2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 狩龍戰紀 台版《狩龍戰紀》CCB 至有 HEART 狩龍獵人招募!(招募 ...
樓主: altamm
go

[隊友招募] 台版《狩龍戰紀》CCB 至有 HEART 狩龍獵人招募!(招募完結)

個人簡介及參加原因:我叫NEKO本人係網上睇到這種遊戲感到新奇以想參加這次活動.
希望透過CCB體驗到狩龍戰紀各種的特色
對於狩龍戰紀這次MV 感到真的好 不單歌曲好聽 內容表達打boss團結精神
曾參與傳奇製的線上遊戲:本人沒有參與過傳奇製的線上遊戲
以上遊戲的角色名稱:沒有
最吸引的遊戲及原因:

對《狩龍戰紀》的期望:

1.期望遊戲裝備耐久性高打副本不會容易壞掉
2.遊戲商城有永久的購買因次玩家不會感覺白白花錢
3.副本會有打寶的機率平衡
4.每一個副本都會有故事 不純單靠力量. 用智慧破解副本裏的陷阱同迷團
5.希望每一種武器都有各種屬性
6.希望角色屬性係自由配點
7.職業會有轉職系統 如果有更新新職業 可以比玩家機會
8.希望會有跟隨系統

最後 : 官方派30名額好似唔夠 狩龍戰紀人氣好高 希望官方考慮比多D玩家加入狩龍戰紀CCB的機會

個人簡介及參加原因:好像狩魔獵人一樣本人所以我好想玩
曾參與傳奇製的線上遊戲:幻想神域
以上遊戲的角色名稱:幻想神域:彭彭殺手
最吸引的遊戲及原因:畫質好 衣服都好型
對《狩龍戰紀》的期望:如果可以有隻龍騎就好.最好D寵物好此幻想神域源神一樣.不過我覺得幻想域源神好難出.容易升Lv  任要多 吾卡Lv 比如打到49Lv   個任要你50Lv先做得 但是你經驗值得50幾% 要不停打怪先升到50Lv     暑假出.....一定好多人玩...開多幾個伺服器
.

請問除左理到.仲有無其他途徑拎

小時代 發表於 14-7-10 05:57 PM
請問除左理到.仲有無其他途徑拎

假如唔係 Alta 既特選用戶,港澳區玩家只可以透過哩到領取到遊戲帳號及密碼了

玩過星曲WEB

申請格式
個人簡介及參加原因:因為半工讀的關係,本人已經很久沒有接觸線上遊戲,但是當看到宣傳動畫及職業介紹後我又想起以前聖境傳說多種職業玩法再而重返傳奇的懷抱
曾參與傳奇製的線上遊戲:《幻想神域》《聖境傳說》》《精靈樂章》
以上遊戲的角色名稱:九葵蒼志狼 (電腦壞了,換過一台新的電腦...照片...沒有了...)
最吸引的遊戲及原因:傳統的職業,二百多種騎乘寵物,轉職以及技能燃起我多年前年少氣盛的自己,我真的希望快些進入遊戲跟朋友一起冒險,雖然看似四人組隊,但我深信官方一定會設計出多人組隊打大型副本
對《狩龍戰紀》的期望:
希望官方能夠細心聆聽玩家的意見,技能的改動,職業的平衡能夠細心改進,每一個月最小一次更新跟GM一起進行遊戲互動
跟很多的動畫合作推出特別的衣服(武器,裝備等),遊戲角色的聲優方面有多個選擇
最後當然是大家玩得開心^_^

altamm 發表於 14-7-10 06:25 PM
假如唔係 Alta 既特選用戶,港澳區玩家只可以透過哩到領取到遊戲帳號及密碼了 ...

