2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 狩龍戰紀 台版《狩龍戰紀》CCB 至有 HEART 狩龍獵人招募!(招募 ...
樓主: altamm
go

[隊友招募] 台版《狩龍戰紀》CCB 至有 HEART 狩龍獵人招募!(招募完結) [複製鏈接]

個人簡介及參加原因:
曾參與傳奇製的線上遊戲:幻想神域
以上遊戲的角色名稱:夜小燕

最吸引的遊戲及原因:幻想神域
源神收集系統 收集源神辛苦得黎係開心既...
雖然之前(剛剛公測時) 打源神同全SER人爭好難打到
但依家有改善可以係公會到打
同公會D人打係開心既
尤其是星期日有源神日集合其他團友既源神之力開成7~80隻源神一齊打
係開心既
另外同1個AC既角色可以SHARE好多野係非常之好既原因 有時打到D野冇用又放唔到...就比分身用
都係一件好事,,又例如學配方果到又唔洗再學
但係真係好難賺錢囉....賺錢方法主要係同玩家既交流...主要都係打到金裝:(
同埋雙刀呢隻職真係又豆腐又冇力....點解會咁QAQ
真係想睇下星期3改雙刀會改成點A_A
對《狩龍戰紀》的期望:
希望唔洗重課金先勁先打到BOSS
冇BOSS果D高傷指定技可以令D職1下就死...
紅地技一下死我唔怪你,,果D100%命中100%爆擊率既指定技可以唔洗咁痛
職業希望可以盡量平衡D 平衡得黎又要好玩雖然好難做到...但係希望得啦:(
收集系統希望可以多D野收集啦:D

個人簡介及參加原因:
你好,本人遊戲名稱 晴朗 , 玩線上遊戲的資歷都有12年以上,最初玩的漿上遊戲是三國演義Online(詳情)其後更跟隨朋友玩魔獸世界(詳情),一玩便是六年青春,時間過得好快,魔獸世界本人覺得成功之處在於副本,競技埸及戰埸,因為魔獸世界為月費制漿上遊戲,故需要更多的時間去獲得自己心水的裝備或物品(如:座騎,成就,生活技能),其中本人暢玩的遊戲也很多,不過好多遊戲都可能太舊,可能連小編你都沒有印象,排名不分先後:神話Online,童話Online,絲路Online,吞食天地Online,亂Online,A3Online,傳奇Online,天尊Online,天龍八部Online,瞳光Online,中華英雄Online,Aion Online(us),Final Fantasy Xiv,League of Legends,龍之谷Online,Tera,瑪奇 Mabinogi,等等...至於AltaHK,本人第一隻接觸的線上遊戲為曙光Online,而傳奇遊戲由AltaHK 代理的所有遊戲都有玩過,不過只問時間唔長,都有2-3個月,放棄傳奇以上遊戲的原因是,當滿等後可以玩的內容實在太少,當中不包括PvP,當然印象較為深刻的是晴空物語,因為此遊戲是我第一次接觸到地圖是圓球型,圖片攝取於網絡 , 看過宣傳片後,得知可以獲得很多座騎,此部份令本人想起當年魔獸世界的"儲座騎"一成就,可以騎不同的座騎去狩獵的確是"寧謝不同",希望可以給小編抽中,能夠有機會試試,謝謝!
曾參與傳奇製的線上遊戲:所有(除Dragon Slayer)
以上遊戲的角色名稱: 不定遊戲名稱,圖片也沒法提供,抱歉
最吸引的遊戲及原因:最吸引的遊戲,心底話是魔獸世界,因為魔獸世界是本人第一款接觸"副本" 此遊戲的內容的線上遊戲,而且副本還有劇情的,而且還可以在副本中獲得裝備!所以本人一玩便六年青春
對《狩龍戰紀》的期望:我相信和其他玩家一樣,希望AltaHK 可以嚴厲打擊外掛,盡可能令職業在PvP時可以更平衡,另外在戰鬥中或使用技能的畫質可以做得更好!謝謝!

