2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 聖境傳說 洗完(大)錢之後特別容易萌生退game既念頭 ~ ...
返回列表 發新帖 回覆
go

[心得分享] 洗完(大)錢之後特別容易萌生退game既念頭 ~

本人曾有三次想退GAME既念頭,唔知大家會唔會咁 ?
以下系事情既經過:

第一次發生系儲值 12000點可以抽月岩的優惠,雖然已知是不限時段了,但我仍然很開心的儲了12000點,結果抽到了不是紫色的(我只喜歡紫色的月岩,卻抽到金色的),當下感覺並唔良好,
因為海洋月岩是我最喜歡的,而且同一帳號再儲12000點也不能再抽了。於是我用分身帳號又儲了12000點,然後又抽不到,抽到綠色的,我最討厭綠色了,突然有了想退GAME的感覺。

第二次發生系不久之前出的戰騎,這隻戰騎不是我喜歡那種造型不過覺得蠻有用所以就收了,成交價是七百幻,收完之後唔知點解覺得好空虛就想退GAME了,結果沒玩一陣子,只是掛著。

第三次系岩岩發生,所以亦都出現左哩篇,想說本人一直只有一把西劍+14跟團也不夠力,又打不到法杖,於是拿起收藏那把75LV法杖+11想把它+14去,身上也有4張傳攻捲,收左4粒50%防爆,3500*1,
結果全失敗,於是再收了傳攻捲和50%防爆各兩粒,成功+12了,然後又收了各4粒,全失敗,再收了各2粒,上到+13;先唔理機率問題,不過又萌生左想退GAME既念頭。

唔通系我心理有問題,有無人可以幫解惑 =,=
附上幾張圖:

今日我買左10萬金6000幾點 沖左把+14武 買埋隻藍坐騎 抽左成朝幻化 整埋隻藍字翼

呢加我都好空虛 唔想玩嚕

回覆 ZeRo柔雅 的帖子

咁你可以掛領地..

戰騎洗唔洗700幻啊   700幻自己燒左佢冇咁嬲啦

你地係有錢得滯無地方洗?=.=
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-29 01:48 AM , Processed in 0.024989 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存