2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 英雄聯盟 LOL 題外話:點解lol 完完全全取代左信長
樓主: sunny037732
go

[其他] 題外話:點解lol 完完全全取代左信長 [複製鏈接]

grandc15498 發表於 14-6-16 07:26 PM
依家LOL大部分菁英/鑽1都係以前玩信長

唔同意.信長係睇下連技速度,lol係睇下技能準確性,不可一概而論.我覺得精英果d一定係玩開starcraft,warcraft果d高手,因為呢2隻game 都要求玩家有大量操作,控大量兵種.btw:我都玩過上面果2隻game,特別係我對魔獸正規情有獨中,仲記得之前成日同fd 係kyo開咩 正規1v1

sunny037732 發表於 14-6-16 10:53 PM
唔同意.信長係睇下連技速度,lol係睇下技能準確性,不可一概而論.我覺得精英果d一定係玩開starcraft,warcra ...

你唔同意又點
以前信長最勁個班我都知到佢地LOL ID 大部份都鑽1 菁英
依家台灣既職業選手大部份以前都係有玩信長
香港既職業隊直情8成以上係以前信長既玩家
例如TOYZ GODJJ
打機係講天份架

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-3 01:18 AM , Processed in 0.031184 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存