個人簡介及參加原因:
Hello!ALTA,傳奇.我係一個龍迷!!!(極愛龍,不論中國龍,西方龍).點解?哈哈,一個字"形"!!!
所以有龍ge遊戲都有玩,《幻想神域》ge巴哈姆特,《晴空物語》ge海鱗族-龍騎,《聖境傳說》ge龍騎士等等.
今次傳奇強勢推出以龍做主題ge遊戲令我好興奮!!!一定唔可以錯過

曾參與傳奇製的線上遊戲:
有《幻想神域》《晴空物語》《聖境傳說》
年資都有2年多了,每次出龍ge職業,竉物,服裝都會收藏,今次《狩龍戰紀》更加不能錯過牙!!!

以上遊戲的角色名稱:  (請附上角色圖片最少一張)
《幻想神域》《晴空物語》都係叫龍裔,《聖境傳說》係風之戀

可以見到我ge角色都係用緊龍服飾!!!
最吸引的遊戲及原因:
有龍的遊戲都吸引到我,我對龍情有獨鍾,有龍ge遊戲就有我ge出現.

對《狩龍戰紀》的期望:
1.打造一隻以龍為題ge遊戲
2.多出龍ge竉物,服裝,武器
3.角色可以喚龍/變化成龍
4.龍職業可以用好多武器,如長槍,火炮,法杖...(配合下點)
5.龍職業可以分三種比玩家選擇a.近戰 b.遠攻 c.魔法
6.可以似《聖境傳說》轉職業,應對不同情況
7.有自由配合職業技能系統,令遊戲更多樂趣
8.多時段開放10V10等戰場

個人簡介及參加原因:
貴公司的遊戲,本人向來也有注意,聽到宣傳曲後馬上熱血起來。
在過往幻想神域裡,手動衝等、解成就任務,跟公會成員樂也融融;
後來推出生存者模式,也就練了起來,很想在這遊戲找回最初感動。
希望能參與封測,將bugs/意見提交,因為本人認為封測真正需要的,是資深玩家

遊戲最吸引的原因:
1. 當然是主題曲夠動聽,非常有效的宣傳
2. 騎寵數目多,而且貌似能見一隻抓一隻,甚感期待
3. BOSS技能提示優化,以往用紅地板顯示雖然貼心但不美觀,這次做得很好看

晴空物語、名將列傳、幻想神域

以上遊戲的角色名稱:
幻想神域 - 靛神 (第一階段達到Lv.??)

幻想神域 - 嶽神 (2013年生存者模式第一名)

最吸引的遊戲及原因:
幻想神域
1. 裝備配搭自由
2. 模組運行流暢
3. 遊戲系統豐富

對《狩龍戰紀》的期望:
1. 希望伺服器穩定一點,這是必需的,最初神域有點卡卡的,延遲了衝等進度
2. 怪物模組更多元化,由於這好像是狩獵遊戲(?),物種夠多才能玩下去,特別是可以當成騎寵的模組要夠豐富才能吸引玩家眼目,希望不要只換換顏色
3. 提供定居的條件,OLG齡高的玩家們都希望有一款真正能定居的遊戲(?),盼望多年尋找的正是這款

p.s. 我是香港人,只是比較習慣用書面語

個人簡介及參加原因:
我叫笨呠小月.
從小已開始玩線上遊戲 因此幾乎所有線上遊戲都有接觸過..xD
而alta代理的傳奇製線上遊戲每一隻都深深的吸引著我
所以我亦有好好保存這幾款遊戲的截圖:)
而快將推出的狩龍戰紀 我當然不能錯過!
因為每個alta代理的傳奇製線上遊戲的水準都十分高
實在令人愛不釋手>﹏<!!
所以我能希望能搶先體驗狩龍戰紀
把自己在遊戲中的體驗分享給大家

幻想神域 晴空物語 名將列傳 聖境傳說 精靈樂章

以上遊戲的角色名稱:笨呠小月 (其中在晴空物語內叫笨呠小月b)

最吸引的遊戲及原因:
每一款遊戲都非常吸引.實在難以選擇阿..
當中我認為名將列傳最為吸引我
因為當中有空中戰鬥
看到自己的角色在空中迴旋實在太優美了..0rz
而且有不同名將
例如上圖中我取得了白素貞
場景也非常細緻
其中蒙古極其令我深刻.一片無邊無際的大草原呢!!!
最重要的是無職業束縛 並有多種武器選擇!
當時的我選擇了羽扇 {羽扇點敏實在太op了>"<}
裝備羽扇時裝後.. 美極了!!!!