thanks

個人簡介及參加原因:大家好我叫RAZIEL 係一個鍾意打電玩既宅男, 之前一直玩LOL,但玩得太多開始悶,無咩動力,所以想玩下ONLINE GAME,近排上2000FUN發現左呢隻GAME,所以想試下玩呢隻game,參加呢次活動.
曾參與傳奇製的線上遊戲:之前玩過港服幻想神域 封頂之後無玩  
以上遊戲的角色名稱: YUKLI  ,由於之前洗過機,入面d遊戲圖已經無哂
最吸引的遊戲及原因:幻想神域 最吸引既地方就係畫面同源神 我比較鍾意童話式既畫面 角色人物都整得唔錯 ,  源神呢個系統我幾鍾意  努力儲源神碎片,整自己鍾意既源神之後好有成就感.
對《狩龍戰紀》的期望:我對狩龍戰紀期望幾高,就咁睇影片整睇都好過幻想神域, 第1:我最希望無外掛,伺服器穩定  第2:商城唔太影響pvp   

個人簡介及參加原因:
大家好,我係鬼仁! 我係兩年前先開始玩傳奇既遊戲《名將列傳》同《幻想神域》。
我認為傳奇每一款遊戲都有佢地獨特既特色,就好似《名將列傳》咁,可以同各種名將一齊打怪升級,而且《名將列傳》既空中戰鬥更加令我感覺到非常刺激,果一份空中戰鬥既打擊感同順暢度係喺其他遊戲公司既遊戲度搵唔到既!!
另外,我亦都好鍾意《幻想神域》既日系畫風,可能係因為我有睇開日本動漫既關係!而且係遊戲當中可以同各種源神一齊戰鬥之餘,仲可以使用英雄奧義,真係令我一試難忘!!
所以我好希望可以藉住呢個機會嚐試玩傳奇既新遊戲《狩龍戰紀》,係宣傳片當中,各種華麗既畫面,順暢既技能,令到我都好想試玩一下無雙副本!!當然更加唔少得既緊係收服唔同既寵物,怪物做座騎啦!
雖然我玩傳奇既遊戲唔多,只有《名將列傳》同《幻想神域》,但係我每次玩遊戲既CCB同CB都會用盡我空閒既時間去體驗遊戲既系統!因為我覺得要玩過哂遊戲既所有系統先叫真真正正玩過隻GAME!!!

曾參與傳奇製的線上遊戲:《幻想神域》,《名將列傳》
以上遊戲的角色名稱:
《幻想神域》: 鬼仁, 兵藤一誠, 紫藤伊莉娜, 姬島朱乃
《名將列傳》: 鬼仁

最吸引的遊戲及原因:
最吸引我既遊戲係《幻想神域》,因為佢既日系畫風同動漫實在太相似,而且《幻想神域》既英雄奧義亦都係一個比較獨特既技能,因為英雄奧義可以同唔同源神進行合技,所以同《名將列傳》相比我覺得《幻想神域》會略勝一籌!XD

對《狩龍戰紀》的期望:
1. 希望伺服器盡量唔好開太多,因為伺服器開太多既話會令人流分散,過左一段時間人流唔多仲要多伺服器既話就會令到每個伺服器既人流愈來愈少,我相信玩家唔會想玩一隻無乜人玩既Online Game!

2. 如果出現外掛既話,希望官方可以盡力解決外掛既問題/封用外掛既帳號,因為外掛既出現絕對會影響遊戲既平衡,然而有可能令少數玩家唔想再玩呢隻遊戲!

3. 希望官方可以在CCB同CB期間完成整個壓力測試,讓玩家玩《狩龍戰紀》OB既時候出現斷線/網路異常既情況減到最低!

以上3項期望主要都係希望有穩定既伺服器為大前題,因為我認為無穩定既伺服器,遊戲內容幾豐富都無用,因為玩家根本無機會去體驗!加上傳奇以往推出既數款遊戲,遊戲內容絕對唔會比其他遊戲公司既Online Game少,所以我認為有穩定既伺服器係比較重要!!

