2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之歷險 你若最愛族再次慘敗 影片有8集1080p 不喜歡可以唔睇 ...
go

[影片分享] 你若最愛族再次慘敗 影片有8集1080p 不喜歡可以唔睇 [複製鏈接]

已有 1 人評分Good 收起 理由
凸囝 + 2 唔好再成個陳曉峰甘雷我比骨

總評分:  Good + 2   查看全部評分

加油啦你  左將軍等你制裁呀

好幾段靚片,btw,點解你唔po埋你比我殺果陣呀+n?
又一次把不利自己既部分delete.......
ok,算........
你段片fail左啦,你已經暴露左,你自己加幾多技,我地加左幾多技
雖然你d技唔可以話係齊技,但重點係.........
你加左技打冇加技既人,片中開頭可見,kitty520什至水弓連風眼都冇加,而你...........?
呢個真係好大既問題黎,緣狗族族長老妖怪既p場乜乜part2,
大大隻字:因為上邊個條無影到大家有無技能lor,show自己大p冇加技
cc而家,幾丁友都加到咁......
族人間矛盾so9sad

d人真係得閒,殺隻84lv咒,同個優甲既人,係度話慘敗...........

點解段段都咁短, 分幾2分鐘既?

因為佢要cut左d不利佢既部分

好明顯就係cut過黎啦  仲有咁多段片睇死人咩
說到尾咪又係緣狗齊技打人唔齊技 之後串人垃圾 都睇慣架啦
其實緣家攝影師可唔可以影哂完整過程先好post  你既漏洞真係好多呀

睇以下趣事好過啦

垃圾這一家 自稱海s第一大族 海洋自稱第一戰第一弓既狗族 大解構
http://www.2000fun.com/thread-5491724-1-4.html
海s 緣來這一家 冇品家族 回憶愛之公屋論 (又一傑作)-我地族真係冇人住公屋架喎 事實你地公屋狗 你地冇錢買
http://www.2000fun.com/thread-5494812-1-4.html
海s 緣來這一家 冇品家族 天行之公屋論-冇讀大學/住公屋好可悲 緣狗成日問人拎圖 今次我抽時間po比大家睇
http://www.2000fun.com/thread-5494296-1-4.html
係海洋SER, 唔順從第一戰天行命令既人全部都係公屋狗, 係敗類
http://www.2000fun.com/thread-5494892-1-4.html
對緣家公屋狗言論有感
http://www.2000fun.com/thread-5494563-1-2.html
其實緣家好可憐
http://www.2000fun.com/thread-5494977-1-3.html
回憶愛 接受唔到俾人秒 居然走去檢舉 小笙
http://www.2000fun.com/thread-5487872-1-3.html
海ser緣家.你地扮乜野清高
http://www.2000fun.com/thread-5491268-1-3.html
海S第一弓比GM秒殺.
http://www.2000fun.com/thread-5492412-1-3.html
海洋之夢 ◆`紗南↙ 見帖請進…
http://www.2000fun.com/thread-5495318-1-2.html
對夢歷玩家既小小意見
http://www.2000fun.com/thread-5495317-1-3.html
{海SER}今日路過一村果陣 唔覺意聽到一首詩..........
http://www.2000fun.com/thread-5489573-1-3.html

。小B。  繼續努力  發表於 14-5-8 05:31 PM

回覆 老武哥 的帖子

加技好出奇?你地2人  你地幾人丫
你地係甘掛台咪得幾min囉
下,你殺過我?有冇圖。。。你把rj劍就想殺到人,你張床係邊,番去訓啦
又學偉論哥講強回?我食強回關你潤咩
kitty520係比人殺到技到未cd完

回覆 大佬霖 的帖子

甘你要叫佢地咪成日掛台。。。

回覆 曉峰2068 的帖子

偉論哥我懶得回你,送比你睇
你地成日上台點樣整個完整片比你睇姐
睇下d趣事仲好啦,講得岩,甘睇下你回樣打破自己強回技能理論仲好啦

自己睇片 唔想多講
片中長氣陳曉峰打破自己的強回偉論
弓手原來唔係拖住打,要企住打,甘你去做弓手啦,偉論哥很強大
陳曉峰仲要話我15s防爆收把95弓番黎,你弱撚智?P.S我自己沖番黎

