣家最撚叻
你地肯投資係海S 我真係佩服你地

哦,有機會既咪見下真章囉,大ser

簽名被屏蔽

你地海s沖隨一件+10就要上黎哂命
咁天s一日要開幾多個post?

十週年勳章(賀詞) 童話八週年

我又唔覺得係晒命喎
沖到+10 上黎同壇友分享 無問題喎

簽名被屏蔽

我吾係妒忌你
而係你地班細SER仔自HIGH上腦

大細ser 分別裝到幾多人?

中國石化 發表於 14-5-7 12:24 PM
哦,有機會既咪見下真章囉,大ser

呢D咪叫撩人皮囉 緣狗而家好明顯地挑釁其他SER開戰
睇到架啦 我驚有朝一日天海合  緣狗比人滅族咋
有機會既咪見下真章囉,大ser <<<<<戇鳩仔先會講

回返正題啦 人地龜仔96甲扮78甲  大p神登 佢有咩做唔出架
佢件96甲應該沖左幾百次先沖到 之後搵緣家攝影師影片  又要播首歌混淆視聽
童話抽水王又抽水 呢個帖唔似分享囉 係哂命多d
係架 海s少人到就黎汁 龜仔為左挑戰gm不惜扔幾萬蚊係隻game度
好威風  最後都抹掉唔到龜仔撩gm皮 之後比gm秒殺既事實
仲有 龜仔把傳95弓又沖左幾多次 做咩唔分享下 唔通沖左千幾次先沖到?

等到合左s 先講啦
你可以將你既訴求寄信去gamecyber 架
成日講埋d 將來式有春用咩

無聊一啖笑 發表於 14-5-7 04:15 PM
等到合左s 先講啦
你可以將你既訴求寄信去gamecyber 架
成日講埋d 將來式有春用咩 ...

同返你族人講啦  >>>等到合左s 先講啦
佢可以將佢既訴求寄信去gamecyber 架
中國石化 緣家狗   成日講埋d 將來式有春用咩
你都認為你既膠友好冇腦呢  抽水王童話

另外唔好收傳95杖+8啦 起碼4S50防
建議收傳92杖 2S防到  相差唔會太遠而家海S已經好少人玩
唔好同D緣家狗收 人地唔會住公屋 唔等錢用架 唔洗同淨係識話人公屋狗既人收  

回覆 曉峰2068 的帖子

haha, 你好可愛呀
從來都係價錢既問題, 唔會有放唔出既問題囉

嘩!吹到緣家挑釁全世界
開多啲人扮天空人仕 你慢慢吹
你有命過到合台s過關先講啦
傳95杖2s50?
點貴都唔貴得過你火戰15 4s50啦
http://item.2000fun.com/?v=goods&gsid=1378494
仲有件甲 等人認領

已有 1 人評分Good 收起 理由
無聊一啖笑 + 2 曉峰精神 煩膠煩死人 哈哈哈

總評分:  Good + 2   查看全部評分

回覆 你弱成瘋 的帖子

長氣陳打又唔夠人打, 串又唔夠人串
嘈又唔夠人嘈, 型又唔夠人地型
又無野可以同2kf 壇友分享
唔係唱人, 佢仲可以做d 咩?
算啦, 比佢吠下發洩下啦
而佢唯一贏左既係將一件事無限loop

十週年勳章(賀詞)

deldeldeldeldeldeldeldeldel

回覆 你弱成瘋 的帖子

點呀 比人識穿左你係 豬膽鼻紗南吳穎彤就嬲了?
唔敢用正身既你 有咩資格串人地姐 張圖做咩遮住血量 你得m5血唔想比人知?

