2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之歷險 Marvelous族上手siu峰,現手霸氣小華華Part2 咒AC 〥﹏小 ...
樓主: ann18191823
go

[影片分享] Marvelous族上手siu峰,現手霸氣小華華Part2 咒AC 〥﹏小喻﹡ 5:0 被大炒(內附垃圾族人詞窮發爛炸片段)  

→成← 發表於 14-10-3 08:13 PM
作為一個香港人 我唔認同"e架"係香港文化
屌你自重啦自hi仔

條大陸仔可能係真實比人恰得多
要係電腦做鍵盤戰士
我見佢24hr留意住個2kf
比人串就即回

→成← 發表於 14-10-3 08:26 PM
比你咁講好似接人船有問題咁?
話你自hi等於話埋你垃圾 其實你想認我都唔會阻你
你係呢到打到長篇大論咁又 ...

廢青ar
讀多d書 5好掛住接大佬船啦
冇人話 自hi = 垃圾
舉緊2個例子你睇5明 就曲解佢
你同答緊我廢話有咩分別
書都讀5成淨係識接大佬

經過多方消息及本人親身認證 ?
你既多方消息 darkness 互相FF ?
咁又係既
就連所謂起我底 係先經 細細粒 葉俊賢FF
你地起5到底咁米唯有跟住 大狗一齊FF
咁又係既 冇族收留你
米唯有番darkness lo
你d 消息連名都講5出黎對質
只係幫你自己既FF 冠以1個好聽d既名

btw 我都實在5想串你
聲稱隻咒ac 係我
結果打團7到冇藥醫叫滅絕
開ac 洗白頻 比人封ac
柒到無朋友
講到好似 起到底而我叫GC
洗5洗我話埋你 你點解柒到比人封AC
不論你9up 咩名
連圖backup 都夠料起訴你誹謗
GC 先行動ar 傻仔

哦 我心諗你條毒撚日日係到錢搵錢叫條女派傳單搵食
可以話我廢青冇讀書 你又從何得知 你用你口中既ff套入人地 先考慮左自己未?
你個族得兩條友on 其中包括你自己雙開既ac 呢樣野唔洗我講係邊到收番黎既消息啦
我諗你自己都一清二楚 無論係p場 定係呢個論壇 我都未見到有邊個係你個邊d人
講到封ac 你自己柒到比人封ac 就係到拉埋我落水 其實你ff咁多野都係想人地轉移視線姐
乜野夠料起訴 係掂你就做野啦 好似你呢d廢物 輸到死剩把口 不如實際d 做番d野啦

雪囝 發表於 14-10-3 08:08 PM
爛兜族 相當同意

囧雪可以回下你個post未

→成← 發表於 14-10-3 10:40 PM
可以話我廢青冇讀書 你又從何得知 你用你口中既ff套入人 ...

真係吾同佢嘈 真係吾知條毒撚甘鬼毒
24小時camp住個2000fun等你回
返工又吾洗返學又吾洗
叫條女養佢定係佢拎綜緩毒係屋企打機呀
真係笑死我

雪囝 發表於 14-10-3 08:08 PM
爛兜族 相當同意

點解吾回自己個post呀
上左水又吾回
繼續講和啦 和埋你若 打9我地啦

我打比gc話比gm知我比人爆全名仲唔夠實際??戈日gm開黃字幫我警告d恰我既人,係戈日我既自信心都番哂黎.

其實講真滅絕威在可以4:1炒小華華 5:0炒小喻.
然後柒在仲認緊siu峰=霸氣小華華
第一.浚提左一次,我打字又打左好多次,仲係唔認柒,仲係到off topic話我轉移視線.
第二.滅絕話我地撩皮先.其實自己衰口臭.串人先.
58樓 http://2000fun.com/thread-5528712-3-2.html
第三.你話我地話你垃圾?係呀垃圾呀.垃圾92劍咋.邊有人身攻擊你話你垃圾?
之後琴晚打果時係到話我地話你垃圾?睇埋囧雪個post咪頂多話你"廢"
何來有話你垃圾?
第四.一嬴左小華華同小喻就口出狂言.
話一個兩個都垃圾.仲要話埋我地個族廢,垃圾.人廢連成個族都垃圾.
我想問.族有得罪你?
由你講呢句就證明得出你口臭到飛起.(雖然可能好多人一早知)
最後.我地一直講緊你把垃圾92劍.而你又拎把95劍出黎同人打.
經過琴晚.滅絕自己話把垃圾92劍賣左4個幾月.仲話"識我既都知我一早賣左啦"
又話自己係95下數一數二.做乜要賣裝呀...
而且我地心諗...識你老味?你邊鬼個要我地識你知埋你幾個月前賣左把垃圾92劍?

btw.你想我比圖/片證明你有冇講到我可以upload片cap圖.