自稱第一戰既陳曉峰,sorry牙紅豆沙,係陳曉峰衰,要我整D圖出黎,D圖又要係你甘岩死左,真係sorry牙,原諒我啦~

甘細力既

次次講親又係copy
有冇D野新小小架
打輸個後半部份??
有D甘既事咩? 最后係你地走出p場 甘想我點影
紗南p場神登返左1村  p場你淆走  你自己一早走左先,你人仔睇我地淆走p場?加上個陣幾點牙,唔洗訓咩,毒撚峰,自己一早淆走,heart就神登,話人淆走神登,你面皮就厚.....p.s我地係見佢地淆出p場,之後我地係<行>出p場<唔係神登/淆出p場>
成日估自己好勁 仲要話打你RJ
睇下你96甲比我地2把rj弓點樣扣血先啦
我冇話過自己係第一弓丫,加上我冇話過放ac
你唔好自己吹D野出黎啦
打打下走左上台 第一個上台係你丫 偉論哥
我係比su9秒 甘又點@@
佢冇比我秒過?
對我呢個只係用左攻防水 傳92劍 神90弩 傳93甲  96甲扮93 知你死得太多都唔洗甘既
96甲圖牙 傻西
同 另一個隊友 傳92弓 傳92刀 優93甲 佢優93甲咩 我唔知啵 我見佢3傳 中bug?傳變優
仲有牙 紗南92弓咩??
我冇話過我把弓勁丫 不嬲垃圾弓黎 垃圾弓打你件強大96甲都有幾萬 真係sorry啵
甘依加邊個爆水多@@? 我爆左6-10支 你係片中好似過左12支上
好 比你話第1條片 甘第2條片又點 你技啦啵 點解係甘消強回既 冇聲出啦?
我食強回一定小過你囉 話人有冇食 先問自己食左幾多先啦
下 個heart比我打過萬 何來幾千?
個heart點都係傳92弓+9 佢打我3k左右有幾出奇==
.........................................................................................................................................
你條長氣偉論哥打橫黎講 講黎都係冇用
同偉論哥講甘多野都係冇用
你D強回能技理論番去收山啦 睇下你自己做過咩黎先好嘈 技能係你加先 強回都係
你就自己雙開慢慢回你D野啦 加油牙 偉論哥 再推post啦小學雞 完全冇人理你 依加要雙開自推 好慘
一件96甲比你用成甘 完全影衰哂傳96劍甲
我會睇好你架 所謂既第一戰士
成日都要搵番之前個D野黎嘈 有用咩? 你唔好再甘小學雞啦 你幾大牙 唉
片 你就自己慢慢欣賞欣賞 幾好睇架 比把垃圾弓消強回+死亡
成日都要單抗扮硬 好慘牙你

十週年勳章(賀詞) 童話八週年

回覆 曉峰2068 的帖子

你隻死昆狗仲出黎作惡 點呀 而家比人踢爆左你呃新手昆族人死地
無得抵賴啦 大家都有眼見到你死唔斷氣仲煩過d c奶
全海ser 都知最無恥係你啦 仲成日扮好風趣 真係唔知個醜字點打

柒碌回憶 你打機好緊張wo
見你一招技能狂按十幾次

愛仔。﹏。 發表於 14-5-8 11:43 AM
回覆 老武哥 的帖子

唔出奇,你地成日都加技,重點係.........
你族長話大P冇加技.........你睇你而家打幾多人?加幾多技???

愛仔。﹏。 發表於 14-5-8 11:43 AM
回覆 老武哥 的帖子

你片中已經fail左啦,我殺左親吻垃圾lo -.-
你咩事?眼殘????定係暗示親吻垃圾唔係人+u

回覆 愛仔。﹏。 的帖子

全S都知 你若 最愛族 出哂名 垃圾 昆狗 智障 小學雞
放一條生路俾佢地啦,叫佢地以後唔好入P場搞搞震

十週年勳章(賀詞) 童話八週年

真係人神共憤呀 我替被昆狗陳曉峰呃左既人不值
隻死昆狗陳曉峰 又出黎呃新手啦
頭先仲話收 8防帶升人升lv, 點不知收左防爆就off 左
點呀 又比我踢爆左你d 衰野
睇下你隻昆狗仲笑唔笑得出

路過 推推推

回覆 老武哥 的帖子

你都比人殺左啵 甘你出咩聲
加技有咩問題 你地都可以加技 只係你地唔加 加上甘都算大p?
又強回偉論? 你都可以禁強回 係你地唔食姐 加上我食唔食強回關你潤咩

回覆 老武哥 的帖子

你真係甘得閒睇哂D片架 我放左上去睇都未睇過
冇留意依D野 sorry啵

回覆 fung5768 的帖子

甘你要問點解隻game禁左技能都唔識出啦
禁多幾次佢先出 都唔關我事
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-2 05:06 PM , Processed in 0.038898 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存