對《狩龍戰紀》的期望:
知道alta取得狩龍戰紀的代理權實在十分高興!!
看過狩龍戰紀宣傳短片後就知道傳奇製的遊戲愈來愈吸引!
而我對狩龍戰紀期望就是盡力做到 無外掛
因為外掛實在嚴重破壞了遊戲平衡 令玩家流失
或能設一個舉報系統 讓玩家能舉報一些使用外掛的玩家
其次則是多舉辦活動 吸引更多玩家 (例如多送時裝*v* yaya)
另外亦希望會設有pvp系統 因為這亦是一個非常大的賣點..xd
最後希望寵物座騎可以比較容易入手 因為實在太可愛了!!!

00.0..........................

個人簡介及參加原因:
大家好,我叫吳澤樺,通常別人都叫我樺Dee
我是港澳玩家,我玩過的遊戲包括(幻想神域)(名將列傳)
因為他們的畫風都比較偏向 日本系
而我(名將列傳)的職業是巨劍,因為他防禦很高,
可以為隊友擋下極高的傷害,保護隊友,而這個遊戲讓我有一種踏上江湖的味道
而(幻想神域)我的角色是新出角色鐮刀,因為他讓我看起來想死神一樣,而且技能很獨特,唯一可以召喚寵物出來,並肩作戰
但是,我更加期待   (狩龍戰紀online)因為他的畫風是在是太帥太可愛了
而且他的故事如題 一樣,獵殺龍族,
而且裡面除了龍族,還有靈長類等等……
最重要的是他的坐騎系統
一位小小的矮人,坐在巨龍背上,是多麼的威風丫>,<
而我對狩龍戰紀》的期望:
希望(狩龍戰紀online)職業平等,有很多副本打,而且希望加一點點需要智慧才可以通下一關的冒險關卡
也希望衣服會很好看和超帥氣,超可愛,因為看到(狩龍戰紀online)裡面的角色很可愛
如果加上霸氣的衣服,那就十全十美呀~~~
然後在加上 交易系統要安全一點,希望交易的時候會彈出多點提示,
別讓別人挖的陷阱埋伏善良無辜的戰士們

組隊模式:例,組隊滿員有提供額外經驗加成,組隊時推出多點活動,鼓勵
戰士們一起冒險,建立友好關係,讓我戰士們可以一起並肩作戰

任務系統:主線任務有連貫性的故事,提高對遊戲內容/故事的了解。

外掛/BUG惡意玩家:對外掛、惡意使用BUG的玩家絕不輕饒,維護遊戲的規矩,
讓玩家們 各個平等。

以上,是我對 (狩龍戰紀online)的一點小期望,希望我能夠成為測試(狩龍戰紀online) 的玩家之一。

PS,我發表者文章的時候,他不給我發圖片和鏈接,嗚嗚~~~~(>_<)~~~~

個人簡介及參加原因:
大家好,我叫吳澤樺,通常別人都叫我樺Dee
我是港澳玩家,我玩過的遊戲包括(幻想神域)(名將列傳)
因為他們的畫風都比較偏向 日本系
而我(名將列傳)的職業是巨劍,因為他防禦很高,
可以為隊友擋下極高的傷害,保護隊友,而這個遊戲讓我有一種踏上江湖的味道
而(幻想神域)我的角色是新出角色鐮刀,因為他讓我看起來想死神一樣,而且技能很獨特,唯一可以召喚寵物出來,並肩作戰
但是,我更加期待   (狩龍戰紀online)因為他的畫風是在是太帥太可愛了
而且他的故事如題 一樣,獵殺龍族,
而且裡面除了龍族,還有靈長類等等……
最重要的是他的坐騎系統
一位小小的矮人,坐在巨龍背上,是多麼的威風丫>,<
而我對狩龍戰紀》的期望:
希望(狩龍戰紀online)職業平等,有很多副本打,而且希望加一點點需要智慧才可以通下一關的冒險關卡
也希望衣服會很好看和超帥氣,超可愛,因為看到(狩龍戰紀online)裡面的角色很可愛
如果加上霸氣的衣服,那就十全十美呀~~~
然後在加上 交易系統要安全一點,希望交易的時候會彈出多點提示,
別讓別人挖的陷阱埋伏善良無辜的戰士們

