2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 數碼暴龍 Facebook專頁管理不善+陰謀論
返回列表 發新帖 回覆
樓主: 熊君臨天下
go

[消息情報] Facebook專頁管理不善+陰謀論   [複製鏈接]

樓主很好人
幫推

天剎魔星 發表於 14-11-1 07:22 AM
樓主很好人
幫推

難得回來了
又推一推

前提係我唔想針對任何人(我的確係以事論事。得罪人多稱呼人少呢
D野我唔會做)
首先。第抽獎既定義樓主你會唔會歪曲左?
官方講明曬有幾多個名額,參加者數之不盡
(你數到我話你好野)。你疑心重係另一個
問題,唔止你一個疑心重,我都疑心重,但
係問題根本在於言論問題,就算真係好火,
但你果句可能真係帶有針對性,侮辱性等等,
官方認為你作出虛假言論,係有佢既道理,
你大可以冧番轉頭(轉換角色),如果你係
官方,咁樣比人話法,我相信絕對唔好過,
而且可能會影響到人地對官方既想法,因為
有D人好易被人地既講法影響到,但係我覺
得無必要為左一個抽獎而作出呢D咁既行為,
因為成件事只係得你一個人搞到咁既結果出黎,
我覺得有D奇怪,我有次只係抽到個加速裝置,
一開始係嬲嬲地,因為,個個人都會以自己為先,
自己唔中梗係唔開心,但你呢種可以話係極端,
又冧得負面,樓上D人都叫你睇心理醫生- -''
但係我都唔會張揚咁罵曬出黎,咁樣人地會覺得你好英雄咩,
亦都無必要講埋D咁既野,你係大廷廣眾講呢
D野出黎,官方會接受到就奇。。。的而且確,
呢件事涉及到法律,我又唔係法律人員,唔多
置評,88。

开多一个帐号不就好了==" 可能是你领太多虛寶了==
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-25 02:01 PM , Processed in 0.034981 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存