2000FUN論壇

搜索
樓主: 惡魔遊戲
go

[出售] 賣CB號500$=1 [複製鏈接]

莫問昨日MK,但求今日正常

惡魔遊戲 發表於 14-8-19 08:20 PM
真心膠永遠柒左都係咁,見慣

馬後炮永遠都係呢個時間出現,不足為奇

『仔哥』 發表於 14-8-19 08:10 PM
咁你肯定係拋書包啦 仲要係無料果隻 得個拋
見人見致??咩9黎架 雖然我讀書少 但好明顯你錯9哂啦 學人拋 ...

小人與MK難養也

sosad

支持自由市場(腥封Email得,唔會真係有人買啊麻

loklok213 發表於 14-8-19 11:52 PM
小人與MK難養也

sosad

呵欠 7左之後啞9哂 碌嗜咁
開口埋口MK MK 解釋下咩叫MK 跟住再唔該 証明下你有幾唔MK OK?
唔好又9UP多過呼吸 成碌嗜咁7完又凹水

『仔哥』 發表於 14-8-20 12:05 PM
呵欠 7左之後啞9哂 碌嗜咁
開口埋口MK MK 解釋下咩叫MK 跟住再唔該 証明下你有幾唔MK OK?
唔好又9UP多過 ...

講MK真係冇錯
路人皆見
至於你話MK代表乜?形容乜?我相信網絡之大總有你找到的答案
唔通食飯要夾埋餸叫你張口放埋入個口度俾你食???
定係你本黎就係咁樣食飯???
我假設你係正正常常有手有腳既人,冇諗過你要食殘廢餐,定係你想我當你殘廢餵埋你食?_?

loklok213 發表於 14-8-20 07:07 PM
講MK真係冇錯
路人皆見
至於你話MK代表乜?形容乜?我相信網絡之大總有你找到的答案

9唔搭8 講咁耐姐係講經 咁唔通我又話你傻西死kai子讀書時就日日比人恰 出黎做野就朋友都唔多個 生日特別節日都要on 99係屋企做毒撚 死kai子咩
如果係咁我情願做mk
話你個傻西打錯哂"見人見致"就死死地啞9哂  兜到無雷公咁遠7西

『仔哥』 發表於 14-8-20 11:21 PM
9唔搭8 講咁耐姐係講經 咁唔通我又話你傻西死kai子讀書時就日日比人恰 出黎做野就朋友都唔多個 生日特別 ...

見人見致的確錯字
見仁見智先係正字
的確只在此錯而已
而閣下用數字或符號既同音打文睇到我眼花撩亂.
講起錯字,閣下既『呵欠 7左之後啞9哂 碌嗜咁 / 成碌嗜咁7完又凹水』
當中既嗜又何嘗不是五十步笑百步?
而且用嗜既非同音甚至與啫字背道而馳(或者閣下中的嗜可能不是直指啫,而是指嗜好. 如解作嗜好,則只有閣下知道其意思了)
至於你既假設情景,我實在不予置評.
而閣下既情操,完全充分表現出何謂MK,實在當之無愧.

loklok213 發表於 14-8-21 12:17 AM
見人見致的確錯字
見仁見智先係正字
的確只在此錯而已

唔好係到扮有文化 我從頭到尾都無同你係到扮有文化
只係你個傻西係到扮有文化 但係又錯撚到離哂譜 我先笑9你 所以我點打字關你9事 我又無扮有文化
你呢個POST全部留言 個個CM都係到書面語 唔知以為好有文化 但D錯字真係多到 得淡笑
成碌嗜咁講埋一堆廢話 你話我MK 我咪話你KAI西..睇你係個網絡世界都咁撚膠 點樣唔係KAI西

『仔哥』 發表於 14-8-21 10:56 AM
唔好係到扮有文化 我從頭到尾都無同你係到扮有文化
只係你個傻西係到扮有文化 但係又錯撚到離哂譜 我先笑 ...

原來文化要扮??? 咁又係,依呢個角度,的確更符合MK既形象,當之無愧.

至於『但係又錯撚到離哂譜』
只在於真係錯兩個字,但意思係一樣
而閣下既嗜同啫好明顯背道而馳了
我深信錯撚到離哂譜係閣下話緊自身:)

loklok213 發表於 14-8-21 07:31 PM

原來文化要扮??? 咁又係,依呢個角度,的確更符合MK既形象,當之無愧.

9唔搭8 開口埋口mkmkmkmk 有咩9用?你有幾唔mk 請証實 有圖有真相 唔好9up多過呼吸 其他唔同你講經
你咁鍾意講mk呢個話題

『仔哥』 發表於 14-8-22 12:07 AM
9唔搭8 開口埋口mkmkmkmk 有咩9用?你有幾唔mk 請証實 有圖有真相 唔好9up多過呼吸 其他唔同你講經
你咁鍾 ...

