2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Fantasy Earth Zero FEZ 海外專區 I魚青藍國比人洗本土lol
樓主: gloomyvi
go

[新聞] I魚青藍國比人洗本土lol [複製鏈接]

唔識日文屌唔到人?
我比人蓋到有人幫我用日文屌佢(唔識佢既)
屌最多裝喺K ser 但偏偏K ser係最on9既ser…

gloomyvi  同感。  發表於 14-8-27 12:12 AM

andywong19 發表於 14-8-26 10:17 PM
唔識日文屌唔到人?
我比人蓋到有人幫我用日文屌佢(唔識佢既)
屌最多裝喺K ser 但偏偏K ser係最on9既 ...

唔識日文又點知有人用日文幫你屌人..........?

ilikerick4ever 發表於 14-8-26 10:20 PM
唔識日文又點知有人用日文幫你屌人..........?

我只係表達出我比人蓋到有人幫我屌- -
唔識既話留意下比人破冰/蓋傷之後有冇人喺側邊講野
如果唔係堆巨集既話多數係同你一樣比人蓋既人屌緊條仆街
因為我都識丁點日文所以知佢up咩

我唔覺笛有改廢過 依家識玩既笛 帶加魔加速符紋配大吉 or 加防加魔加速 一樣好勁 無限既PW配戰士伸張距離既デュアルストライク 近攻職真係好難埋到身摸到佢
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-2 09:23 AM , Processed in 0.025260 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存