2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 英雄聯盟 LOL 大家覺得邊隻英係女神(限女角)
樓主: c510530p
go

[閒聊] 大家覺得邊隻英係女神(限女角) [複製鏈接]

笑傲無雙 玩過星曲WEB

kenyeung525 發表於 14-5-20 05:58 PM
識J一定J急凍苔原艾希

我的女神們 太正了>///<

笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

翼乂銀狼 發表於 14-5-20 09:33 PM
回覆 kenyeung525 的帖子

圖已收.

收你購圖費

唉,本來每日首勝打rk多數都贏
今日食完飯憨鳩左
念住玩場ng草夠5hrs即時通經濟
一睇:ban英  我屌我禁ng禁錯rk?

都選緊英無計,走場又驚扣分/警告
p1:ban誰
p2「屈人屎」:我要上狼人
p2「屈人屎」:呀姆姆、仲有慎
p3我:你在說啥(台灣玩家聽唔明口語,我特登咁講但佢照口語)
p2「屈人屎」:ban呀姆姆呀
p3我:一直都是ban墨菲特/阿姆姆/嘉文/酒桶,難道團戰你們還會5人站在一起?
p2「屈人屎」:55
p3我:我心念d小學雞係咪放緊假? 5你老母洗洗睡啦

好啦,佢狼人比對面jg選左,佢玩杰西打蠻王
選英佢既言行已知實力觀念心態,仲要拎杰西對蠻王,心知不妙
不過算數,呢鋪j其他路陣容唔錯

唔夠十分鐘杰西比蠻王單殺3次
叫佢唔好推線,佢仲要推
無控制既英推線去蠻王塔下,下場係咩可想然知
佢仲要開埋加速poke,變裝都救唔到佢
野區無眼又一丁友追殘血蠻王,又比幾件圍秒
就係咁每次見到蠻王,條友一定會死

技術廢、冇觀念唔緊要
但可唔可以聽下隊友建議?
睇下乜撚野裝黎:三相都算,出埋冰心我屌你
打人又唔痛、坦又唔夠坦,兩頭唔到岸
後期佢見到殘血蠻王打大鬼,佢仲開埋閃現追
隊友叫佢咪追仲追,好啦蠻王拉走拉到隊友都黎齊
蠻王開大,佢仲打
就係咁比人爆塔爆到完場
個個都話佢佢又唔聽on99
唉n年前新手亂打rk,十場定位銅1
比人雷到銅5,然後練左幾隻英上分
依家爬到銅2又見到d唔聽人講既雷狗

真係黑仔,睇黎我依家信邪
一日玩1~2場=贏、連玩就連脆

結婚戒指 發表於 14-5-20 09:45 PM
我的女神們 太正了>///

一sd完我d珍藏就比人雷

借問聲對面上簡先定你地隻上簡先._.

翼乂銀狼 發表於 14-5-21 01:21 PM

借問聲對面上簡先定你地隻上簡先._.

好明顯對面蠻王揀先

果斷認為輸硬._.
見到對面簡戈隻重用杰西
話佢冇腦定咩好

翼乂銀狼 發表於 14-5-21 07:03 PM

果斷認為輸硬._.

識玩都有機會贏
可以靠遠程消耗
留加速擋佢緩速

佢唔留加速都唔緊要
唔夠打仲要推線
推線到塔下隊友叫佢番塔仲亂插人on99

我FD上路杰西又係打蠻王
上6前狂poke狂殺,上六比JG一波帶埋._.
前期打幾好,上6又係比人屈爆

翼乂銀狼 發表於 14-5-21 09:56 PM

我FD上路杰西又係打蠻王

6lv後都有機會贏
只要你唔好推過半線
留加速技保命技

佢ew飛埋黎就開加速走
係咁poke消耗就ok

但係無加速/保命技推線就一定死硬-.-

杰西出三相有Q問題??仲有冰心有魔,坦度同減cd冇話唔比出,人地話出咩,你自己有冇用過腦諗下點解要咁??
出冰拳嗰兩條友又唔見你講?對面卡殺丁弱智你都冇講喎

女皇 菲歐拉

lulu

183593825 發表於 14-5-21 11:10 PM

杰西出三相有Q問題??仲有冰心有魔,坦度同減cd冇話唔比出,人地話出咩,你自己 ...

出三相係冇問題,但係三相上又上唔到,其他兩隻出冰拳又有咩問題?冇錯啊
同埋依家講緊既係隻杰西

183593825 發表於 14-5-21 11:10 PM

杰西出三相有Q問題??仲有冰心有魔,坦度同減cd冇話唔比出,人地話出咩,你自己 ...

杰西出三相有Q問題??仲有冰心有魔,坦度同減cd冇話唔比出,人地話出咩,你自己有冇用過腦諗下點解要咁??