事實係緣家d傻狗話 合s見真章  又唔係我話既 你繼續吹到緣家唔係挑釁人地 有人會信?
估唔到99lv弓手既紗南 爆人ac  又要post人既圖 真係好賤
不過算啦你呢d賤種繼續啦  終有一日會有報應 不過我都唔需要對你呢個用緊人仔既人咁執著

自己睇片 唔想多講
片中長氣陳曉峰打破自己的強回偉論
弓手原來唔係拖住打,要企住打,甘你去做弓手啦,偉論哥很強大
陳曉峰仲要話我15s防爆收把95弓番黎,你弱撚智?P.S我自己沖番黎

自稱第一戰既陳曉峰,sorry牙紅豆沙,係陳曉峰衰,要我整D圖出黎,D圖又要係你甘岩死左,真係sorry牙,原諒我啦~

次次講親又係copy
有冇D野新小小架
打輸個後半部份??
有D甘既事咩? 最后係你地走出p場 甘想我點影
紗南p場神登返左1村  p場你淆走  你自己一早走左先,你人仔睇我地淆走p場?加上個陣幾點牙,唔洗訓咩,毒撚峰,自己一早淆走,heart就神登,話人淆走神登,你面皮就厚.....p.s我地係見佢地淆出p場,之後我地係<行>出p場<唔係神登/淆出p場>
成日估自己好勁 仲要話打你RJ
睇下你96甲比我地2把rj弓點樣扣血先啦
我冇話過自己係第一弓丫,加上我冇話過放ac
你唔好自己吹D野出黎啦
打打下走左上台 第一個上台係你丫 偉論哥
我係比su9秒 甘又點@@
佢冇比我秒過?
對我呢個只係用左攻防水 傳92劍 神90弩 傳93甲  96甲扮93 知你死得太多都唔洗甘既
同 另一個隊友 傳92弓 傳92刀 優93甲 佢優93甲咩 我唔知啵 我見佢3傳 中bug?傳變優
仲有牙 紗南92弓咩??
我冇話過我把弓勁丫 不嬲垃圾弓黎 垃圾弓打你件強大96甲都有幾萬 真係sorry啵
甘依加邊個爆水多@@? 我爆左6-10支 你係片中好似過左12支上
好 比你話第1條片 甘第2條片又點 你技啦啵 點解係甘消強回既 冇聲出啦?
我食強回一定小過你囉 話人有冇食 先問自己食左幾多先啦
下 個heart比我打過萬 何來幾千?
.........................................................................................................................................
你條長氣偉論哥打橫黎講 講黎都係冇用
同偉論哥講甘多野都係冇用
你D強回能技理論番去收山啦 睇下你自己做過咩黎先好嘈 技能係你加先 強回都係
你就自己雙開慢慢回你D野啦 加油牙 偉論哥 再推post啦小學雞 完全冇人理你 依加要雙開自推 好慘
一件96甲比你用成甘 完全影衰哂傳96劍甲
我會睇好你架 所謂既第一戰士
成日都要搵番之前個D野黎嘈 有用咩? 你唔好再甘小學雞啦 你幾大牙 唉
片 你就自己慢慢欣賞欣賞 幾好睇架 比把垃圾弓消強回+死亡
成日都要單抗扮硬 好慘牙你

回覆 無聊一啖笑 的帖子

你唯一做到既咪又係抽下水 回埋d廢話
人地都話你好煩  好心你啦正視自己問題啦
連自覺都無  自我ff就無限 是但回覆一d文字就當回左人地既比你既意見
你呢d自我感覺良好既串人手法 真係令人睇到都覺得你好可悲
就好似你每晚都只可以係深夜長掛1村 扮下型之外
2kfun抽下水之外 你都冇野好做架啦 串又唔夠人串
道理又唔夠人地講咪係你囉抽水王童話 人地有眼見架啦

乜我唔係喵眼看人低?
跟住唔知可時可日做左全職宅男
依家做埋紗南添喎
到低我係邊個呢?

第一戰==

笑死

回覆 你弱成瘋 的帖子

好簡單  你就係緣狗
不過豬膽鼻紗南吳穎彤個名岩你多d 就用佢啦
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-2 09:07 PM , Processed in 0.031473 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存