《名將列傳》:

《幻想神域》:

個人簡介及參加原因:
HI 我係靈魂
由晴空CCB既時候已經留意傳奇既GAME
晴空帶比我一段歡樂既時光
同公會朋友們一齊升級一齊玩樂
花在晴空的時間有2,3年了 朋友多了
難得傳奇在暑假又推出新作品 必定要參加
希望能夠拎到CCB開通碼
曾參與傳奇製的線上遊戲:晴空物語
以上遊戲的角色名稱: 慢靈魂

最吸引的遊戲及原因:
當然是晴空物語,這遊戲陪伴了我很久
對《狩龍戰紀》的期望:
希望官方對外掛進行封殺,開放更多職業,玩法

個人簡介及參加原因:無他,只想幫助傳奇公區測試遊戲任何錯誤和想享受一下遊戲樂趣

曾參與傳奇製的線上遊戲:舊晴空物語,新晴空物語,幻想神域,精靈樂章,童話,聖境傳說等等,數之不盡。

以上遊戲的角色名稱:舊晴空物語ID是小粒(由封測開始玩,當時最高等級也只是40,因為多次合併SER關係,被強制要求改名,現叫秋楓夜月

最吸引的遊戲及原因:最好玩的莫過於晴空物語了,Q版風格、寵物系統、各種坐騎等等大型系統集於一身的遊戲,對於我這個高中生來說,可以說是「線上遊戲的恩物」。請原諒          字數不多,好的遊戲也真的不需要多修飾了,你懂的!

對《狩龍戰紀》的期望:希望成為港澳第一多人線上網絡遊戲,小弟也會全力支持(金錢和精神上)
           另希望貴公區給小弟一個參加封測的機會,籍此表達對Alat 和 傳奇的支持和感謝
           我愛傳奇!我愛狩龍戰紀!

個人簡介及參加原因:
我叫呀月想搵隻岩自己既GAME
曾參與傳奇製的線上遊戲:
幻想神域
以上遊戲的角色名稱:
永恆的時間,永恆夜月

最吸引的遊戲及原因:
幻想神域
強化也不會降級,有些時裝好令
識左好新朋友
對《狩龍戰紀》的期望:
1.希望有得開紅
2.強化機率唔好太低
3.封殺到外掛
4.唔好一個職玩哂
5.強化也不會降級和爆裝
6. 5好比重課金挽曬

個人簡介及參加原因:大家好,我是井上蘭的說XD,玩左Alta代理既遊戲真系無計耐,
大概只系上一年系國內論壇上面知道幻想神域之後先開始接觸,感覺上由Alta代理得既遊戲都系好正既Game,
就我自己黎講,我真系好中意MMORPG呢種同MH之類既Game,呢次經過同學介紹,
希望可以系CCB裏面接觸一下呢款比佢形容為Q版MH既遊戲XD
曾參與傳奇製的線上遊戲:幻想神域
以上遊戲的角色名稱:玉簾

最吸引的遊戲及原因:對我黎講最吸引既遊戲當然系幻想神域,記得個陣剛剛發現呢個Game,成班同學一起玩,一起開工會,一起落副本真系超級開心,但系過左無幾耐個個都走曬去玩LOL,令我感到真系非常惋惜,明明甘好既一個遊戲點解越來越小人玩呢?希望今次既狩龍戰紀可以
對《狩龍戰紀》的期望:希望唔好好似之前Dgame甘啦,人員流失太快,我地D老玩家真系好辛苦,見住自己一手一腳開出來既公會一日一日息微,可以維持到較多玩家就好啦~亦都想試下狩龍戰紀既操作,非常期待呢隻Game!

