2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 狩龍戰紀 期待此遊戲!!!台服港澳家族"Turbo"歡迎各位加入 ...
返回列表 發新帖 回覆
樓主: cherry171717
go

[玩家公會] 期待此遊戲!!!台服港澳家族"Turbo"歡迎各位加入

cherry171717 發表於 14-7-5 08:00 PM
你認為巴哈可以招到港澳玩家?

我認為巴哈可以招到港澳玩家!真係玩GAME既人點會唔識巴哈?

十週年勳章(截圖) Alta活動勳章 玩過星曲WEB

大破至尊寶 發表於 14-7-5 08:02 PM
我認為巴哈可以招到港澳玩家!真係玩GAME既人點會唔識巴哈?

有冇興趣入?

cherry171717 發表於 14-7-5 08:03 PM
有冇興趣入?

港澳版就入

cherry171717 發表於 14-7-5 06:19 PM
#1 講左點整
唔明再問

其實我係xp XD
有冇xp整VPN ge 方法@@?

~令權~ 發表於 14-7-5 08:28 PM
其實我淨係唔知點"連接VPN"
係咪姐係要down一舊野- -

唔洗
打好曬 應該會自動連左
想關/再開番 右鍵右下角既網路圖示
禁連線至網路 會有個新視窗彈出
禁番vpn就可以斷開/連接

~令權~ 發表於 14-7-5 08:28 PM
其實我係xp XD
有冇xp整VPN ge 方法@@?

Xp@@
我唔係好清楚
或者用vpngate都ok

cherry171717 發表於 14-7-5 08:02 PM
我仲有一個後備名
Turbo~你睇下邊個好

英文都OK!!!預我1個

monkeymko 發表於 14-7-5 02:46 PM
只係台服...

咁都好D

唔知頭唔知路..連去個VPN會唔會中毒中木馬的?

哈里路亞 發表於 14-7-5 09:07 PM
唔知頭唔知路..連去個VPN會唔會中毒中木馬的?

有防火牆呢樣野

大破至尊寶 發表於 14-7-5 04:00 AM
本身我都好似你咁諗~但係如果你真係有玩就知台灣初期差唔多日日維護維到仆街

頂佢唔順所以玩番港版~睇番 ...

不過你知唔知港服活動係抄台服,不過有d野就減左
減左d咩你自己睇
仲有港服多小學雞←_←

樓主明智呀 呢個ALTA 處理問題差到爆
之前名將列傳 紅利同藍琴單野唔識處理 官討又係咁封人留言
攪走哂D人 最後咪今個月7月17號結束營運囉
呢間ALTA係代理左X-LEGEND大部份既GAME,但有咩用
最後無人玩 唔會續約 兩年收工 香港SER多唔多小學雞都係其次,最重要係
如果佢少人玩 兩年後一樣係結束營運,炒短線 鍾意嘈交 幾個月就轉GAME既常客玩HK SER無問題
有心長玩就一定係玩台版 起碼台版遊戲係自己出既唔係代理番黎 間公司強調永續經營 起碼唔會好似ALTA呢個PK 代理
兩年後如果又少人好大機會同名將列傳一樣咁摺埋

咁快有公會招募,睇黎我都唔可以手腳慢

monkeymko 發表於 14-7-5 09:58 PM
不過你知唔知港服活動係抄台服,不過有d野就減左
減左d咩你自己睇
仲有港服多小學雞←_← ...

唔洗自己睇一直有留意開 我知係有D活動減左~大部份都係社群、FB果類活動 同隻GAME本身遊戲系統無乜關係

反之香港佢地自己FORUM果面有虛寶換 哩樣台灣已經無

小學雞...你唔聊佢根本唔會阻到你玩 玩咁耐都冇比小學雞煩過

樓主我朋友話唔玩....
所以我古的9成去台服....除非我台灣朋友幫唔到我

大破至尊寶 發表於 14-7-5 07:45 AM
唔洗自己睇一直有留意開 我知係有D活動減左~大部份都係社群、FB果類活動 同隻GAME本身遊戲系統無乜關係

...

講真我玩台服晴空都2年幾
傳奇都有出嚴重錯誤...剛出球個時,一個舊版wp球一個可滿3件60等金裝..(個時無錢剛玩買唔到)
宜加3個wp球等於1件60金裝
之後有一大堆VIP回報加打電話去...(佢地一定入左好多貨)
之後突然落架....不到一個月升左十倍....
不過玩家都係唔減好多....一樣好多人玩....
傳奇強就係有一班核心玩家
只係呢班家就可以令隻games可以長玩
好像宜加,晴空出天使扭蛋機.佢地好多都KEEP住一個星期抽150抽上
令到物價無咩點升上去.反而降左好多(收game錢收貴左)
手染都係幾到千幾<<新手加入都無問題

你真係睇過D活動嗎??
港服係(Ctrl+C)之後(Ctrl+V)減左D好野再加番吸錢野上去

monkeymko 發表於 14-7-6 05:49 AM
講真我玩台服晴空都2年幾
傳奇都有出嚴重錯誤...剛出球個時,一個舊版wp球一個可滿3件60等金裝..(個時無錢 ...

我玩幻想多晴空無乜點玩 除左跟番台灣活動 都仲有自己既活動

可能你玩晴空多 我玩幻想多 大家睇既野都唔同

比個例子你睇 (成日問係唔係真係有睇過-.-)

《幻想時尚 由我領導》活動得獎名單
http://ff.alta.hk/gamenews/4064?time=1404610239

臉書【幻想時尚流行我領導】活動得獎公告
http://ff.x-legend.com.tw/01news/news_01.php#/nd/1725/2

台版幾個 SER 送福袋名額 50名 得獎既每個送 2 個

港版一個 SER 送福袋名額 20名 得獎既每個送 5 個

兩個地區加埋都係送 100 份出黎 重點係台灣幾個 SER 先送得 100 份 香港一個 SER 都已經送 100 份

邊個豪 D 應該有眼睇?

你話物價無升上去 收game錢收貴左 之前見到有巴打定絲打回覆左你 幻想GAME錢係由 67 蚊升到 100蚊
已有 1 人評分Good 收起 理由
哈里路亞 + 3 有實質數據~~撐0.0

總評分:  Good + 3   查看全部評分

大破至尊寶 發表於 14-7-5 05:39 PM
我玩幻想多晴空無乜點玩 除左跟番台灣活動 都仲有自己既活動

可能你玩晴空多 我玩幻想多 大家睇既野都唔 ...

每人睇法唔都唔同....
你順手睇下面
http://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=25740&snA=10&tnum=22

其實你有無玩過台服...定係只係玩過港服就亂講
不想同你爭論...到最後你都係話港服好...浪費時間

祝你玩得開心...

monkeymko 發表於 14-7-6 10:08 AM
每人睇法唔都唔同....
你順手睇下面
http://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=25740&snA=10&tnum=22

0.0..想問個POST下面主要想帶出D咩

哈里路亞 發表於 14-7-5 06:34 PM
0.0..想問個POST下面主要想帶出D咩

最後個D只係個人感覺
我去Del左最後個D= =

中間個D係指佢都無玩過台服就係到亂講
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-29 11:19 PM , Processed in 0.034632 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存