2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之歷險 陳曉峰 自稱第一戰 有圖 不爆強回之偉論 有影片 1080p ...
go

[影片分享] 陳曉峰 自稱第一戰 有圖 不爆強回之偉論 有影片 1080p [複製鏈接]

自己睇片 唔想多講
片中長氣陳曉峰打破自己的強回偉論
弓手原來唔係拖住打,要企住打,甘你去做弓手啦,偉論哥很強大
陳曉峰仲要話我15s防爆收把95弓番黎,你弱撚智?P.S我自己沖番黎

自稱第一戰既陳曉峰,sorry牙紅豆沙,係陳曉峰衰,要我整D圖出黎,D圖又要係你甘岩死左,真係sorry牙,原諒我啦~

咁細力,之後訓低左...

已有 2 人評分Good 收起 理由
billy_v3v + 2 精品文章
倫柱昆 + 3 經常話唔爆強回,但係片中爆強回片段,表露無.

總評分:  Good + 5   查看全部評分

...陳曉峰又話自己唔爆強回 點知片入面爆左唔知幾多支(幾多支佢本人自己數返啦)
當陳曉峰死過一次後 就開始爆強回
雖然之後無死到 但就同佢當初既強回偉論 有衝突

甘好玩既野,点解無我份

見你個呢個  話人公屋狗 緣來這一家既回憶愛 用咁多時間影條片擺上黎 我就應你一次啦
其實你仲係緣家攝影師 同埋 邀屋王 既身份 我都廢事繼續係呢個回覆恥笑你 入正題

首先 我幾時有話過唔用強回  咩強回理論 又係你話人公屋狗既回憶愛老屈人?  段片完全睇唔到你所謂既強回理論囉
你只影前半部份 打輸個後半部份又又唔擺埋上黎   次次cut片想 又要威又要西  唔好咁柒啦 原來你唔大p時可以廢到輸比劍士

第二 你攻防水加眼 傳95弓 傳92刀 傳93甲 同 另一個隊友 傳92弓傳92刀傳93甲既豬膽鼻紗南
我呢個只係用左攻防水 傳92劍 神90弩 傳93甲 同 另一個隊友 傳92弓 傳92刀 優93甲

我隊友都冇加技冇食水 點解佢都可以打你幾k  同埋自己睇返條片  你自己數下用左幾支強回先黎串人啦
我完全唔明點解2隻傳92弓 傳95弓 既弓手 圍左我幾分鐘 食水都可以多過我  我神90弩2傳裝咋大佬

我相信如果我加埋風步同眼 你爆得仲多水  其實你應該檢討一下點解你把95弓可以咁弱同埋件甲點解可以咁豆腐
仲有最後紗南p場神登返左1村  p場你淆走  點解你唔影埋既? p場個d食花生都話回憶愛同紗南好鬼柒  

好心你下次影片時影哂全部  打打下走左上台 之後話人:點解用左強回既?=唔用強回論  你真係柒到出煙
我都知你柒到要放ac 可惜冇人收 慘豬豬  只能繼續自欺欺人成日話自己第一弓手
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
我幫你宣傳一下啦
緣狗 回憶愛 接受唔到俾人秒 居然走去檢舉 小笙
http://www.2000fun.com/thread-5487872-1-3.html
海s 緣來這一家 冇品家族 回憶愛之公屋論 (又一傑作)-我地族真係冇人住公屋架喎
事實你地公屋狗 你地冇錢買

http://www.2000fun.com/thread-5494812-1-4.html
精彩圖片:回憶愛串盡所有住公屋人士

已有 1 人評分Good 收起 理由
小笙 + 2 你說的內容我非常同意

總評分:  Good + 2   查看全部評分

回覆 愛仔。﹏。 的帖子

你都幾厚面皮
人地叫住你停手
你仲要繼續開POST講哩d
http://www.2000fun.com/thread-5495050-1-2.html
曉峰2068 + 2 緣家狗係咁架啦 7左又唔認

總評分:  Good + 2   查看全部評分

好啦,見樓主用咁多時間影條片擺上黎,我就應你二次啦
我份人平時on99咁,成日講野唔經大腦
講埋D乜『弓手要拉打走場』、『有攻水+眼=齊技』、『我係傳93劍甲』之類的說話
其實我身為一個劍士用傳說96甲脆到咁已經好自卑,所以我扮係傳93甲
跟住仲要用張血卡黎扮硬,有成6萬幾血,你地打我萬幾二萬都好似唔痛咁
我唔夠做要弱智到講埋『弓手要拉打走場』
我覺得弓手比劍士跑得快,同埋係遠攻唔代表要拉打走場
應該要堂堂正正咁企定定比D劍士劈,劈撚死我先得
真係對唔住咁多位,我講D野咁弱智都容忍到我

我想知陳生93定96甲姐

佢本人話93=.=????