DELLLLLLLLLLLLLLLLLL

DELLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

個人簡介及參加原因:哈露~我叫果凍。對於萌萌既GAME我就最喜歡喇。問參加原因? 因為"萌GAME與我同在", 扮可愛係我既天性嘛。傳奇既線上遊戲我都有一直留意同埋玩嫁, 玩得最耐既就係晴空物語喇。
曾參與傳奇製的線上遊戲:晴空物語、幻想神域
以上遊戲的角色名稱:
晴空物語: Mini果凍(一氣之下刪角了)、風鈴果凍、Kani果凍
幻想神域: 凝露o

最吸引的遊戲及原因:
最吸引我既遊戲就係晴空物語喇。呢個GAME已經令我回鍋咗好多次喇, 由最初公測玩到依家囉。 那~最初公測既帳號~我都唔係好記得嚕, 因為連帳密加我當時玩咩職都唔記得喇~ 直到新晴空物語又係電視做廣告同海之國開SER既時候回鍋嚕, 果陣我開左隻玄祭叫Mini果凍(點解開玄祭? 因為佢又係補C又可以拎弓喇~我最喜歡弓喇^_^揀值完全Match晒我既Style呢)。果陣我雖然已經唔記得我公測玩左D咩(連角色叫咩名都唔記得埋嚕0_0""), 但只係見到電視廣告又好奇想返黎玩囉~究竟舊變左新有咩唔同呢有咩好玩呢~好似果陣係岩岩出3轉? 睇睇下原來有新SER開於是等新SER一開就開A/C玩嚕! 玩下玩下有種好熟悉既感覺, 我好似好熟解任咁既, 明明已經好似失憶咁忘記晒嫁? 哈~無所謂啦。然後入公會識左一班朋友, 日日ONLINE都好開心咁想見到佢地, 到佢地ONLINE又好開心咁傾計, 每日都期待著大家。又玩左一排~發現玄祭單拖刷副本打世王都好似唔錯呢, 因為我都幾鐘意單刷既感覺(真係好有成就感滴)。好開心就咁又過左一段時間...丫~差D忘記左正題添, 遊戲點解吸引我~因為晴空入面既畫面系統真係好可愛, 而且畫面毫無違和感, 動作又夠流暢, 真係唔係其他GAME可以媲美到嫁~雖然係2.5D 但我覺得已經足夠喇~ 另外呢個GAME可以捉寵物, 我最LIKE既就係"衝鋒野豬"喇, 因為佢太萌喇~搞到我依家都要每日上一上線比佢萌一萌, 真係唔萌唔安樂呀嗄! >_<

係呢~ 後尾因為一D唔開心既事DEL左Mini果凍, DEL埋GAME。不過呢~我DEL左之後一直都覺得好唔捨得, 好想返返黎。直到我過左大半年?一年?終於忍唔住走返黎玩返晴空。好似過左好耐嚕~ 晴空都加左好多職嚕, 我見到岩岩新出左隻職叫神略 係補C黎? 於是就揀左黎玩, 今次就叫風鈴果凍。因為我依家玩親任何GAME都鐘情於玩補C職喇~因為補C職唔需要勁裝唔需要係前線受死都有人組~而且補C係會被坦同打手依賴,我最鐘意被依賴既感覺, 同埋會被保護啦(公主病@_@?)。第一時間緊係搵返隻"衝鋒野豬"比我萌先啦, 由於之前隻帳DEL左無得轉帳, 今次我捉咗隻黎練, 不過練極D素質都唔靚~然後最後就買點換左隻金色"衝鋒野豬"返黎嚕^_^然後就係例行公序望實佢->帶佢跑黎跑去->帶佢打怪->仲有被佢萌倒啦。不過呢~呢陣玩果陣已經走左唔少人, 而且神略點解要著甲冑唷-.- 除左金裝之外都好似無裝岩佢用喇~於是玩左一陣就無玩嚕。個帳號借左比朋友玩。近排ON黎睇下...74LV? -0-"""