組隊模式:例,組隊滿員有提供額外經驗加成,組隊時推出多點活動,鼓勵
戰士們一起冒險,建立友好關係,讓我戰士們可以一起並肩作戰

任務系統:主線任務有連貫性的故事,提高對遊戲內容/故事的了解。

外掛/BUG惡意玩家:對外掛、惡意使用BUG的玩家絕不輕饒,維護遊戲的規矩,
讓玩家們 各個平等。

以上,是我對 (狩龍戰紀online)的一點小期望,希望我能夠成為測試(狩龍戰紀online) 的玩家之一。

PS,我發表者文章的時候,他不給我發圖片和鏈接,嗚嗚~~~~(>_<)~~~~

好多文章

我隻隻都有玩過=]
  但無一隻有圖
同曙光2 算唔算

個人簡介及參加原因:
我就叫啊成.我挽左傳奇遊戲都差唔多有半年啦 我平時都好中意挽傳奇遊戲.
以上遊戲的角色名稱:  成儿
最吸引的遊戲及原因:系幻想神域 因為e個遊戲個風格好日系好可愛.好中意ed可愛既風格既遊戲.
加上e個遊戲最好挽既系唔洗用魔都可以用到技 只要喺甘按技就可以打死d怪.所以好中意e個遊戲.又有好多職業,又有副職業,超多唔同既裝備可以令自己變強.又唔洗入好多點先會勁 .一句:好挽.
對《狩龍戰紀》的期望:
希望e個遊戲會難升少少 同少d任,唔想好似幻想神域甘主要做任升lv 好悶,最期待既系唔好有甘多外掛,就喺多外掛,先會有甘多人退game.

個人簡介及參加原因:
我叫呀成啦 一路都有玩傳奇的Game的
由精靈樂章開始就已經好鍾意傳奇的遊戲
不過每隻傳奇Game係職業平衡方面總系做得有d美中不足的地方
所以希望參加呢隻遊戲的CCB睇睇有無建議可以由玩家們表達
(因為CCB CB的建議採用度較OB高)

另外呢隻Game個遊戲畫風好得意,人物細細粒咁
所以更想入去體驗下可愛畫風加上呢種遊戲風格的效果

《幻想神域》、《晴空物語》、《名將列傳》、《聖境傳說》、《精靈樂章》都有

以上遊戲的角色名稱:

幻想:影玥

晴空:影月

名將:霜月

聖境:唯滅乂成

精靈:影玥(無影相)

最吸引的遊戲及原因:
我會覺得係精靈樂章,因為職業種類多,而且一個職業的玩法變化都好大
pvp戰場同一個職業 可能有幾種玩法 例如刺客可以 遠程為主
聖騎可以以打手為主等等 令玩家之間的交流更多更好
不過可惜副本難度不大 ,除了所謂拓荒的日子外,副本都可以好快掌握。

值得一提的系傳奇各遊戲的Kuso裝都做得好好
要型有型 要可愛有可愛 要搞笑有搞笑

對《狩龍戰紀》的期望:
希望玩家的人流可以更耐更多,
同時亦希望傳奇可以盡可能解決職業平衡的問題
另外亦希望有更多定期活動令非$$戰士的玩家留下,
更重要的系希望傳奇與玩家之間的互動更頻繁

期待呢隻Game的可愛版打龍玩法
私心希望Kuso裝可以更平民化
流暢度更完善

個人簡介及參加原因:
大家好~係以往game人人都叫我做娃娃;3
由於我係個super RPG迷><而傳奇ge game更加係特別支持!!
因為晴空已經係我第一隻傻傻地挽既RPG game自然特別深刻 加上挽埋幻想.不論係畫風 音樂 遊戲模式 都係我最中意的 而且都挽左好耐 對可愛風rpg有種執著xd超專一的說LOL
當傳奇一出左新game!!最吸引係d畫風仍然係咁cute~~更加深我既興趣去挽!!.
而最希望參加既原因就係早d係ccb上手 了解更多尼個遊戲既系統操作同模式 快d體驗尼隻咁得意既game><因為都已經等左好耐拉
更希望將ccb既體驗幫助到其他人(已經介紹左比好多fdXD)
所以係超超超超超超超級希望拎到CCB 參加資格<3