乜你覺得比蠻王0距緩速ea
冰心救得到你?
蘭盾都冇用啦,更何況冰心冇血
果100防、減15%攻速、減cd有乜用?
幫你cd同蠻王對開技
18lv蠻王殞落電刀攻速鞋1.873攻速、253.6攻擊
15lv杰西冰心殘暴黃雙女神閃耀忍足1770血、194物防、124攻擊

1.873x0.85=1.59205蠻王攻速
冰心出與否:
100防=1-[100/(100+94)]=48.45%杰西減物傷
100防=1-[100/(100+194)]=65.99%杰西減物傷

我真係想知果0.27攻速同17.5%物防減傷
比蠻王貼臉緩速a有乜春神收效
我仲未計雙方符文天賦、蠻王被動ad裝備爆擊
一隻輸出英36分鐘124 ad,我真係做唔落手
而且唔單止我一個插佢,4個隊友都插佢
一隻手掌拍唔響,你自己有冇用過腦念下點解會咁??

出冰拳嗰兩條友又唔見你講?

蕾歐娜/布里次出冰拳有乜問題?
根本就係坦sup黎,控制a住c位完全冇問題
我依家先知原來杰西係坦英黎、sup坦英唔可以出粘人裝

對面卡殺丁弱智你都冇講喎

咁我地好運姐+蕾歐娜都打成咁
做乜又唔見你講佢地弱智既

首先杰西唔夠隻小學雞英秋?你唔知杰西當初線霸?蠻王克佢??咁佢輸係實力問題拉,銅牌有counter?冰拳啲pro都話過用尼風筝拉,sup連基本裝未有出冰拳?
仲有我想聽你講下仲有咩英會出冰心
我只可用3字形容:銅牌廢物

183593825 發表於 14-5-22 08:19 PM

首先杰西唔夠隻小學雞英秋?你唔知杰西當初線霸?蠻王克佢??咁佢輸係實力問題 ...

首先杰西唔夠隻小學雞英秋?你唔知杰西當初線霸?蠻王克佢??咁佢輸係實力問題拉,銅牌有counter?

首先由以上評論證明你冇睇過22#同29#既內容
如果唔明唔該你再重新睇清楚多次

冰拳啲pro都話過用尼風筝拉,sup連基本裝未有出冰拳?

邊個話sup一定要出主流工資裝?
魔甘娜、奈德麗、露露、極靈
出完細件工資裝,出眼石直接出其他裝唔得?
而且依家s4 sup經濟唔止靠工資裝
侵略性高既sup英出輸出裝拎擊殺/助攻仲多過你大工資裝
ad壓力都減輕唔少
你同我講sup一定要出基本裝

仲有我想聽你講下仲有咩英會出冰心

我比較想知你上路玩輸出英比人單殺n次
對面成身攻速爆擊蠻王係咪仲會出冰心

算啦,你連打rk都會送頭係度雷人
就知道你幾咁勁啦

一睇你就知局限於出裝思路既無腦新手
連自己固定出門裝都要強加諸他人身上

問人LB點解hit lol.JPG

唉連LB點解hit都唔知
睇黎你都唔勁得去邊

魔甘娜冇弱點 廿秒又cd好.JPG

原來魔甘娜招盾對你黎講無敵

仲話「廿秒又cd好」
原來開盾就要強打/完盾就唔識反打一波

我只可用3字形容:銅牌廢物

我唔會好似你咁,4字當3字黎睇
銀1跌落銀5?
五字真言形容你最貼切:銀5把關者

kenyeung525 發表於 14-5-22 11:02 PM
首先由以上評論證明你冇睇過22#同29#既內容
如果唔明唔該你再重新睇清楚多次

引人地以前D POST做乜姐........

銅級賽俾你跟高手出一模一樣既裝都係無人發揮得到架啦.
同埋D打法又唔同, 有人唔配合實有人會慘死架, 所以個死數唔可以證明佢雷.

hk19972003 發表於 14-5-23 04:03 AM
引人地以前D POST做乜姐........

銅級賽俾你跟高手出一模一樣既裝都係無人發揮得到架啦.

人地咁中意玩咪陪下人
出冷門裝冇問題,輸出英出坦裝都冇問題,在乎適合自己風格
但係一件輸出裝都冇,對面爆擊高ad你仲要出冰心
咁出左同冇出有咩大分別-.-?所以出裝都要睇情況

唔係講隻杰西有冇技術
而係指佢比人單殺幾次
唔識對線、比人單殺幾次唔緊要
但係幾個隊友比建議都可以插番轉頭先勁

我地都係唔夠勁架啦
我地上面唔知邊條友打rk
玩狗頭可以0/21/0
玩炮娘可以0/30/0

呢d咪正宗送頭狗囉
銀1跌到銀5仲好意思串人銅區喎

問心無愧大佬,唔明唔通唔問?
個2次係我特登既因為個班友話唔想嬴我就成全。我打rank為實力唔係elo

銀區我冇話過勁禍,起碼我自認技術有金or以上,唔通我上唔到,走尼赖人咩。
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 07:44 PM , Processed in 0.061797 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存