MK作為形容詞竟然可以拉到要有圖有真相

其邏輯力可見超脫世俗

而且MK直頭同你既形象及語氣態度以及用詞直接掛勾,實在難以令人擺脫其形容詞----MK

btw 一路以黎既comment足以證明誰是MK之冠. 閣下當之無愧呀

loklok213 發表於 14-8-23 12:12 AM
MK作為形容詞竟然可以拉到要有圖有真相

9唔搭8 話人mkmkmk 唔証實下自己有幾唔mk 講經咩@_@
咁我只好 話你係1個傻西毒撚kai子比人恰果炸啦

『仔哥』 發表於 14-8-23 06:38 PM
9唔搭8 話人mkmkmk 唔証實下自己有幾唔mk 講經咩@_@
咁我只好 話你係1個傻西毒撚kai子比人恰果炸啦 ...

第一句係未等同默認左閣下是MK?_?
閣下頭像縱使幾不堪入目都好,最多視之樣貌不好.(或者用假圖借刀!? WFC )
但加埋語氣文字態度混合觀之, MK一字實在當之無愧.

而你另一句,你話係未係囉,我又唔會少忽肉既Orz

loklok213 發表於 14-8-23 08:14 PM
第一句係未等同默認左閣下是MK?_?
閣下頭像縱使幾不堪入目都好,最多視之樣貌不好.(或者用假圖借刀!? W ...

咁你有你既眼光 我又唔會去怪你話我樣貌有幾唔好既 但係你個kai子 相都無擺張 講經咩
雖則我張相都好耐架啦 2000fun都好耐無用 但你條傻西kai子係到扮有文化 真係唔吊你唔舒服
你評論我mk 但你又唔擺張相出黎比人評下 一味話人mkmkmk 唔該你照照鏡啦 唔好話我話呀 你肯定成碌撚咁既樣
我真係完全唔介意你話我mk 話我樣貌唔好點點點  你話到我碌嗜咁都唔緊要啦
我就估你肯定成個毒撚咁 無朋友無女無錢咩都無 同我係到扮有文化 一味話我mk 呸~~~~~~~~~
引用你個傻西講 你話我mk又唔會少忽肉 只不過想你話人之前 照下鏡睇下你個kai子樣姐 haha

『仔哥』 發表於 14-8-23 09:31 PM
咁你有你既眼光 我又唔會去怪你話我樣貌有幾唔好既 但係你個kai子 相都無擺張 講經咩
雖則我張相都好耐架 ...

人貴自知
BTW 原來嗜可以形容樣子,我只是知道啫先得,仲要用碌. 碌嗜
一定係我孤陋寡聞啦

仲有吊,吊命吊頸?_?

一定係小弟不才啦,淨係識屌.

=[

loklok213 發表於 14-8-23 11:03 PM
人貴自知
BTW 原來嗜可以形容樣子,我只是知道啫先得,仲要用碌. 碌嗜
一定係我孤陋寡聞啦

HA一叫你個傻西擺個西樣出黎比人睇睇就凹哂水扯開哂個話題 扮有文化果個係你 唔係我
由一開始我已經表示哂話自己無讀書 無文化 我唔係你呀番薯 扮有文化扮讀書多
話你個7頭KAI子 無朋友無女無錢咩都無 睇黎講中哂WO 扯開話題HAHHAHAHAHAH
其實你唔默認都知啦架 唔係新聞 10個有9個 網英都係咁 哈

笑傲無雙

未知省察克己,改過遷善,而終日求神問卜,神豈祐之哉。若其心奸惡,欲藉求神問卜,而得「趨吉避凶,有求必應。」此人者,無異服毒,而欲求身體健康,豈可得乎。

『仔哥』 發表於 14-8-24 10:56 AM
HA一叫你個傻西擺個西樣出黎比人睇睇就凹哂水扯開哂個話題 扮有文化果個係你 唔係我
由一開始我已經表示 ...

第一句,你既要求我一定有義務完成? (唔通你叫我影條陰莖上黎俾你睇我都要做??? 好笑)
第二句,有冇文化呢樣野,人貴自知,仲要講到理直氣壯? MK係得既
第三句,睇黎閣下FF得幾嚴重
第四句,亂噏鳩屈

可唔可以少D FF,以點論點呀,MK兄???

loklok213 發表於 14-8-24 02:29 PM
第一句,你既要求我一定有義務完成? (唔通你叫我影條陰莖上黎俾你睇我都要做??? 好笑)
第二句,有冇文化呢 ...

咁你開口埋口話人 mk 你唔係應該証實下幾唔mk?可能比我講中哂你有幾9毒 無朋友無女無錢咩9都無 廢人一個
不過正常既 網英都係咁 有口話人 洗9睇自己 咩皮 hahhaha
咁你要話我mk 我緊認架 我有咩唔敢認@_@mk姐 學你話又唔會小忽肉
人貴自知?你邊忽貴 你咁貴怕西貨比貨..含柒啦  你話我FF我咪又可以話番你FF 哂9氣
如果我真係FF 唔係講中你 你洗9怕擺個貓樣出黎比大家品評下
雖則你話我MK 又樣子不好呢樣果樣 但我都無收埋張相WO 但你擺都唔敢擺
90年毒撚 一事無成 無朋友無女無錢 剩係識係個論壇到9up話人mk 有9用~~~~~~~~~哈
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-26 06:43 PM , Processed in 0.080804 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存