之後就走左去玩傳奇新GAME, 台版的幻想神域CCB/CB, 呢度要台灣的VPN真係好痛苦滴, 因為免費VPN好難連得上既。角色緊係揀豎琴啦, 補C丫嘛。幻想神域背景世界觀真係唔錯既, 玩之前我仲突意睇左刀劍神域 1-24集動畫添=_=""。後尾入到GAME玩落總有種唔夾既違和感, 唔知道係字體/設定/配點/場景定邊度, 總覺得場面唔夠華麗, 但有朋友係度玩既, 我都會一直陪玩落去既。 因為玩GAME最主要都係有一班朋友開開心心咁玩丫嘛。直到去到OB...悲劇出現嚕, 新帳號要台灣手機認證=_= 想玩既朋友無辦法開新AC入黎玩, 而且我同佢地都唔鐘意VPN呢種麻煩步驟。最後都係返左黎香港版玩, 但香港版真係太少人喇~我同朋友都係玩左一陣就無玩嚕。離開果陣天空塔都未開添...

再黎就係近排再玩返晴空物語喇~我呢個補C控緊係揀返補C啦~ 有咩揀呢? 喔~嗯~上網睇下先~就係沐星喇~呢次係Kani果凍。開左之後緊係拿拿聲係風鈴果凍度汁返隻豬黎玩先啦~依家每次ONLINE都望到隻豬真係有種莫名奇妙既滿足感滴~^_^。但係依家晴空少左好多人玩嚕, 令我都無咩動力升LV囉, 於是依家驅使我上線既動力除左我隻萌萌豬豬之外真係無咩嚕~

對《狩龍戰紀》的期望:
萌~愈萌愈好啦。角色可愛D, 唔好要NPC可愛過玩家自己喇/。\抓果D龍都希望可以可愛D啦~ 大家都話幻想神域既場景好靚,但我覺得入面既角色同場景同介面同源神都有種莫名奇妙既違和感, 唔係好配合。 如果做到晴空物語咁角色/場景/介面咁完美融合就好喇, 起碼唔會咁傷眼啦。

附圖:

Mini果凍, D截圖因為洗機唔記得備份唔見晒嚕/。\呢張係之前參加四格漫畫活動留低既
Link: http://www.2000fun.com/thread-5168557-1-1.html

風鈴果凍

Kani果凍

凝露o

個人簡介及參加原因:
你好,我自己玩過不少ONLINE
其實遊戲內容對我來說已經沒有新意
但是最令人留下來的原因是跟朋友一起打王..一起沖LV
這狩龍戰紀令我想起MASTER HUNTER 一起打王的日子
所以我想跟朋友一起玩.
曾參與傳奇製的線上遊戲:名將列傳。晴空物語
以上遊戲的角色名稱:  水無憂
最吸引的遊戲及原因:
名將的特色浮空戰無異令我眼前一亮
打破2D 戰的局面
雖然實戰之下其實沒太大分別
但已經令我對其他遊戲有好奇心
對《狩龍戰紀》的期望:
對狩龍戰紀的期望當然是有更高的挑戰難度
當今遊戲最令我失望是沒有PVE 的難度.
全部王都可以越級挑戰.
無視小怪
無腦式打王.
老實說.魔獸世界以往的PVE絕對值得去參考
當有難度的時侯往往就是最吸引人去玩下去的動力
我十分希望狩龍的王有"王" 的實力
當然合作團對也十分重要.
過往晴空物語的王都算有深度
起碼要躲招.要看DEBUFF.要補坦一起合作
但名將已經沒有了..拉怪.範圍.掃王..
希望狩龍可以脫離無腦式打王的行列

抱歉沒有相片.

十週年勳章(賀詞)

個人簡介及參加原因:
曾參與傳奇製的線上遊戲:晴空物語
以上遊戲的角色名稱:ID 絕對英俊
最吸引的遊戲及原因:最吸引的遊戲是幻想戰記FEZ ,因為可以50個玩家對50個玩家的遊戲十分少見,而且一場遊戲中不單止殺人,而且還有不同的戰術,推塔,招換獸,十分多元化,很難令人覺得悶
對《狩龍戰紀》的期望:希望這是個有趣的遊戲,不容易令我覺得悶,擁有多元化的遊戲系統,希望不只是一味打怪升級.而且希望狩龍戰紀的團隊可以盡量滿足玩家的要求,把狩龍戰紀變得更出色,成為出名的遊戲