簽名被屏蔽

睇到悶
曉峰2068 + 1 緣狗真係好煩 無事生非

總評分:  Good + 1   查看全部評分

豪無新意
曉峰2068 + 1 緣狗 無事生非

總評分:  Good + 1   查看全部評分

好過龜仔傳96甲自稱78

回覆 曉峰2068 的帖子

自己睇片 唔想多講
片中長氣陳曉峰打破自己的強回偉論
弓手原來唔係拖住打,要企住打,甘你去做弓手啦,偉論哥很強大
陳曉峰仲要話我15s防爆收把95弓番黎,你弱撚智?P.S我自己沖番黎

自稱第一戰既陳曉峰,sorry牙紅豆沙,係陳曉峰衰,要我整D圖出黎,D圖又要係你甘岩死左,真係sorry牙,原諒我啦~

甘細力既

次次講親又係copy
有冇D野新小小架
打輸個後半部份??
有D甘既事咩? 最后係你地走出p場 甘想我點影
紗南p場神登返左1村  p場你淆走  你自己一早走左先,你人仔睇我地淆走p場?加上個陣幾點牙,唔洗訓咩,毒撚峰,自己一早淆走,heart就神登,話人淆走神登,你面皮就厚.....p.s我地係見佢地淆出p場,之後我地係<行>出p場<唔係神登/淆出p場>
成日估自己好勁 仲要話打你RJ
睇下你96甲比我地2把rj弓點樣扣血先啦
我冇話過自己係第一弓丫,加上我冇話過放ac
你唔好自己吹D野出黎啦
打打下走左上台 第一個上台係你丫 偉論哥
我係比su9秒 甘又點@@
佢冇比我秒過?
對我呢個只係用左攻防水 傳92劍 神90弩 傳93甲  96甲扮93 知你死得太多都唔洗甘既
同 另一個隊友 傳92弓 傳92刀 優93甲 佢優93甲咩 我唔知啵 我見佢3傳 中bug?傳變優
仲有牙 紗南92弓咩??
我冇話過我把弓勁丫 不嬲垃圾弓黎 垃圾弓打你件強大96甲都有幾萬 真係sorry啵
甘依加邊個爆水多@@? 我爆左6-10支 你係片中好似過左12支上
好 比你話第1條片 甘第2條片又點 你技啦啵 點解係甘消強回既 冇聲出啦?
我食強回一定小過你囉 話人有冇食 先問自己食左幾多先啦
下 個heart比我打過萬 何來幾千?
個heart點都係傳92弓+9 佢打我3k左右有幾出奇==
.........................................................................................................................................
你條長氣偉論哥打橫黎講 講黎都係冇用
同偉論哥講甘多野都係冇用
你D強回能技理論番去收山啦 睇下你自己做過咩黎先好嘈 技能係你加先 強回都係
你就自己雙開慢慢回你D野啦 加油牙 偉論哥 再推post啦小學雞 完全冇人理你 依加要雙開自推 好慘
一件96甲比你用成甘 完全影衰哂傳96劍甲
我會睇好你架 所謂既第一戰士
成日都要搵番之前個D野黎嘈 有用咩? 你唔好再甘小學雞啦 你幾大牙 唉
片 你就自己慢慢欣賞欣賞 幾好睇架 比把垃圾弓消強回+死亡
成日都要單抗扮硬 好慘牙你

愛仔。﹏。 發表於 14-5-7 12:14 PM

次次講親又係copy

你條海S毒撚番去訓陣仙啦

十週年勳章(賀詞) 童話八週年

同長氣陳打雖然係沉悶左d
不過我欣賞樓主不厭其煩咁報導事實

唔明樓上對於出言攻擊樓主 同佢post所討論既野有何關係

每當變幻時 發表於 14-5-7 10:15 AM
回覆 愛仔。﹏。 的帖子

你都幾厚面皮

叫住就要停?佢係邊位呀?又唔係咩天王老子 ,版主有話過唔比開依d post?唔比就直情刪晒此等posts啦
真係可笑 係出面求其作篇文叫人停 玩2kf玩到想控制埋人地開咩post

十週年勳章(賀詞) 童話八週年

回覆 20140203 的帖子

唔使理條傻仔啦, 反正樓主想要分享既內容
我是收到了

愛仔。﹏。 發表於 14-5-7 12:14 PM

次次講親又係copy

豬西彤p場神登返村1
得啦,end topic 啦
自己人講埋出黎^_^

唔是唔俾你地認威認叻
但睇睇我qoute個post幾多good先啦
如果唔止1個post公開要你收嗲
又有咁多人響應
我係你地就煩少陣囉
有d自知之明,見好就收
唔好再咁惹人煩厭啦bb
已經好多人對你們的沒完沒了表示反感
哩個係關乎自覺的問題
希望你地有啦

無聊一啖笑 發表於 14-5-7 02:17 PM

唔使理條傻仔啦, 反正樓主想要分享既內容

人地玩天ser d人唔想睇埋你地d膠post你又話人地傻仔
人地有咩不利你地緣家既言論就當埋人地敵人
你地緣家係咪想同全世界打交?

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-2 05:28 PM , Processed in 0.041073 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存