2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 狩龍戰紀 [尋人]第1公會化貓物7 去那裡了!?
樓主: 『仔哥』
go

[疑難雜症] [尋人]第1公會化貓物7 去那裡了!? [複製鏈接]

打CS都會鞭屍啦

其實有冇人可以翻譯下個post..
完全睇唔明樓主講緊咩..究竟係尋人定尋公會?
係咪有花生食

十週年勳章(賀詞) 玩過星曲WEB

其實又唔好怪人抽佢水
當日種既因 今日咁既果

十週年勳章(賀詞)

『仔哥』 發表於 14-8-25 02:21 PM
我地有線人係佢地rc會員 無通知 凸然全部人消失哂 d所謂既"核心"會員 又無入新群 唔通rc都轉埋 西菲利
又 ...

哈哈
佢地龜縮

如果無十冤九仇就唔好鞭屍啦

01000347 發表於 14-8-25 03:31 PM
其實你咁樣係咪覺得自己好威威 人地都笠左水 你仲要摷返成件事出黎講 ...

依加擺到明就係你個傻西番薯搭訕話我好on9至真 係咪覺得自己好威威?係咪應該我反問你呢?
你學咩人睇唔過眼 你要扮型學人睇唔過眼又唔敢認要凹水 真心想問你扮咩9
你鍾意扮勁扮威就預撚左比人屌架啦 你唔係想羅完便宜無事發生呀 呢個故事叫你以後唔好亂9咁抽水
唔知頭唔知路 係到學人睇唔過眼 9唔搭8 你呢d傻西扮勁抽水屌你就緊架啦 會威d咩?
已有 1 人評分威望 收起 理由
tino1990 -10 嚴禁作出人身攻擊

總評分:  威望 -10   查看全部評分

killer1221 發表於 14-8-25 03:41 PM
其實有冇人可以翻譯下個post..
完全睇唔明樓主講緊咩..究竟係尋人定尋公會?
係咪有花生食 ...

好明顯係尋緊呢個公會既任何人啦
唔通我尋公會 個公會識打字應我機呀

0o權o0 發表於 14-8-25 04:00 PM
哈哈
佢地龜縮

一般網絡英雄做法 hahaha 以為網上9up唔洗負責任
已有 1 人評分Good 收起 理由
loklok213 + 1 係閣下眼中,任何睇唔順眼既人都係網英Orz .

總評分:  Good + 1   查看全部評分

不得將私人恩怨放上本壇討論, 並且不得煽動、發起或參與罵戰,若有爭執請以善意的心態去討論,請勿惡言相向

~~關POST~~
已有 3 人評分Good 收起 理由
『仔哥』 + 1 MKMKKMK又係MK 就算MK有罪?你咬我食呀 哈哈.
loklok213 + 1 有人個格就係MK格,邊個有問題?顯而易見..
小紙張 + 1 GOOD JOB

總評分:  Good + 3   查看全部評分

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-20 04:09 AM , Processed in 0.033685 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存