晴空物語 幻想神域

以上遊戲的角色名稱:
晴空物語 : 睛天娃娃

幻想神域 : 娃兒z

最吸引的遊戲及原因:
晴空物語係我最中意 最難忘 都係最吸引我而沒法取代既game..
由公測開始就瘋狂升呢到封頂 我記得開頭果時係連血水都未識用既傻仔-3-‘’
直至到慢慢咁識朋友 入公會 同人交流心得
最難忘係成班fd一齊打副 仲有同心打公會戰 贏左既感覺真係特別深刻
而最中意既當然係晴空既日系風格 不論係人物形象,怪物,時裝都勁cute&令!!
已經好難搵到其他game似晴空都係咁得意<3
仲有每地圖好聽既音樂我都記得哂<3
而且又出左勁多活動比玩家挽~~無論new year,christmas,七夕都有活動:$
所以先挽左成兩年多了~連倒數都係晴空入面過
留下左好多刻骨銘心既回憶 可見我有幾中意晴空><

對《狩龍戰紀》的期望:

1.        職業強弱程度平等
根據以往經驗 會不斷出新既職業..為求吸引力 就加強該職既強度
結果一d職就被視為廢 冇人挽..仲會比人排斥 挽新職既人就蜂湧而上
但最後新職又比人nuff 大家都挽得唔開心 更有d 甚至del game.
eg晴空: 鳳狙        ,夜瀧 or幻想:火炮
若希望推出新職 比多d機會or buff新職去升lv 而唔係加強該職 因太屈機最後先nuff 這可令想挽新職既玩家易重拾大眾軌度 又真係會有人去挽 會更易受歡迎.
2.        依活動增加分流及伺服器
相信係唔少玩家既心聲.往往一啲活動都會爆ser…
eg晴空:天魔 世王 or幻想:源神
有心早到去打 最後都lag到爆 卡哂.最後一個都打唔到..
希望多d ser 比多啲機會玩家去挽…真係好想打到ORZ
3.      遊戲動作順暢
連技都可以快啲~殺爽爽~~
4.        各地區音樂獨特(代表性)
高lv地區音樂就變做重覆-3-明明人家很期待新既地圖音樂架maT____T
5.        人物時裝 座騎多元化
多d cute or令時裝/座騎 自然吸引啲拉~~
6.        多啲活動(因應節日)
增加趣味性yaya~~~
7.        尊重或留唔買點既玩家一條生路
比佢地跟得上大隊 唔係完全買點既天下..
eg幻想強化失敗唔會冇左件裝~
8.        bug既問題
bug一直存在….希望gm多關注 協力&盡快解決尼項問題
9.    gm多聆聽玩家訴求

PS 估唔到打打下打左成千字文LOL
最後希望尼隻game愈泥愈多人挽&受歡迎~順順利利~
當然更想拎到ccb參加資格拉><~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

個人簡介及參加原因:
你好呀~~~~我係飛力斯(Felix)
玩左傳奇game三年到啦
我本身都有玩開MH3既
而又近排發見到傳奇出左隻新game我就睇左啲資料
發現到狩龍戰紀同MH3係差唔多
可以同FD一齊組隊打龍0.0
又可以有唔同既裝備
而且狩龍戰紀有隻可愛既兔仔一齊做隊員同MH3一樣都有可愛既貓仔一齊打龍
因此見到狩龍戰紀呢隻game好吸引我!!!!!!!!!!
所以我想參與CCB去了解呢隻game體驗一下呢隻game

曾參與傳奇製的線上遊戲:晴空物語 精靈樂章 幻想神域

以上遊戲的角色名稱:  (請附上角色圖片最少一張)
晴空物語:殘月x影

幻想神域:永恆乂影

最吸引的遊戲及原因:
最吸引既遊戲?!咁當然係幻想神域啦!!!
首先我個人比較上中意一啲考技巧既遊戲,所以我係中意玩技能姐合既遊戲.
而正正幻想神域就可以做到我所想要既野,出色既連技系統係令我最愛吸引既地方!!!
而且狩龍戰紀既影片當中我見到遊客一職既技能好快同埋連技都好快.
以及幻想神域係推出個陣講到同刀劍神域一樣!!!!有類似一百層既塔可以打!!!
因為我係一個刀劍迷-3-
除此之外,當中令我最吸引既就係自由搭配雙武器系統,
我可以係一個職入邊係副本可以用到兩種唔同既武器真係好爽~!!!!!!
特別係我主火砲副小豎琴可以自給自足
所以呢個game可以唔洗課金都可以容易咁生存落去.
仲有~仲有~幻想神域既飛行系統,係其他既RPG GAME入邊係唔會有呢個飛行系統!!!
而且可以係RPG飛行既感覺係非常之爽同有趣 :3
所以幻想神域係傳奇推出既遊戲當中係令我最吸引既~~~