打個機都咁麻煩

1.個人簡介及參加原因:
神啊,你有看到那可愛的畫風嗎?(大叫
我很喜歡可愛的畫風,當然幻想神域的精美背景也令我著迷。
而且,聽起來玩法很新鮮,就來自薦了。

2.曾參與傳奇製的線上遊戲:
幻想神域,最開心的的一段旅程。

3.以上遊戲的角色名稱:  
台服︰翠綠的貓眼石

港澳服︰只會喵喵叫

4.最吸引的遊戲及原因:

幻想神域

休閒設定
因為除跑主線、副本之外,也有休閒的設定,例如生產系統
與朋友互動的設定,例如親密度、打招呼,還有每項都是神秘的名片
還有那個很久以前說好的守護騎士(據說暑期推出

據說會被打破的鐵三角設定及自由走向
職業有明確定位,也有官方預設的屬性走向,這令玩家有明確的目標去追求自己的機體
另一方面,也有很大的自由度去選擇「另類」玩法,劍盾可以玩閃、血甚至是少數的爆盾
除了前期過得很穩的坦琴外,也有看人品看很重的爆琴
無限制的裝備<->職業綁定及真的很「自由」的冒險之路,可以說是我多元化機體的明燈。

可愛到根本犯規的源神  及  帥到破表的時裝系統
神呀,為甚麼我抽不到月神跟雙子(漢森)呀(這句我經常喊
這兩隻根本可愛到犯規呀,起始四源神樣貌雖然不出眾
可以阿當換了造型之後 (我要抱抱
可是....我總是抽不到....

時裝系統方面,我就比較喜歡港澳服的
1X頁的時裝福袋,可以令我裝扮成一隻貓(咦?
台服的就...很快就下架,招待卷都賺不夠
當你幻想有女僕在說「歡迎回來,我的主人」(請自行想像
我們家(台服)的副會長就在公會領地門口招待各位主人了
你說讚不讚

對《狩龍戰紀》的期望:

儘管這遊戲的設定可能跟幻想的不同
但我也希望有些設定是可以考慮的

團隊合作方面︰
1.TEAMWORK OP
相比起裝備的優劣,我希望副本都是能以基本裝備,高合作程度來通過的
像泰達之根一王,要找人撞法陣,或者公會討伐副本,要全部目標同時死亡
有趣的副本是要大家一起努力,而不是一兩個無腦衝,其他人在雷都都能贏

2.保護隊友
不是只有HEALER或EC,或大家叫的補師/奶才能救人
每個個體都有保護他人的能力,只是多少的差別
幻想神域有不少有關的設定
一個團隊BUFF(用金買那種),可以保護你跟你隊友30分鐘
一個用5秒發動的重生術,可以救起你隊友
一個機槍塔或火靈,可以OT怪,讓你家坦克休息幾秒
一個暈技打下去,可以讓身在紅地板的隊友幸免於難
重視及珍惜你的隊友,儘管你們只是組隊三十分鐘。

技術方面︰
英雄聯盟(LOL)教懂我,團隊合作>技術>裝備
上面說到團隊合作,那技術的份量,我也希望得到重視

幻想神域的跳打,我相信不少職業也用過
可以說是令「跳」生色不少,也可以令補師壓力減低
職業特色是令一種個人技術(我認為
琴的音律有舉足輕重的作用,有時候能起死回生
或將來開放的聖劍也如是

狩龍戰記有甚麼設定能以技術把玩家分高低??
這是我期望的

裝備方面︰
對於課金(或克金)重或輕,甚至不課金的玩家
能不能有輕易或付出時間就能完成的裝備??
幻想神域體貼的一方面是︰
把裝備強化弄得很親民,+9不再是夢想
甚至你用心考心,找招待,+15或+20也有可能達到

