2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Fantasy Earth Zero 八逢九紫 黑麼利 當年奸商既秘史
go

[新聞] 八逢九紫 黑麼利 當年奸商既秘史

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
簽名被屏蔽

第一:人地比我d code叫我幫佢放,d 點全部係入落佢i gash acc同埋銀行戶口,我冇需要食哂10蚊20蚊,佢地知道我幫佢賣,自動送野比我的(最重要果時長期賣野,d code賣完又比佢回收,,有d又去再抽國戰商店,幾百條code,人地忘記,人地懷疑正常,但係,我咁多年人,不嬲唔做狗閪野)
第二:我一件套裝都冇自己袋落袋,,換返黎既套裝,都係比返佢本人回星介
第三;你先冇你咁小氣,上當年你比人圍吊,係咁比人放相,係咁比人出post,邊個幫你同版住求請del post
第四:上當年你個個都串你,唔同你玩,,邊個帶你入rc識多一班朋友
第五: 維基d野個個都屈你,你岩,個個都係撚事多整你,,
第六:知你個人冇咩野,bbq返大陸既活動都會預你,知你個人冇咩野先同你傾計講心事
反轉豬肚都係屎,大家明白

我看這個post
會不會變成番舊帳,
會爆大獲既地方w

笑傲無雙

留定個名先

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-29 03:44 PM , Processed in 0.028052 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存