→成← 發表於 14-10-3 10:40 PM
可以話我廢青冇讀書 你又從何得知 你用你口中既ff套入人 ...

接船仔
講野得個吹字
派傳單搵食? 講左咁耐都係咁
咁我係米應該回應 你份汁垃圾掃地工係我介紹你
不過你太無用好快又比人炒左?
你比人封ac我都係經人確實架
你柒完日日叫人野去告你
你同個d 叫人有手有腳就去打劫有咩分別?
廢青接船仔
pvp又輸,口戰又輸, ac又比人封
成日屈我雙開ac 扮有人=.=
darkness有幾多人?
多人d 米又係咁垃圾
族少人 但又滿足到我 你葡萄?
都係個句
就算叫人上黎2kfun同你嘈.
你都會FF d ac係我開
我真係冇你咁幼稚

ann18191823 發表於 14-10-3 11:14 PM
接船仔
講野得個吹字
派傳單搵食? 講左咁耐都係咁

封ac封永久咩 玩小陣洗死?
吾通好似你甘冇得玩發爛渣?

柒淚.^. 發表於 14-10-3 11:07 PM
其實講真滅絕威在可以4:1炒小華華 5:0炒小喻.
然後柒在仲認緊siu峰=霸氣小華華
第一.浚提左一次,我打字又打 ...

其實呢你可以 5洗 loop呢句廢話
我解釋左咁多次
你都係用番個 IQ30既 logic黎講野
聲稱個AC 5係佢/佢冇份
但係又用到個ac
呢d 講比人知係笑大緊人個口ar 369

所米叫你自願比個銀行no.同 pw我
睇下我拎晒入面d $ 你有冇得追

第2&第3
7頭ar 7頭
口臭 係你地吧?
先撩者賤
自己5睇 post 我覺得冇義務再應你
我話上手siu峰 撩皮既理據cap晒圖
你5睇 FF 第2個原因話你地撩皮係你既事

最後
人垃圾又關族事?
功課都未做足就學人口戰
問下個傻系siu峰同炮灰點得罪人
你地既族人保佢 再外加做埋d 弱智行為
1早已經5係族裡面1個既個體
就好似有昆狗入左族
個族5做野 or 保包
個個族一齊會比人冠以 昆狗族

babii小憶 發表於 14-10-3 11:21 PM
封ac封永久咩 玩小陣洗死?
吾通好似你甘冇得玩發爛渣?

你做咩姐
又5係你比人封ac
咁緊張動用埋你d 金句既

打輸比人就答人: 我又5係輸5起
比人封ac 就答人: 封ac封永久咩 玩小陣洗死?

柒左都要搵位落

ann18191823 發表於 14-10-3 11:48 PM
其實呢你可以 5洗 loop呢句廢話
我解釋左咁多次
你都係用番個 IQ30既 logic黎講野

raining/你若族中有個叫紙皮箱同自由仔呢兩個人.
而有時大p自由仔都開紙皮箱ac
然後我地串佢做乜用人地ac.
佢話ac我有份既.
咁有份係咪代表個ac係你先?
頂多咪可以講係"共同擁有"而唔係代表個ac係你
而你果個銀行例子根本唔可以拉埋黎講
btw我自願/肯比銀行no.pw你先算.更何況我同你3唔識7.
而且我係想笑你柒左唔撚認,正係識係到講"所米叫你自願比個銀行no.同 pw我
睇下我拎晒入面d $ 你有冇得追"呢d廢話

而第2個原因話你地撩皮係你既事
我唔知你想表達d咩.
咩叫話我地撩皮係我既事?
即係當答左我?