或平民用自己做的2/3星橘裝+9
課金玩家用(N星)金裝+20
令「基本」裝備不難入手,我覺得會很安心。

說完好處說壞處...
我希望狩龍戰記的設定能更透明
不是要玩家找一堆隱藏設定來玩
看著有「玩家每天在發現新大陸」的感覺

隱藏設定1︰
幻想神域的斧頭,我想大家都略有耳閒
不久之前,有玩家測試出斧頭的旋風斬是風屬
但技能視窗沒標明屬性。

隱藏設定2、3︰
當你在賣武器防具給NPC,但一堆確認賣出視窗令你很煩??
Ctrl+右鍵按下去吧,保證你賣爽爽
當你在交易頻看到時裝、配方,很想看看穿起來的樣貌或配方材料??
Ctlr+左鍵能幫到你

這一堆設定,其實官方也寫沒出來,按鍵熱鍵也找不到
希望官方真的不要當我們玩家是萬事通
你們不說,我們真的不知道(自願去測試的勇者例外

最後一句話...很想去台服玩...台服風氣很好....
P.S.我只係鐘意打書面語,唔好當我係台灣人,唔該

另外問一下,傳奇指封測碼是沿用至CB及OB,不用再搶一次
你們發送的30(+20)個在台服的CB跟OB也能用??

個人簡介及參加原因:
我叫rain,玩傳奇game都系玩左一隻,就系劍狐傳奇,姐系後來ge九尾~我一路都有玩落去,大大話話都玩左3年起呢只game度,當然~只game好玩之處相信都系傳奇公司ge優點.角色自由創作,唔同其他game.其他game整完個人就算...玩落去都睇唔到正面,KUSO裝等等令角色十分吸引,加上有只小寵物起隔離,呢個idea十分吸引~只野可以整裝~又可以加強角色~。之後果D ALTA game都提唔起我興趣去玩~直到狩龍出現~我同D FD提過呢只game~佢地都好有興趣,當然~其實傳奇D GAME都好玩~但令我覺得有劍狐FEEL ge GAME就系狩龍~如果俾我羅到個AC試玩下~真系有翻種以前ge感覺。有D建議ge,幾時跟新太快...D KUSO裝效果太過重疊..出太快~玩家跟唔上~加上D任務應該有D低LV ge,因為如果D新手見到D任務都唔岩佢地玩~通常都會令玩家卻步。希望羅到ac啦3QQQQQ

個人簡介及參加原因:
個人比較喜歡玩打怪升LV嘅遊戲,傳奇出嘅都有玩過唔少,
睇左遊戲預告片之後發覺畫風玩法都幾好,
而且好似有唔錯嘅寵物系統,所以打算參加試試。
曾參與傳奇製的線上遊戲:
晴空物語 幻想神域
以上遊戲的角色名稱:  (請附上角色圖片最少一張)
FTY

最吸引的遊戲及原因:
幻想神域: 因為呢個遊戲有源神系統,每隻源神都有唔同嘅能力,
唔同職配唔同源神可以發揮出唔同嘅效果,
再加上100層天空塔,冇MP限制等,而且遊戲等級冇上限,
但可惜呢個係遊戲嘅優點亦缺點,100層出得比較遲,
預告片時話有100層點知過左成個幾月先出,有啲失望,
等級冇上限等可惜日任太多,導致每日仲忙過返工咁,
最大問題係隻game有好多外掛,高lv低lv地區都係,呢個亦係我唔玩嘅原因。
對《狩龍戰紀》的期望:
希望遊戲可以有等級上限,封頂後就可以休閒啲玩,唔洗咁忙,
另外希望捉外掛方面可以嚴謹啲,唔好導致外掛橫行,
操作方法希望比較似龍之谷類型,因為預告比人嘅感覺似Monster Hunter,
唔好有鎖怪系統,係副本方面唔好全部單一模式得4人,可以出啲6人等等。
另外職業方面可以更加平衡。

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-29 09:22 PM , Processed in 0.049789 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存