2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 數碼暴龍 小咪咪號證實已被盜
返回列表 發新帖 回覆
樓主: landy1010
go

[疑難雜症] 小咪咪號證實已被盜 [複製鏈接]

landy1010 發表於 14-9-28 06:06 PM
回覆 monkeymko 的帖子

尼瑪的說我下載外掛?外掛你毛?我從來沒下載過這種東西,自己下載過號被人偷就說 ...

笑左...我都無話你用外掛..5通你想對號入座?  
我只想分享下我被盜ac既原因 講一句自己經歷都被你罵..咁我地都保持沉默好la...la

你都好搞笑.. "外國人玩港服遊戲被盜是活該" 呢句係你講..我從來無講..你5好屈得就屈
唔接受命運,5通可以有其他野做? 正常填真既資料,再付續費就會搞..
註冊時就是有"條款",而大家也按了同意..."註冊資料必須真實"
公司是有責任確定是該名玩家本人...不是能隨便封鎖...

警察正常係為自己既市民服務 唔通要所有其他地方都咩事都要管?
垮國處理是不可能,即使某地願意,另一個地方也不會願意為這種事作出配合。"施法困難"

不好意思,我很少玩港服..我多數都係玩台跟美服 如果被人盜,有些game我都會無法拿回帳號 玩就預左la
我亦都5係香港

也你請注意你既字眼..論壇係唔可以罵人,,還罵到全家..    請你尊重自己,,

版規  7. 嚴禁作出人身攻擊

我知你係好5開心..但偷你既ac既又5係我...我係講事實...一向玩海外服就要有心理準備

沒人要你回我帖子?是你自己開外掛,是你的是說出來做啥?說了好像別人跟你一樣開外掛才會被盜號?別裝什麼聖人了

發帖別人回帖你又不滿,是否凡你發的帖都只能回應特定內容?好大個官威

我是提醒其他玩家不要购这个账号?他们写有的没的?说什么外挂?我可以跟你们说,开过外挂的都是SB,玩不起就开挂?

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

請各位善意討論
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-20 08:54 PM , Processed in 0.027777 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存