就當第3係小憶撩皮先.
但佢撩皮既時候連你係乜水都未知.
咁大個位你鐘意對號入座?
好啦,到後尾小憶知你係對號入座.
而呢個對號入座你又真係幾柒既.
邊個叫你回post前唔留自己大名.

而人垃圾又關族事?.
你都識講小憶炮灰佢地得罪人多.
雖然我唔知點得罪.
但多數都有原因.
希望你可以用"客觀角度"分析,唔好強加"主觀角度呀"
而且唔保/唔大p既人比你話垃圾咁就真係躺著也中槍.
我話你d裝垃圾.話埋你係垃圾仔.但你條"女"唔關事我話埋佢垃圾得唔得?
再者我諗你個昆狗例子唔會係我地族到用到.
我地族人大部份都係靠自己努力賺錢玩.
加上我地只係收熟悉既人入黎.

柒淚.^. 發表於 14-10-4 12:33 AM
raining/你若族中有個叫紙皮箱同自由仔呢兩個人.
而有時大p自由仔都開紙皮箱ac
然後我地串佢做乜用人地ac ...

共同擁有 5係有?
佢選用弓AC 黎pvp 係佢自由
輸左就話AC 5係佢
1開始又要用?
冇人會有超能力 望到用緊AC個個係邊個
只會認名5認人 你入得到個AC 姐係你有個個AC
就係咁簡單
銀行例子
你理解能力低就細心讀多幾次, 我想象5到 變左[5識我 所以5會比銀行no. & pw 做重點]
我講緊既係 但凡你自願 交出你既銀行no. & pw 比人(例:A君)
A君中2點用你入面d$ 你都冇得追究
原因係你自願比左 銀行no. & pw
A君已經擁有了行使權

AC比左 上手siu峰
除非你同我講 佢爆人AC
如果5係佢自己選用 隻ac 黎pvp
輸左就賴3賴4
冇人會有興趣追查個ac 屬於邊個
只會知道佢有呢1隻 霸氣小華華ac
而且佢隻弓AC 輸4:1

解釋得咁詳細你再5明我只能笑你....理解能力差

第2&第3點
米叫左你 study下發生咩事
何謂5知我乜水?
你呢句只能表達出
1. 5知你乜用就可以隨便話人垃圾 => 有品族?笑
2. 扮5知我係乜水之後話人垃圾,
ps:佢係引用我既貼文黎回復我 即刻回應緊我, 如果回應緊我既說話裡面話人垃圾 都5係指緊我
咁回復功能要黎做咩
而且 佢係清楚我係邊個之下 提出PVP
想睇圖 就番去第1個post到搵相
你要再柒的話 我實在阻止5到你

最後就係族問題
上文已經解釋過
族內既有冇品垃圾就同樣會影響族既聲譽
傻系上手siu峰撩皮之後
你族人選擇保佢
即使只係大部份人保佢
已經夠理由臭化成個族

理由同昆狗族一樣
1人昆狗,影響全族
呢種團體制 先有 家族 既含義
(假如要同我討論家族含義,古今中外多個名門家族因子孫子女犯下事情而被數臭, 5該你學習多D舉實例)

拍片角度唔係幾好

回覆 叉燒飯 的帖子

因為影片5係本人拍
免得邊打邊拍 會lag機啦

babii小憶 發表於 14-10-3 08:29 PM
條大陸仔可能係真實比人恰得多
要係電腦做鍵盤戰士
我見佢24hr留意住個2kf

咁又係既
你機霸都輸比人
又真係幾柒既
最後只能夠幻想人地24hr 留意個2kfun
同你之前抵毀我有咩分別

開咁多個Post 黎洗post
叫d傻系洗留言 整沉d post
比人踢爆就鳩縮ar?
果然成班垃圾 聚埋一齊
Darkness 既絕技都比你習得埋  

滅絕 我係GAME密左你咁多次都唔S0 我 係咪要整埋96甲先打?

我想試力0NLY 你唔洗咁怕我呢個9293

幻影|亂 發表於 14-10-6 01:56 PM
我想試力0NLY 你唔洗咁怕我呢個9293

我前日同尋日由第1場8轉到第2場8轉 都keep住長 on狀態
你所謂既搵我 走左落海Ser 密我?.?
比張圖黎望下你點樣密我法 而我又5應你機(記得比埋cap圖時間)

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-18 06:46 PM , Processed in 0.035768 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存