對《狩龍戰紀》的期望:
我對狩龍戰紀有好大既期望!!!!
1)職業系統
有四個唔同既職業選擇,而係四個職業當中有唔同既武器選擇.
希望可以玩出自己想要既野,玩出自己既風格!!
同埋可以平衡每個職業既強弱程度.多一D技能組既技巧
2)遊戲系統
希望當發現遊戲出現漏洞個陣,官方可以立即作出修補
最緊要既係打擊外掛既存在問題!!!!
3)活動方面
可以出多一啲活動,定時活動啦節日活動啦
依不同時段會出唔同既活動,係活動舉行期間會作出人流分制既方法唔會同令到SERVER lag既問題
4)唔太需要課金
比到一個環境一啲一向唔會買點既玩家更容易係遊戲之中生存,唔會被遊戲淘汰

P.S)希望我可以拎到CCB既資格>W<~~~~~~~~同埋狩龍戰紀會受到各個玩家既歡迎~~~

個人簡介及參加原因:
你好!!我叫阿月,
我經常到處測試遊戲,,
目的都是為了尋找第一次,和搶先試玩

以上遊戲的角色名稱: 紅月雪義
最吸引的遊戲及原因:
或許暫時是幻想神域,那個遊戲感和畫面都做得相當不錯,
而已亦很容易上手,回想起當初會令人投進這遊戲,大概是因為有點刀劍的感覺
而我也覺得在遊戲中一尋找這個,令我繼續沉迷在這遊戲.

對《狩龍戰紀》的期望:

先從畫面和人物插圖,已經有一種耳目一新的感覺,
繼而在遊戲性當中,先有一種共討方式 進行,
當中應該能夠增加玩家與玩家之間的互動,
這是玩OLG 最重要的環,希望能夠跟玩家從不同方面一起享受遊戲的樂趣
而且能長久的讓這遊戲進行下去,
變成一個聚腳地,一個國度,一個世界,
讓玩家能不斷地探求,遊戲中的新事物,
和遊戲的深深處,
致此.

請問拎左CCB啟動碼之後,係要開台灣會員AC,定係可以用番香港ALTA啟動?

munwawa  如果我拿了巴哈啟動碼就不可以用嗎?  發表於 14-7-11 06:56 AM
altamm  無需開啟台灣會員帳號,官方會直接提供進入遊戲的帳號及密碼  發表於 14-7-10 06:22 PM

個人簡介及參加原因: 大家好 我叫KL 見到條片 睇落去幾好玩 想係ccb既時候玩一玩 加埋我鐘意玩日式畫風既GAME
曾參與傳奇製的線上遊戲:沒有
最吸引的遊戲及原因:osu!! 呢隻game有好多唔同既歌比人down落黎玩  想搵既歌大部分你都會搵得到 好多唔同國家既人一齊玩
對《狩龍戰紀》的期望:1.希望可以更多人一齊玩
                                            2.聽人講好似好多外掛 希望可以解決
                                            3.唔會太lag
BTW:sorry@@真係作唔到200字咁多 加上我作文好差  

個人簡介及參加原因:我叫suki看到電視預告片好像很好玩,所以就參加。十分期待《狩龍戰紀》的遊戲,希望可以參加。
最吸引的遊戲及原因:《幻想神域》因為可以認識好多新朋友,自己又好鍾意日本既野,所以就試玩下^^
曾參與傳奇製的線上遊戲:《幻想神域》
以上遊戲的角色名稱: x諾Bx
對《狩龍戰紀》的期望:希望唔需要用太多錢玩,隻game唔好成日有問題~唔好太悶^x^

開AC要台灣電話認證WO ~

個人簡介及參加原因:你好我係bella,我係一個見到新game就想試玩下的人,本人自己鍾意玩日系既game,所以就參加.
曾參與傳奇製的線上遊戲:《幻想神域》
以上遊戲的角色名稱: x糖糖x
最吸引的遊戲及原因:《幻想神域》畫風很好還有很好看的源神,漂亮的服裝,超型的坐騎等,我都很喜歡^^
對《狩龍戰紀》的期望:唔好有外掛,有多D時裝,唔好lag機,有多D活動
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-19 05:54 PM , Processed in 0.044548 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存